filibabba-handklaeder

Filibabba håndklæder til baby og børn

Super flotte håndklæder fra danske Filibabba til både baby og børn i alle aldre. De lækre Filibabba håndklæder med hætter er perfekte til de små størrelser når de skal svøbes ind og tørres efter et dejligt bad. Håndklæderne er også en super god og virkelig brugbar dåbsgave til den lille. Her på siden har vi samlet alle håndklæderne i vores sortiment fra danske Filibabba. Håndklæderne fås i mange forskellige farver til både drenge og piger så dit barn kan også få et lækkert håndklæde der passer i de typiske drenge og pige farver. Håndklæderne måler 95 x 100 cm i størrelsen så de kan fint nå rundt om barnet. Med et Filibabba håndklæde bliver dit barn hurtigt og nemt tørt igen og med den smarte hætte kan barnet nemt blive pakket godt ind så det kan holde varmen.

Filibabba badeslag til børn og baby

Her finder du et bredt udvalg af de super flotte og populære Filibabba badeslag til baby og børn. Badeslaget kan bruges fra barnet er nyfødt og op til omkring 4-5 år hvorefter barnet normalt begynder at bruge et normalt håndklæde i en mindre størrelse. De lækre badeslag fra Filibabba fås i de flotteste farver så du kan vælge præcis den farve der passer bedst til dit barn uanset om det er til en dreng eller en pige. Badeslaget har en fin hætte i det ene hjørne som er perfekt til at ligge barnets hoved i og så ellers bare svøbe barnet ind i resten af badeslaget. Så er barnet hurtigt dækket godt ind så det kan holde varmen og hurtigt bliver tørt hvis det lige har været i bad. Badeslag er optimale som håndklæder til børn i alderen fra omkring 0 til 5 år og bruges både af drenge og piger. Prøv de super flotte badeslag fra Filibabba.

Filibabba håndklæde med hætte

De lækre Filibabba håndklæder med hætte til børn i alderen 0-5 år. Håndklæderne fås i flere forskellige flotte farver og er fremstillet af 100% økologisk bomuld. Håndklæderne måler 95x100 cm i størrelsen og har et super flot zigzag mønster. De har en god kantforstækning hele vejen rundt og så har de en praktisk hætte i det ene hjørne, så det er perfekt til at svøbe barnet ind i efter et bad. Filibabba håndklædet med hætte er super blødt og lækkert og kan bruges af både drenge og piger. Find håndklædet i en farve som passer til jer og jeres barn eller vælg en af de neutrale farve der evt. kan bruges af en lillebror eller lillesøster på et senere tidspunkt. Hos Lillepip.dk har vi et stort og bredt udvalg af Filibabba håndklæderne med hætte. Så her kan du altid finde et håndklæde der passer godt til dig og dit barn.

Filibabba babyhåndklæde med hætte

Se de flotte babyhåndklæder med hætte fra danske Filibabba. Babyhåndklæderne er super gode til børn helt fra de er nyfødt og til omkring 4-5 års alderen. Vælg i mellem flotte farver som hvid, grå, grøn, rosa og karry gul. Udvalget bliver løbende udvidet og opdateret så du altid kan finde både de klassiske farver, men også de flotteste sæson farver som passer til den sæson vi er i. Hos os finder du et stort udvalg af Filibabba babyhåndklæder med hætte. De lækre håndklæder er lavet i økologisk bomuld og er både bløde og lækre at røre ved. Vi har mange forskellige farver du kan vælge i mellem så du kan finde det helt rigtige babyhåndklæde til dig og dit barn i mellem vores store udvalg. Vores sortiment bliver løbende udvidet så hold øje med de sidste nye nyheder og de klassiske farver her på siden. Find også mange andre lækre ting fra danske Filibabba her hos os.