koredragter

Køredragter til børn og baby

En køredragt er simpelthen et must for børnefamilierne når det bliver den kolde årstid. Med en køredragt til dit barn sikre du dig at barnet kan holde varmen under transporten hvad end det er når I kører rundt i landet i bil eller barnet skal ud og sove i barnevognen. En køredragt er både praktisk og varm og hos os får du dem til både store og små børn i str. 56, 62, 68, 74, 80, 86, 92, 98 og 104. Men vi har også til tider i både større og mindre størrelser. Det er lidt afhængt af årstiden og efterspørgslen. Har på siden har vi samlet hele vores store udvalg af køredragter så du kan finde og vælge præcis den dragt der er den rigtige for dig og dit barn. Vælg i mellem mange forskellige mærker som Mikk-Line, Fixoni og Molo. 

Fixoni køredragt

Vi har masser af de populære Fixoni køredragter til børn og baby. Fixoni laver køredragter til både den hele lille nyfødte og de lidt større børn der stadig har brug for en heldragt når de skal udenfor. Kvaliteten er super god og produkterne fra Fixoni fås til en rigtig fornuftigt pris så du får altså utrolig meget for pengene. Fixoni laver også mange forskellige typer af køredragter så se hele vores udvalg igennem her på siden og vælg den der passer bedst til jer og jeres barn. Der kommer hele tiden nye styles og modeller til udvalget så der altid er mange forskellige køredragter at vælge i mellem. Vi har også mange andre lækre produkt fra danske Fixoni i vores sortiment så husk også at kigge dem igennem hvis du godt kan lide kørdragterne fra Fixoni.

Uld køredragt

Vi har mange forskellige køredragter du kan vælge i mellem både i bomuld eller helt ren uld. Hvilken du skal vælge handler meget om hvor koldt et vejr den lille skal udenfor i. Hvis det er den kølige efterårs og forårstid kan det være nok med en køredragt i bomuld, men er det den kolde vintertid på året så kan det være det er nødvendigt med en køredragt i ren uld. Uld varmer mere end bomuld så her sikrer du at barnet for så meget hjælp til at holde varmen som overhovedet muligt. En uldkøredragt er ideal til barnet der skal udenfor i barnevognen eller klapvognen. Den rene uld hjælper nemlig både med at holde varmen, men også med at huden kan få luft og trække vejret igennem ulden. Derfor er det et meget populært produkt til de kolde tidspunkter på året.

Køredragt til nyfødt

Når den lille nyfødte skal med rundt omkring og besøge familie og venner er det vigtigt at barnet kan holde varmen i den kølige tid på året. Til det er en køredragt til den lille nyfødte helt genial. Den varmer og beskytter barnet så det ikke bliver kold og syg på vejen frem og tilbage. En køredragt til en nyfødt baby er også perfekt til når barnet skal udenfor i barnevognen og sove sin middagslur. Derfor er dragten virkelig en uundværlig del af en almindelig hverdag hos børnefamilierne. Med en god og varm køredragt sikre du dig at dit barn ikke kommer til at fryse og bliver syg når det skal udenfor hjemmets trygge rammer. Se hele vores store udvalg her på siden og vælg den dragt som er den helt rigtige for jer og jeres barn. 

Køredragter på udsalg

Er du på udkig efter et godt tilbud på et ny køredragt til dit barn så kan du med fordel kigge på vores store udvalg af køredragter på udsalg. Så kan du virkelig få en billige køredragt til dit barn og så sikre du at barnet kan holde varmen når I skal udenfor. Det er hele tiden forskelligt hvilke køredragter vi har tilbud på så du skal være hurtig hvis du ser en dragt som kunne være den for jer. Det er nemlig både årstid, efterspørgsel og udbyd der bestemmer om vi kan have dragten på tilbud og hvor længe. Vi får også hurtigt solgt ud af vores produkter på udsalg så søg for at slå til hvis du finder en dragt hvor prisen er helt rigtig. Husk vi også har mange andre gode tilbud på vores normale udsalg. Så det er altså ikke kun køredragter hvor du kan være heldig at spare mange penge.