filibabba-sengetoj

Filibabba sengetøj til børn og baby'er

Lækkert danske designet sengetøj i høj kvalitet fra Filibabba. Her finder du vores flotte udvalg af sengetøj fra Filibabba til børn og baby'er. Du finder masser af sengetøj i både baby og junior størrelser. Så kan du være sikker på der også er noget sengetøj til dit barn uanset om det er en dreng eller pige. Se vores store udvalg i mange forskellige farver og designs. Sortimentet bliver løbende udvidet så hold øje med siden her og se alle de nyeste styles, designs og farver som de kommer ind på hylderne.

Køb sengetøj fra danske Filibabba her

Vi elsker lækkert design og det må man sige Filibabba er garant for. Deres produkter er designet med stil og masser af kærlighed som sætter sit tydelige præg på børneværelset når man køber deres lækre produkter. Vi er stolte af vores udvalg af Filibabba sengetøj og håber du kan finde noget lækkert sengetøj til netop dit barn i blandt vores udvalg. Du finder mange forskellige farver af sengetøj til både drenge og piger og med Filibabbas sengetøj er du helt sikkert også godt med på moden og sikker på det er noget rigtig kvalitets sengetøj dit barn eller dine børn kommer til at sove i.

Lækkert dansk design i høj kvalitet

Danske Filibabba har skabt et helt særligt univers til børn og baby'er. Med flot og stilfuldt design og en lækker kvalitet har de skabt noget helt unik indenfor interiør til børn og baby'er. Som noget af det mest populære fra Filibabba er deres sengetøj. Vi har samlet vores udvalg af sengetøj fra Filibabba her på siden så du nemt og hurtigt kan få et overblik og det super flotte sortiment. Filibabba sætter en ære i at være bæredygtige og i at værne om miljøet. Derfor er der udelukkende brugt en GOTS-certificeret bomuldskvalitet i produkterne og alle leverandørerne følger også ISO-standarderne, der sikre ordentlige forhold for de ansatte på fabrikkerne. Det er Filibabbas holdning til at vi skal værne om miljøet og om hinanden.

Et unikt univers til børneværelset

Filibabba er et lækkert dansk design mærke som lancerede den første kollektion i 2015. Mærket var den første danske virksomhed med en babynest på markedet og har siden starten virkelig haft fart på. I dag sælges Filibabbas produkter både Skandinavien, Europa og hele resten af verden og mærket er kendt for baby- og børneinteriør i top kvalitet og smukt tidsløst design der skaber små og mindeværdige øjeblikke i hverdagen. Designet er skabt ud fra virksomhedens egen erfaring og daglige inspiration med børn.