filibabba-sutter

Filibabba sutter til baby og børn

Her finder du vores lækre udvalg af du super flotte Filibabba sutter til børn og baby. Filibabba sutternes skjold har en flot form som en sommerfugl og de har et smart suttehoved af gennemsigtig silikone med en symmetrisk form. Formen på sutterne gør, at der er plads til både næse og hage samtidig med, at de fine huller gør, at man undgår, at der bliver dannet vakuum mellem sutten og huden. Vi udvider løbende vores sortiment af Filibabba sutter og får hele tiden nye farver hjem. Du super flotte sutter fås i 15 forskellige smukke farver og i to forskellige størrelser til børn fra 0-6 mdr. og til børn over 6 mdr. Vi er selv helt vilde med de flotte Filibabba sutter som både har en super elegant udformning samtidig med at de fås i de lækreste farver til både drenge og piger. Find jeres nye yndlings sut i mellem det flotte udvalg fra Filibabba.

Filibabba Moments sutter

De flotte Filibabba Moments sutter til børn og baby har et symmetrisk suttehoved lavet af silikone. Sutterne findes i 15 smukke farver og i to forskellige størrelser. Størrelserne hedder 0-6 mdr. og +6 mdr. og sutterne leveres i en steriliserings boks, der også kan bruges til opbevaring af sutterne. Sutterne er lavet under bæredygtige forhold og er fremstillet af silikone og polypropylen, der gør dem 100% fri for skadelige stoffer. De er bl.a. helt fri for BPA og så er de godkendt med European Standard EN 1400, så man helt trygt kan putte dem i munden. Filibabbas nye produktserie Moments laver super elegante og fantastisk flotte produkter i et smuk design med fokus på den skandinaviske designstil. Derfor passer produkterne fra Moments serien super godt ind i alle de danske børnefamilier. Se hele udvalget af Filibabba produkter lige her og find din favorit i mellem det fantastiske sortiment.

Sutter fra Filibabba til børn

Vi kan kun anbefale de smukke sutter fra Filibabba til børn og baby. Husk at sterilisere sutterne inden brug. Det gør du let ved at hælde kogende vand over sutterne i en lille skål og bare lade dem stå i 5 min. i vandet. Så er det klar til brug og helt rene. Sutterne fås i en lækker 2 pak så du altså får 2 sutter med i købet. Det gør prisen endnu mere overkommelig og så har du hurtigt og nemt fået dig et par ekstra sutter til at gøre den lille baby eller barnet glad. Sutterne kan både bruges når barnet skal sove og når det er ked af det eller hvis det bare har lyst til at rende rundt med sutten. Sutterne fås både til den nyfødte baby og til de lidt ældre børn og bruges typisk op til alderen omkring 2-3 år. Så bruger børn som regel ikke sut længere.

Filibabba er GOTS certificeret

Filibabba er GOTS organic - certificeret, hvilket betyder at produkterne er certificeret økologisk, og at der i alle andre processer som farvning, strikning og syning er taget de strengeste hensyn til miljøet. GOTS er internationalt anerkendt som den førende standard for forarbejdning af tekstiler af økologisk bomuld. Derudover tages der også hensyn til arbejdsforholdene, hos dem der producerer produkterne. Det betyder at Filibabba overholder de højeste miljømæssige krav igennem hele deres produktionsproces og kun levere de bedste økologiske tekstiler til både baby og børn. Derfor er du ved at vælge Filibabba helt sikker på at dit barn ikke udsættes for skadelige stoffer og for at kvaliteten altid er helt i top. Filibabba er blevet kendt ikke bare i Danmark, men også rundt om i verden for deres kompromisløse kvalitet og super flotte design. Derfor vokser mærket lynhurtigt og der kommer hele tiden nye spændende produkter til sortimentet.