kongwalther

KongWalther Østerbro handsker

Prøv de lækre KongWalther Østerbro handsker til barnevognen eller Christiania cyklen. De super flotte Østerbro handsker fra danske Kong Walther er lavet specifikt til dig der vil have varme fingre når du er ude og gå med barnevognen, klapvognen eller er ude og køre på Christiania cyklen. Østerbro handsken sættes fast på styret af barnevognen eller cyklen og sidder permanent på styret så du du hurtigt og nemt kan få fingrene i og ud af handskerne. Så kan du gå tur med barnevognen og samtidig drikke din kop kaffe i ro og mag. Det er let og smart og perfekt til dem med børn og fart på dagligdagen. KongWalthers lækre Østerbro handsker er til dig som vil have muligheden for hurtigt og nemt at tage fingrene ud af handskerne og lige fange sutten som er endt på jorden eller drikke din kaffe latte i mens du går tur med den lille. Det er en handske der gør dagligdagen lidt lettere og så er de både super lækre at se på og dejlig varme for fingrene.

KongWalther luffer fra Østerbro

De utrolig populære Østerbro luffer fra danske KongWalther er på rekordtid blev hotte i Københavnsområdet. Nu er de også på tur rundt i resten af landet og vi er glade for at du også kan købe dem her på vores lille webshop. De flotte Kong Walther luffer, vanter eller handsker, om du vil, kan fås i mange forskellige lækre farver og kvaliteten er simpelthen så flot og lækker. Med sådan et par flotte handsker er du godt kørende til en god barnevognstur. De eksklusive barnevognshandsker er skabt til at gøre hverdagen en lille smule lettere når man har en hverdag med børn som gør du skal kunne få dine hænder hurtigt og nemt i og ud af handskerne. Derudover føles lufferne ekstremt bløde og lækre samtidig med at de nemt kan lynes af og på så de både kan placeres på barnevognen, klapvognen eller på ladcyklen. Lufferne passer super godt i stil og udseende så de nemt passe til det overtøj du har på. Med et par lækre KongWalther Østerbro luffer er du klædt godt på til det kolde vejr.

Varme Kong Walther handsker

Med et par lækre Kong Walther handsker på styret kan du hurtigt og let få varmet fingrene når du skal ud i det kolde vejr og putte den lille. Kong Walther handskerne kan også bruges på dit cykelstyr med samme funktion. Handskerne er skabt af iværksætteren Tine Land fordi hun selv i 2019 blev mor for første gang til hendes søn Walther. Efter at have gået en hel vintersæson med kolde fingre besluttede hun at gøre noget ved situationen og skabte de flotte handsker. Derfor stiftede hun virksomheden Kong Walther i 2020 og siden er det kun gået én vej og det er fremad. De super lækre Østerbro handsker er på rekordtid blevet mega populære og nu kommer der hele tiden nye produkter ind i sortiment. Vi elsker selv handskerne og kan "varmt" anbefale dem. Med Kong Walther handskerne er du godt klædt på til de kolde vintermåneder uanset om du bare skal rundt på cyklen eller om du skal ud og gå med barnevognen. Vi siger velkommen til det super dejlige mærke her på shoppen.

Barnevognshandsker fra Kong Walther

Hvis du ikke allerede har prøvet de lækre barnevognshandsker fra danske KongWalther så skal du gøre dig selv den tjeneste at få dem prøvet. Det er simpelthen så fedt at kunne smide hænderne direkte ned i handskerne og så bare komme afsted med barnevognen, klapvognen eller cyklen. Barnevognshandskerne fås kun i onesize men uanset om dine hænder er store eller små passer de perfekt i de lækre pels handsker. Selve handsken er lavet af polyester, men de er foret med noget dejlige varmt fleece for og har en super blød og dejlig pels ved indgangen til handsken. Det føles simpelthen så lækre at have på. Handskerne er også udstyret med lynlås på begge sider af hanskerne så de kan nemt tage af og på og monteres på alle slags barnevogne eller klapvogne osv. De dejlige barnevognshandsker er vind- og vandafvisende så de holder både dine hænder tørre og varme. De kan kun anbefales.