hagesmaekker

Hagesmækker til børn og baby

Hos Lillepip.dk finder du et stort udvalg af skønne hagesmække, savlesmække og spiseforklæde til børn og baby'er fra lækre mærker som for eksempel BibsPippi, CeLaViFilibabba, Mikk-LineMüsli og Fixoni m.fl. Om det er spisetid eller om den lille bare savler så kan du her finde hagesmækker i mange forskellige farver til både drenge og pige børn. Du kan f.eks. vælge en hagesmæk i barnet yndlingsfarve eller vælge dem i den form som fungere bedst for jer eller vælge en heldækkende hagesmæk som barnet kan bruge som spiseforklæde. Uanset hvad kan du finde alt fra en billig hagesmæk til hagesmække med ærmer og med og uden tryk. Vores mest populære hagesmækker er uden tvivl Pippi hagesmækkerne som vel også er den mest udbredte herhjemme. Men også Mikk-Line hagesmækkene er meget populære specielt fordi de er nogle af markedets mere tykke hagesmække som sikre barnet ikke bliver våd underneden.

Mangler du hagesmækker til dit barn eller børn kan du med fordel se vores store udvalg af hagesmække igennem. Se for eksempel vores lækre udvalg af hagesmækker fra Pippi. Det kan også være du mangler en god gaveidé til de små størrelser. Så se her og find din favorit som passer til barnet uanset om det er en dreng eller pige. Hagesmækker er et must haves til børnefamilierne så her går du aldrig helt gal i byen. Hagesmækken hjælper med at dække tøjet af når barnet f.eks. spiser eller bruger sut og når det bare generelt savler. Derfor er de fleste hagemække produceret i pletafvisende materiale, så du nemt kan tørre det spildte væk. Bliver hagesmækken rigtig beskidt er det bare at smide den en tur i vaskemaskinen, så bliver den hurtigt ren igen og klar til en ny omgang.

Hagesmæk med ærmer

Hvis du vil undgå at børnene spilder for meget på deres tøj når de spiser så kan du med fordel vælge en hagesmæk med ærmer. Der findes massevis af skønne farver at vælge i mellem til både drenge og piger. Mange hagesmækker med ærmer er lavet i en lækker PU kvalitet som også er den samme type materiale der bruges på det lækreste regntøj til ungerne. De fleste af hagesmækkerne med ærmer har en opsamler på forsiden som også griber maden som barnet ikke får ind i munden når de spiser. Det beskytter tøjet så barnet ikke spilder så meget og det ikke bliver beskidt i samme grad. Det er perfekt til en travl morgen hvor barnet allerede har fået rent tøj på og du gerne vil undgå at skifte tøjet igen inden du skal ud af døren og sende barnet i institution. Vi har masser af forskellige spisesmække du kan vælge i mellem hvis du også vil have nogle uden ærmer.

Hagesmæk baby

Vi har et stort sortiment af hagesmække til børn og baby'er og de fleste er endda produceret i økologisk bomulds materiale. Du kan handle på vores webshop døgnet rundt og vi sender så hurtigt som muligt. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten så vores mærker er nøje udvalgt for at vi er sikre på at du får det bedst mulig udvalg at vælge i mellem. Skal du bruge en langærmet hagesmæk har vi også flere at vælge i mellem. Med lange ærmer og en hagesmæk der går hele vejen ned til taljen sikre du bedst muligt baby'en eller barnet mod at f.eks. maden rammer tøjet og svinder det så det skal skiftes. Den kan også bruges når der leges med maling eller farve så den lille ikke bliver tildækket alle steder. Find også mange andre ting til den lille hos os. Vi har et stort udvalg af hvad du skal bruge til børn fra 0-6 år.

Lang hagesmæk eller kort hagesmæk

Skal du bruge en lang hagesmæk til din baby eller dit barn har vi masser af muligheder du kan vælge i mellem. Se hele vores store sortiment og udvalg her på siden og hold endelig øje med siden da vi løbende opdatere udvalget. Du kan finde både korte og lange hagesmækker hos os og du kan få dem i både stof og en lækker PU kvalitet. Så kan du selv vælge det der passer bedst til dig og dit barn. De lange hagesmækker i PU er perfekte til når barnet er begyndt at spise fast føde ligesom forældrene. Så sikre du bedre både hagesmæk og tøj mod pletter og vådt indhold som mælk fra kop når den lille skal til at lære det. En kort hagesmæk er mere til de yngste når de stadig får mælk fra mor eller sutteflaske.

Hagesmæk silikone og stof

Du kan finde mange forskellige typer, designs, modeller og størrelser af hagesmække hos os. Der er både helt almindelig stof savlesmække og så de større silikone eller PU hagesmække. Den store forskel er egentlig om det skal være en vandafvisende savlesmæk, det er oftest dem i stof, eller om den skal være vandtæt, det er oftest dem som er lavet i silikone eller PU. Det kan være forskelligt hvilken type af hagesmæk der passer til barnet. Det er meget individuelt og der er ikke noget rigtigt eller forkert. Det er meget et temperament spørgsmål som barnet jo har stor indflydelse på. Men typisk er det sådan at stof hagesmækkene er til de mindste børn og silikone hagesmækkerne er til de lidt større børn som får mad af en tallerken.

Baby hagesmæk til ethvert barn

Der er mange forskellige størrelser der passer til børn helt fra de er små baby'er og til de er større børn der lige skal have dækket tøjet lidt af. Hagesmækkene findes i alverdens farver, typer og designs. De typiske er den almindelig runde hagesmæk eller den spidse hagesmæk som lavet i stof. Derudover kan man få mange forskellige former og designs af hagesmække i silikone og PU. For eksempel er de super lækre PU og silikone hagesmække fra CeLaVi rigtig populære. Så man kan virkelig få den type, farve og stil man ønsker sig. Skal hagesmække matche tøjet, spisesættet eller skal det være praktisk. Der findes ikke noget entydigt svar. Det er individuelt og handler om at I finder det setup der passer bedst til jer og jeres barn. Der er lige så mange valgmuligheder så du helt sikkert også burde kunne finde en hagesmæk der vil passe godt til din baby eller dit barn.

Billige hagesmække

Hos os finder du masser af billige hagesmække til både baby og børn. Vi har mange gode tilbud og billige hagesmække og savlesmække til både drenge og piger. Og billige hagesmækker er jo guld værd i en lille børnefamilie. Når man har børn er der allerede mange forskellige ting at bruge penge på så det at spare lidt når man køber sine hagesmækker har sine fordele. Vi har masser af billige hagesmækker som kan bruges til hverdag, spisetid eller bare når barnet savler. Find den farve der passer bedst til dig og dit barn. Du kan vælge en basis farve som altid kan bruges eller de moderne sæsonfarver som er inde i tiden. Vi har løbende gode tilbud på hagesmække så hold øje med udvalgt og se om ikke også du kan finde et godt tilbud på vores hagesmække. Du finder vores billige hagesmække lige her. Så kan du få et godt tilbud og spare lidt på det store udvalg. Vi har masser af gode ting på udsalg fra tid til anden så hold øje med udvalget da det løbende bliver opdateret. Vil du finde et godt tilbud skal du være hurtig til at slå til når du ser den rigtige pris.

Hagesmæk tilbud og udsalg

Find masser af gode tilbud på hagesmække til børn her hos Lillepip.dk. Vi har løbende nogle skarpe tilbud og priser på vores udvalg. Det kan være vi kører kampagne på sortimentet og det kan være vi kun har nogle få styk tilbage af modellen som gør at vi giver et godt tilbud på smækkerne. Vi har mange gode mærker at vælge i mellem som for eksempel Pippi, CeLaVi og Filibabba. Og der kommer hele tiden nye til. Så hold øje med udvalget som vi løbende udvikler. Du finder de bedste tilbud på hagesmække under vores udsalg. Her finder du altid de hagesmække som er sat ned i pris. Og det kan være det bare er for en ganske kort bemærkning fordi der er sæsontilbud, det er en udgående model eller der kun er få stk. tilbage. Det er meget forskelligt. Men ser du er godt tilbud er det bare med at slå til inden det er for sent.

Hagesmæk lang eller kort

Vi har både lange og korte hagesmække til ethvert behov. Uanset om du har brug for en kort savlesmæk eller en lang hagesmæk til spise tid så kan du finde et stort udvalg her hos os. Vi har masser af hagesmækker fra de populære mærker som for eksempel Pippi, CeLaVi og Filibabba. Se hele udvalget her på siden og hold øje med sortimentet da vi løbende udvikler med nye produkter, farver og modeller. Hagesmækker og savlesmækker som man også kender dem kan bruges både til at holde tøjet tørt når barnet savler meget, deraf navnet, og til når barnet spiser. Når barnet får mælk kan du fint nøjes med en stof hagesmæk, men når barnet bliver større og får normal mad er det en fordel at skifte til en lang hagesmæk i PU.

Hagesmæk, spisesmæk eller savlesmæk til børnene

Mangler du en helt almindelig hagesmæk, eller en spisesmæk til måltiderne, eller bare en savlesmæk fordi den lille er ved at få tænder. Så se lige vores store udvalg fra lækre mærker som Pippi, CeLaVi, Mikk-Line, Filibabba og Melton. Det er alle sammen nogle super lækre mærker og de kan alle sammen noget forskelligt. Nogle laver lækre hagesmækker i både rund og spids model. Nogle laver super flotte og farverige spisesmække. Nolge spisesmække er endda med print, udsmykning, fræser osv. Så der er noget for enhver smag. Se hele vores store udvalg af spisesmække til børn lige her. Vi har også helt almindelig savlesmække til børn som fås i så mange farvevarianter at du kan finde dem i præcis den farve du skal bruge hvis smækken skal passe til et bestemt sæt tøj. Uanset hvad du skal bruge din hagesmæk til så har vi et kæmpe udvalg at vælge i mellem. Så der er helt sikker også en hagesmæk der passer til dig og dit barn her.

Husk at vi alt hvad du skal bruge til børnefamilien, uanset om det er hagesmækker ligesom her på siden eller du er ude efter alt fra overtøj til vintertiden, sko til de små, puslepuder til at pusle babyen, stofbleer til pusletiden eller legetøj til børn i alle aldre, så har vi det.

Er du på udkig efter de bedste hagesmækker til din baby?

Hele vores kategori med hagesmækker til børn er dedikeret til at hjælpe forældre med at finde den perfekte hagesmæk til deres baby. Vi har også lavet et blogindlæg om "De bedste hagesmække til din baby". Her giver vi vores anbefalinger til de bedste hagesmække på markedet, baseret på vores undersøgelse og erfaring. Vi dækker alt fra materialer, pasform, komfort og sikkerhed for at sikre, at du kan træffe en informeret beslutning om hvilken hagesmæk der er bedst for netop din baby. Læs vores blogindlæg hvis du har brug for hjælp til at finde den helt perfekte hagesmæk eller gennemse vores kategori her på siden for at købe din helt nye hagesmæk.