mikk-line-handsker-og-luffer

Mikk-Line handsker til børn og baby

Stort udvalg af de bedste handsker og luffer fra Mikk-Line til børn i alle aldre. Find både vanter, tryllehandsker og trylleluffer der kan holde varmen på børnenes små fingre i de kolde vinter og efterårs samt forårs måneder. Når det blot er køligt kan det være en fordel at bruge de tynde strikkede vanter og handsker fordi de giver børnene større bevægelsesfrihed. Når det er vinter og rigtig koldt giver det mere mening at bruge et par gode vinterhandsker eller luffer som er vandtætte så fingrene kan holdes både varme og tørre. De fås i mange forskellige varianter som holder til lidt af hvert og typisk kan du få dem med justerbar velcro så de kan tilpasse barnet og sidde godt fast.

Luffer i uld til den kolde vinter

Du kan få luffer i mange forskellige kvaliteter og holdbarhed. Skal du bruge et par til de mindste kan vi anbefale et par gode uldluffer i den bedste merino uldkvalitet. Alle lufferne fra Mikk-Line er OEKO-TEX certificeret så du kun får det bedste af det bedste. Det er din sikkerhed for at der ikke er brugt sundhedsskadelige stoffer i produktionen af lufferne. Det er meget op til en selv om man er til luffer eller hansker. Typisk bruges lufferne til de mindste børn som ikke har helt så meget fingerfornemmelse endnu. De lidt større børn bliver typisk gladere for et par hansker hvor alle fingrene kan bruges. Uanset hvad det er at du er ude efter så har vi et stort udvalg af handsker eller luffer du kan vælge i mellem.

PU luffer til når det er vådt

Når det regner eller er vådt udenfor er det perfekt for de små størrelser at bruge et par vandtætte PU luffer. PU materialet er det samme som man laver regntøj af så det giver den samme vandtætte funktion. Det er forret med en blød fleece så PU lufferne også er dejlige behagelige at have på hænderne. Vi har mange forskellige PU luffer at vælge i mellem i de typiske drengefarver som blå, sort, grøn og gul samt en masse pigefarver som rød, lyserød, rosa, lilla og pink. Du finder også mange forskellige mærker af PU luffer som eksempelvis danske CeLaVi. Se også alt det skønne regntøj fra mærker som Molo, Petit Piao og En Fant.

Hos Lillepip.dk hjælper vi dig hjertens gerne

Har du spørgsmål til Mikk-Line handsker og lufferne eller nogle af de andre lækre Mikk-Line produkter, besvarer vi hjertens gerne dine spørgsmål på info@lillepip.dk på tlf. 60 15 73 03. Vi har også en kontaktformular på vores kontaktside som du er velkommen til at bruge. Hvis du er ude efter et specifikt produkt, som vi ikke har på shoppen, ser vi gerne om vi kan bestille varen hjem til dig. Bare kontakt os så ser vi på mulighederne.