filibabba-suttesnore

Filibabba suttesnore til baby

Med en lækker Filibabba suttesnor kan du holde styr på sutten når den lille baby ikke selv har det. De fleste kender nok det med at skulle ned og samle sutten op fordi den lander på jorden enten fordi barnet taber den ud af munden eller måske fordi det er blevet sjovt at kaste sutten og se mor og far samle den op. Det problem kan løses med en super smart og lækker suttesnor. Så slipper man for at skulle bruge tiden på hele tiden at samle sutter op. Suttesnoren fastgøres blot til barnet tøj eller hagesmæk og så er der altid styr på hvor sutten er henne. Det er virkelig en kæmpe hjælpe som forældre og specielt når man er på tur eller skal holde øje med flere små størrelser på samme tid. Alle børn og deres forældre kan have glæde af en dejlige praktisk suttesnor og vil man gerne have at det er en moderne og flot en af slagsen så er de smukke og populære suttesnore fra danske Filibabba helt sikkert et godt og naturligt valg. Så se endelig vores udvalg igennem og se om ikke også der er en flot suttesnor der passer til dit barn i mellem vores udvalg.

Moments suttesnor i de flotteste designs

Her hos Lillepip.dk har vi et stort udvalg af de populære Filibabba suttesnore til de små størrelser. Når den lille baby skal have lidt hjælp til at holde styr på sutten så er det en suttesnor virkelig giver værdi. De fine Moments suttesnore er lavet i 100% økologisk bomuld og fås i et hav af farver som nature white, dark mint, doeskin, fresh violet, moss green, muddly blue, coral, lemon, blue, dark grey og dusty rose. Vi får løbende nye styles i sortiment så det er bare med at holde øje på siden her for at finde de nyeste farver og designs. Suttesnorerne fås til både drenge og piger og passer til alle typer af sutter. Så skal du fuldende look og have en praktisk løsning på at holde styr på sutten så er det bare med at kigge udvalget af Filibabba suttesnorene igennem og vælge lige netop din favorit der passer perfekt til dit barn. Når vi nu snakker suttesnore skal det også nævnes at vi også har en hel masse lækre sutter til børn som du kan vælge i mellem. Find din favorit og tjek de skønne Bibs sutter ud da de er et sikkert valg når man vælger sin nye sut.

Hold styr på sutten med en suttesnor fra Filibabba

Med de smukke suttesnore fra Filibabba er du fri for at skulle kæmpe med hele tiden at skulle samle sutterne op fra jorden eller gulvet. En fin suttesnor med en eller et par matchende sutter er iøvrigt et glimrende valg som for eksempel barselsgave eller til et babyshower. Det er bare med at finde det look og design som man synes passer bedst til den heldige modtager. Vi har masser af lækre suttesnore til børn som du kan vælge i mellem. En suttesnor er en smart løsning til at kunne holde styr på sutten og sikre sutten hvis man skal på tur eller bare gerne vil holde styr på den så den ikke bliver væk eller man skal rende og samle den op hele tiden. Husk også at tjekke den mange andre super lækre produkter fra Filibabba som det smukke baby og junior sengetøj, flotte håndklæder til børn eller de populære stofbleer i massevis af skønne farver.

Hos Lillepip.dk hjælper vi dig hjertens gerne

Har du spørgsmål til Filibabba suttesnorene eller nogle af de andre skønne Filibabba produkter, besvarer vi hjertens gerne dine spørgsmål på info@lillepip.dk på tlf. 60 15 73 03. Vi har også en kontaktformular på vores kontaktside som du er velkommen til at bruge. Hvis du er ude efter et specifikt produkt, som vi ikke har på shoppen, ser vi gerne om vi kan bestille varen hjem til dig. Bare kontakt os så ser vi på mulighederne. Vi glæder os til at høre fra dig.