heldragter

Heldragter til baby og børn

Hos Lillepip.dk finder du masser af fantastiske heldragter til børn og baby med både lange og korte ærmer. En heldragt er helt uundværlig for en barns garderobe. Vælg i mellem vores mange forskellige smukke farver til både drenge og piger. Vi har for eksempel heldragter, sparkedragter og jumpsuits med masser af spændende designs og prints. Find præcis den style som passer bedst til din baby, dit barn eller dine børn lige her. Vi har helt sikkert også en lækker sparkedragt eller heldragt som passer til dit barn. Og vi hjælper gerne hvis du har spørgsmål.

Sparkedragt eller heldragt

Kært barn har mange navne. Så hvis du er i tvivl om de mange forskellige former for betegnelser for tøjet og beklædningen til børnene eller har fået at vide at du skal have en sparkedragt og du kun kan finde heldragter så fortvivl ikke. En sparkedragt og en heldragt er præcis det samme. Så bare du vælger enten det ene eller det andet så er du rigtig godt dækket ind. Husk vi også har alle mulige andre overdele af tøj til børn som for eksempel bodystockingssommerdragter, kjoler og t-shirts.

Sparkedragter med og uden print

Vi har mange forskellige heldragter og sparkedragter både med og uden print fra masser af mærker, som f.eks. Small Rags og deres lille Mr. Rags prints. De er farverige og i både drenge og pige farver. Vi har også både sparkedragter og heldragter fra Müsli by Green Cotton i 100% økologisk bomuld. De er både bløde og lækre i kvaliteten og produceret helt uden skadelige kemikalier så de er helt sikre at bruge for de små børn og deres sarte hud. Der kommer hele tiden nye modeller, styles, kollektioner og designs. Du finder altid de seneste nye moderne styles lige her. Vi udvider løbende vores sortiment så der altid kommer nye spændende kollektioner at vælge i mellem.

Heldragter til nat og dag

Heldragter kan både være til om dagen og om natten. Det gode ved heldragter er det er så dejlig nemt kun at skulle give barnet ét stykke tøj på. Og at barnet ikke bare lige selv kan tage heldragten af. Det kan være praktisk og godt når den lille begynder at øve sig i at tage sit tøj af selv. Det er ikke altid til at styre og så kan en heldragt være dejlig praktisk for at undgå barnet tager dragten af selv. Om det så skal være en heldragt som barnet skal have på hele dagen eller om det mere er en heldragt som nattøj, altså en natdragt, du er ude efter er jo en smagsag. Men alle vores heldragter og sparkedragter kan bruge til begge dele. Uanset hvad du vælger at bruge sparkedragten til så skal den nok blive et hit ved den lille. Børn elsker den bevægelighed som der er når de bevæger sig rundt i en heldragt.