hagesmaekker

Hagesmækker til børn og baby

Hos Lillepip.dk finder du et stort udvalg af hagesmække, savlesmække og spiseforklæde til børn og baby'er fra Pippi, Filibabba, Müsli og Fixoni m.fl. Om det er spisetid eller om den lille bare savler så kan du her finde hagesmækker i mange forskellige farver til både drenge og pige børn. Du kan f.eks. vælge en hagesmæk i barnet yndlingsfarve eller vælge dem i den form som fungere bedst for jer eller vælge en heldækkende hagesmæk som barnet kan bruge som spiseforklæde. Uanset hvad kan du finde alt fra en billig hagesmæk til hagesmække med ærmer og med og uden tryk. Vores mest populære hagesmækker er uden tvivl Pippi hagesmækkerne som vil også er den mest udbredte herhjemme.

Must have til alle børnefamilier

Mangler du hagesmækker til dit barn eller børn kan du med fordel se vores store udvalg af hagesmække igennem. Se for eksempel vores lækre udvalg af hagesmækker fra Pippi. Det kan også være du mangler en god gaveidé til de små størrelser. Så se her og find din favorit som passer til barnet uanset om det er en dreng eller pige. Hagesmækker er et must haves til børnefamilierne så her går du aldrig helt gal i byen. Hagesmækken hjælper med at dække tøjet af når barnet f.eks. spiser eller bruger sut og når det bare generelt savler. Derfor er de fleste hagemække produceret i pletafvisende materiale, så du nemt kan tørre det spildte væk. Bliver hagesmækken rigtig beskidt er det bare at smide den en tur i vaskemaskinen, så bliver den hurtigt ren igen og klar til en ny omgang.

Køb din hagesmæk hos Lillepip

Vi har et stort sortiment af hagesmække til børn og baby'er og de fleste er endda produceret i økologisk bomulds materiale. Du kan handle på vores webshop døgnet rundt og vi sender så hurtigt som muligt. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten så vores mærker er nøje udvalgt for at vi er sikre på at du får det bedst mulig udvalg at vælge i mellem. Skal du bruge en langærmet hagesmæk har vi også flere at vælge i mellem. Med lange ærmer og en hagesmæk der går hele vejen ned til taljen sikre du bedst muligt baby'en eller barnet mod at f.eks. maden rammer tøjet og svinder det så det skal skiftes. Den kan også bruges når der leges med maling eller farve så den lille ikke bliver tildækket alle steder. Find også mange andre ting til den lille hos os. Vi har et stort udvalg af hvad du skal bruge til børn fra 0-6 år.