mikk-line-flyverdragter

Mikk-Line flyverdragt til børn og baby

Skal du bruge en lækker flyverdragt til dit barn? Så skal du virkelig holde øje med de super skønne og lækre flyverdragter fra danske Mikk-Line. Her er prisen og kvaliteten i højsædet og du får utrolig stor værdi for pengene. Det gælder uanset om flyverdragten skal bruge derhjemme eller institutionen. De holder nemlig til rigtig, rigtig meget og du ved derfor at det er et kvalitetsprodukt når du køber en Mikk-Line flyverdragt. Der er mange forskellige modeller og farver at vælge i mellem så det burde helt sikkert være muligt at finde en god model til dit barn også i vores store udvalg. Find din favorit i vores sortiment her på siden og husk også at se alle de andre lækre Mikk-Line produkter som vi har på lager her.

Flyverdragt fra Mikk-Line til drenge og piger

Uanset om det er til en dreng eller en pige så er det virkelig værd at kigge efter de flotte flyverdragter fra danske Mikk-Line. Du kan finde en masse skønne farver til både drenge og piger. Og alt tilbehør som for eksempel en dejlig varm hue eller nogle flotte og skønne handsker eller luffer kan fås som så de passer til både farven på flyverdragten eller kønnet på barnet. Det kan også være du skal have et par dejlige gummistøvler eller termogummistøvler til at hjælpe med at holde fødderne varme. Her har Mikk-Line også et stort og bredt udvalg du kan kombinere med deres skønne flyverdragter. Hold øje med vores store udvalg og se både de sidste nye modeller som de klassiske varianter og de til tider super skarpe tilbud på produkter her på siden.

Mikk-Line flyverdragt på tilbud og udsalg

Er du på udkig efter et godt tilbud på de flotte Mikk-Line flyverdragter? Så hold øje med vores udsalg hvor du finder alle de bedste tilbud. Fra tid til sættes prisen ned så du kan opnå store rabatter og købe godt og billigt ind af Mikk-Line til dine børn. Men du skal være hurtigt når der er tilbud for det går stærkt når prisen er nedsat. Vi har udsalg 2 gange om året og en gang i mellem kommer der også en kampagne med tilbud på Mikk-Line flyverdragterne. Hvis du gerne vil spare penge er det her du skal slå til. Nogle gange kan du spare 10%, 20%, 30% eller 40% ja endda måske 50% eller mere. Men det er meget sjældent. Så det bedste råd er simpelthen at slå til når du kan se der er % på den vare du er ude efter. Du kan se alle de Mikk-Line produkter vi har på tilbud lige her.

Bedst i test flyverdragt fra Mikk-Line

Når du skal bruge en god flyverdragt så skal helt sikker også kigge efter de populære flyverdragter fra Mikk-Line. De er blevet testet til den store guldmedaljer igennem årene og har flere år i streg vundet mange bedst i test priser for deres holdbarhed og høje kvalitet til prisen. Så hvis du vil være sikker på at finde en flyverdragt der kan holde til lidt af hvert og til vejrets slid på dragten så hold øje med vores store sortiment her på siden der bliver opdateret løbende så du altid har mange forskellige styles og modeller at vælge i mellem. Vi har masser af forskellige farver til både drenge og piger og du kan få dem til både hverdagsbrug i institutionen eller derhjemme. Køb din favorit i mellem vores store udvalg og vær tryg ved valget er faldet på et solidt dansk kvalitetsmærke. Og husk vi også har masser af lækre flyverdragter fra andre skønne mærker du måske også vil elske. Det kan også være det er nok med en super dejlig vinterjakke og der har vi også et stort udvalg du kan vælge i mellem.

Mikk-line flyverdragt størrelsesguide

Find den rigtige størrelse på Mikk-Line flyverdragten til dit barn hvis du er i tvivl om hvilken størrelse der er den rigtige til dit barn. I følge Mikk-Lines egen størrelsesguide så kan du måle dig frem til den helt rigtige størrelse. Her er målene som du kan bruge 0-2 M = 56 cm, 2-4 M = 62 cm, 4-6 M = 68 cm, 6-9 M = 74 cm, 9-12 M = 80 cm, 12-18 M = 86 cm, 18-24 M = 92 cm, 2-3 ÅR = 98 cm, 3-4 ÅR = 104 cm, 4-5 ÅR = 110 cm, 5-6 ÅR = 116 cm, 6-7 ÅR = 122 cm, 7-8 ÅR = 128 cm, 8-9 ÅR = 134 cm, 9-10 ÅR = 140 cm, 10-11 ÅR = 146 cm, 11-12 ÅR = 152 cm. Men hvor stor er Mikk-Line flyverdragterne i størrelsen? Helt generelt er størrelsesvejledningen meget signende og passer godt i forhold til forventet. Så størrelsen på dragterne er med størrelsessvarende og du kan godt gå efter at måle barnet og gå efter ovenstående målestørrelser.

Hold varmen i masser af lækre farver

Vi har et stort og bredt udvalg af flyverdragter til både baby og børn. Du kan finde flyverdragter i alle de moderne og mest trendy farver. Til drengene kan det være farverne blå, sort, grøn, grå og brun. Til pigerne kan det være farverne lilla, rød, sølv, guld og rosa. Uanset hvilken farve du er ude efter til dit barn har vi mange forskellige flyverdragter du kan vælge i mellem. Lige nu er nogle af de populære årstidsfarver modellerne i farverne Blue Nights, Golden Brown, Puce Brown, Rubber, Fudge og Oxford. Se alle vores modeller her på siden og find din favorit i mellem de mange forskellige Mikk-Line flyverdragter lige her. Udvalget bliver løbende udskiftet og der kommer nye modeller fra sæson til sæson. Er det ikke helt sæson til flyverdragterne endnu har vi også et stort udvalg af termotøj til både drenge og piger. Og husk også at der jo skal et par gode handsker, vanter, luffer og huer til for at fuldende sættet så den lille kan holde varmen i det kolde efterårs og vintervejr.

Vi hjælper hjertens gerne med at finde den rigtige flyverdragt

Har du spørgsmål til Mikk-Line flyverdragterne eller nogle af de andre lækre Mikk-Line produkter, besvarer vi hjertens gerne dine spørgsmål på info@lillepip.dk på tlf. 60 15 73 03. Vi har også en kontaktformular på vores kontaktside som du er velkommen til at bruge. Hvis du er ude efter et specifikt produkt, som vi ikke har på shoppen, ser vi gerne om vi kan bestille varen hjem til dig. Bare kontakt os så ser vi på mulighederne.