filibabba-sengetoj

Filibabba sengetøj til børn og baby'er

Lækkert danske designet sengetøj i høj kvalitet fra det populære mærke Filibabba. Her finder du vores flotte udvalg af sengetøj fra Filibabba til børn og baby'er. Du finder masser af sengetøj i både baby og junior størrelser her hos os. Så kan du være sikker på der også er noget sengetøj til dit barn uanset om det er en dreng eller pige. Se vores store udvalg i mange forskellige farver og designs. Sortimentet bliver løbende udvidet så hold øje med siden her og se alle de nyeste styles, designs og farver som de kommer ind på hylderne. Få Filibabba sengetøj til børn i både baby og junior størrelse her hos os. Vi har et stort udvalg af alt til børnenes sovetid til både den helt lille nyfødte og de lidt større børn. Baby størrelsen bruges normalt når barnet er omkring 0-2 år hvorefter junior størrelsen tager over og kan bruges til barnet er omkring 5 år. Det er selvfølgelig meget individuelt så det kan variere meget fra barn til barn. 

Køb Filibabba sengetøj her

Vi elsker lækkert design og det må man sige Filibabba er garant for. Deres produkter er designet med stil og masser af kærlighed som sætter sit tydelige præg på børneværelset når man køber deres lækre produkter. Vi er stolte af vores udvalg af Filibabba sengetøj og håber du kan finde noget lækkert sengetøj til netop dit barn i blandt vores udvalg. Du finder mange forskellige farver af sengetøj til både drenge og piger og med Filibabbas sengetøj er du helt sikkert også godt med på moden og sikker på det er noget rigtig kvalitets sengetøj dit barn eller dine børn kommer til at sove i. Køb alt det lækre Filibabba sengetøj til børn her hos os og find masser af sengesæt i både baby og junior størrelser. Vi er selv helt vilde med Filibabbas sengetøj og bruger det selv i privaten så vi kan virkelig godt sige god for mærkets fantastiske kvalitet.

Baby og junior Filibabba sengetøj

Danske Filibabba har skabt et helt særligt univers til børn og baby'er. Med flot og stilfuldt design og en lækker kvalitet har de skabt noget helt unik indenfor interiør til børn og baby'er. Som noget af det mest populære fra Filibabba er deres sengetøj. Vi har samlet vores udvalg af sengetøj fra Filibabba her på siden så du nemt og hurtigt kan få et overblik og det super flotte sortiment. Filibabba sætter en ære i at være bæredygtige og i at værne om miljøet. Derfor er der udelukkende brugt en GOTS-certificeret bomuldskvalitet i produkterne og alle leverandørerne følger også ISO-standarderne, der sikre ordentlige forhold for de ansatte på fabrikkerne. Det er Filibabbas holdning til at vi skal værne om miljøet og om hinanden. Hos os finder du både baby og junior sengetøj fra danske Filibabba og de lækreste designs og farver. Se hele udvalget her på siden.

Filibabba er kendt for deres lækre og bløde sengetøj til børn, og deres kollektion inkluderer også sengetøj til både juniorer og babyer. Junior sengetøjet er designet til at passe til børn fra ca. 2 til 12 år, mens baby sengetøjet er til de allermindste, fra nyfødt til ca. 2 år.

Baby sengetøjet fra Filibabba er lavet af bløde og åndbare materialer, som er skånsomme mod den sarte babyhud. Deres babydyner og -puder er fyldt med økologisk bomuld, som er allergivenligt og sikkert for de allermindste. Deres baby sengetæpper og sengesæt er også lavet af bløde og åndbare materialer, og kan være i form af en lille dyne eller et tæppe, som kan bruges som et ekstra lag til at holde barnet varmt om natten.

Junior sengetøjet fra Filibabba er også lavet af bløde og åndbare materialer, og er designet til at passe til børns størrelse og krop. Deres dyner og puder er fyldt med økologisk bomuld, som er allergivenligt og sikkert for børnene. Deres sengetæpper og sengesæt er også lavet af bløde og åndbare materialer, og kan være i form af en dyne eller et tæppe, som kan bruges som et ekstra lag til at holde barnet varmt om natten.

Filibabba sengetøjet til børn i junior og baby størrelse er designet med børnene i tankerne. Deres sengetøj er lavet af bløde og åndbare materialer, som er skånsomme mod børns hud og tilgængelige i en række farver og mønstre. Deres fokus er på at producere sengetøj af høj kvalitet, der er både sikkert og komfortabelt for børnene at sove med.

Sengetøj fra Filibabba

Filibabba er et lækkert dansk design mærke som lancerede den første kollektion i 2015. Mærket var den første danske virksomhed med en babynest på markedet og har siden starten virkelig haft fart på. I dag sælges Filibabbas produkter både Skandinavien, Europa og hele resten af verden og mærket er kendt for baby- og børneinteriør i top kvalitet og smukt tidsløst design der skaber små og mindeværdige øjeblikke i hverdagen. Designet er skabt ud fra virksomhedens egen erfaring og daglige inspiration med børn. Filibabba er blandt andet kendte for deres flotte luftballoner og lækre sengetøj til børn. Sengetøjet fra Filibabba fås i flere forskellige lækre designs med og uden print i en super lækker økologisk bomulds kvalitet. Det er virkelig et kvalitets produkt til dem der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Og prisen er meget normal for sengetøj til børn så det er virkelig et lækkert produkt.

Filibabbas sengetøj er lavet af bløde og åndbare materialer, som er skånsomme mod børns hud. Deres produkter inkluderer sengetøj i form af dyner, puder og sengetæpper samt sengesæt, der består af en dynebetræk og et pudebetræk. Deres sengetøj er tilgængeligt i en række farver og mønstre, der appellerer til børn, og er ofte inspireret af naturen, dyr eller eventyr. Filibabba fokuserer på at producere sengetøj af høj kvalitet, der er både sikkert og komfortabelt for børn at sove med.

Køb Filibabba sengetøj online på Lillepip.dk

Hos lillepip.dk har vi et stort udvalg af sengetøj til børn i junior og baby størrelse. Vores kollektion inkluderer sengetøj fra en række lækre mærker, herunder Filibabba, som er kendt for deres bløde og åndbare sengetøj, der er skånsomt mod børns hud. Filibabba sengetøj er designet med børnene i tankerne, og deres sengetøj er lavet af bløde og åndbare materialer, som er skånsomme mod børns hud og tilgængelige i en række farver og mønstre. Deres fokus er på at producere sengetøj af høj kvalitet, der er både sikkert og komfortabelt for børnene at sove med. Men det er ikke kun Filibabba sengetøj vi har i vores katalog, vi har også et stort udvalg af sengetøj fra andre lækre mærker, der også er kendt for deres høje kvalitet og design. Så uanset hvad dit barns smag og præferencer er, så har vi noget der passer til dem. Hvis du har brug for hjælp eller har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på mailen info@lillepip.dk eller telefonnummeret 60 15 73 03. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig så godt som muligt med at finde det perfekte sengetøj til dit barn.