mikk-line-gummistovler

Masser af gummistøvler fra Mikk-Line

Vi har et stort udvalg af de flotteste gummistøvler fra danske Mikk-Line til børn i alle størrelser. Du finder både flotte gummistøvler til de helt små børn, der lige er ved at lære at gå, og til det større børn som elsker at være ude i regnen. Gummistøvler er perfekte til det våde og fugtige vejr som jo i Danmark er næsten hele tiden. Derfor er de også helt uundværlige. Så når man har børn kan det virkelig være vigtigt at finde et par lækre gummistøvler som barnet er glad for, så du sikre at barnet også får dem brugt når det skal ud og lege i det våde vejr. Mange børn kan faktisk også godt lide at bruge deres gummistøvler selv når det ikke er vådt. Det er derfor en sko der virkelig betyder meget og som er vigtig at få fat i i en god og holdbar kvalitet der også er god ved fødderne.

Mikk-Line gummistøvler i kort og lang udgave

Om du er til et par korte eller lange gummistøvler er jo helt og aldeles en smagssag. Typisk vælger man den korte gummistøvle til om sommeren og det lidt varmere vejr. Imens den lange gummistøvle oftest er brugt når vejret er lidt køligere eller der virkelig bare er gang i regnvejret. Men uanset om du skal bruge en kort eller en lang udgave af dit barns nye gummistøvler, så har vi et stort og dejligt udvalg du kan vælge i mellem. Og når du vælge et par lækre Mikk-Line gummistøvler i kort udgave så er sikker på det er en gummistøvle i en super god og holdbar kvalitet som dit barn vil elske. Det vil også være tilfældet med den lange udgave så når du vælger Mikk-Line er du næsten garanteret at dit barn kommer til at elske sine nye gummistøvler. Find vores store udvalg af både lange og korte gummistøvler her på shoppen og vælg din nye favorit i mellem vores store udvalg. Vi har også gummistøvler fra mange andre lækre mærker som Angulus, Bundgaard, CeLaVi og Pom Pom.

Hvordan passer Mikk-Line gummistøvler i størrelsen?

Mikk-Line gummistøvlerne passer generelt som forventet. Så du behøver ikke en størrelse større eller mindre når du vælger gummistøvler fra Mikk-Line. Det samme gælder for hele Mikk-Lines serie af tøj, huer og vanter. De er meget størrelsessvarende så du godt kan forvente at bestille i barnets normale størrelser og så vil du typisk passe som forventet. Når du vælger gummistøvler plejer en god tommelfinger regel at være at der er 1-1,5 cm ekstra størrelse, det vi også kalder for voksetillæg, så barnets fod kan vokse lidt ind i størrelsen. Ellers bliver det lidt for ofte at man bliver nødt til at skifte ud i garderoben. Men støvlerne skal selvfølgelig heller ikke være for løse. Det er meget en balance og på nogle modeller kan man stramme støvlerne med et bånd så de nemmere kan være lidt større i størrelsen til at starte med.

Hos Lillepip.dk hjælper vi dig hjertens gerne

Har du spørgsmål til Mikk-Line gummistøvlerne eller nogle af de andre lækre Mikk-Line produkter, besvarer vi hjertens gerne dine spørgsmål på info@lillepip.dk på tlf. 60 15 73 03. Vi har også en kontaktformular på vores kontaktside som du er velkommen til at bruge. Hvis du er ude efter et specifikt produkt, som vi ikke har på shoppen, ser vi gerne om vi kan bestille varen hjem til dig. Bare kontakt os så ser vi på mulighederne.