hagesmaekker

Hagesmækker til børn og baby

Hos Lillepip.dk finder du et stort udvalg af hagesmække, savlesmække og spiseforklæde til børn og baby'er fra Pippi, Filibabba, Müsli og Fixoni m.fl. Om det er spisetid eller om den lille bare savler så kan du her finde hagesmækker i mange forskellige farver til både drenge og pige børn. Du kan f.eks. vælge en hagesmæk i barnet yndlingsfarve eller vælge dem i den form som fungere bedst for jer eller vælge en heldækkende hagesmæk som barnet kan bruge som spiseforklæde. Uanset hvad kan du finde alt fra en billig hagesmæk til hagesmække med ærmer og med og uden tryk. Vores mest populære hagesmækker er uden tvivl Pippi hagesmækkerne som vil også er den mest udbredte herhjemme.

Hagesmæk med ærmer

Mangler du hagesmækker til dit barn eller børn kan du med fordel se vores store udvalg af hagesmække igennem. Se for eksempel vores lækre udvalg af hagesmækker fra Pippi. Det kan også være du mangler en god gaveidé til de små størrelser. Så se her og find din favorit som passer til barnet uanset om det er en dreng eller pige. Hagesmækker er et must haves til børnefamilierne så her går du aldrig helt gal i byen. Hagesmækken hjælper med at dække tøjet af når barnet f.eks. spiser eller bruger sut og når det bare generelt savler. Derfor er de fleste hagemække produceret i pletafvisende materiale, så du nemt kan tørre det spildte væk. Bliver hagesmækken rigtig beskidt er det bare at smide den en tur i vaskemaskinen, så bliver den hurtigt ren igen og klar til en ny omgang.

Hagesmæk baby

Vi har et stort sortiment af hagesmække til børn og baby'er og de fleste er endda produceret i økologisk bomulds materiale. Du kan handle på vores webshop døgnet rundt og vi sender så hurtigt som muligt. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten så vores mærker er nøje udvalgt for at vi er sikre på at du får det bedst mulig udvalg at vælge i mellem. Skal du bruge en langærmet hagesmæk har vi også flere at vælge i mellem. Med lange ærmer og en hagesmæk der går hele vejen ned til taljen sikre du bedst muligt baby'en eller barnet mod at f.eks. maden rammer tøjet og svinder det så det skal skiftes. Den kan også bruges når der leges med maling eller farve så den lille ikke bliver tildækket alle steder. Find også mange andre ting til den lille hos os. Vi har et stort udvalg af hvad du skal bruge til børn fra 0-6 år.

Lang hagesmæk eller kort hagesmæk

Skal du bruge en lang hagesmæk til din baby eller dit barn har vi masser af muligheder du kan vælge i mellem. Se hele vores store sortiment og udvalg her på siden og hold endelig øje med siden da vi løbende opdatere udvalget. Du kan finde både korte og lange hagesmækker hos os og du kan få dem i både stof og en lækker PU kvalitet. Så kan du selv vælge det der passer bedst til dig og dit barn.

Hagesmæk silikone og stof

Du kan finde mange forskellige typer, designs, modeller og størrelser af hagesmække hos os. Der er både helt almindelig stof savlesmække og så de større silikone eller PU hagesmække. Den store forskel er egentlig om det skal være en vandafvisende savlesmæk, det er oftest dem i stof, eller om den skal være vandtæt, det er oftest dem som er lavet i silikone eller PU.

Baby hagesmæk til ethvert barn

Der er mange forskellige størrelser der passer til børn helt fra de er små baby'er og til de er større børn der lige skal have dækket tøjet lidt af.

Billige hagesmække

Hos os finder du masser af billige hagesmække til både baby og børn. Vi har mange gode tilbud og billige hagesmække og savlesmække til både drenge og piger. Find den farve der passer bedst til dig og dit barn. Du kan vælge en basis farve som altid kan bruges eller de moderne sæsonfarver som er inde i tiden.

Hagesmæk tilbud

Find masser af gode tilbud på hagesmække til børn her hos Lillepip.dk. Vi har løbende nogle skarpe tilbud og priser på vores udvalg. Det kan være vi kører kampagne på sortimentet og det kan være vi kun har nogle få styk tilbage af modellen som gør at vi giver et godt tilbud på smækkerne.

Hagesmæk lang eller kort

Vi har både lange og korte hagesmække til ethvert behov. Uanset om du har brug for en kort savlesmæk eller en lang hagesmæk til spise tid så kan du finde et stort udvalg her hos os. Vi har masser af hagesmækker fra de populære mærker som for eksempel Pippi, CeLaVi og Filibabba. Se hele udvalget her på siden og hold øje med sortimentet da vi løbende udvikler med nye produkter, farver og modeller.