filibabba

Filibabba legetøj og interiør til børn

Hos Lillepip.dk er vi utrolig stolte af at kunne tilbyde dig vores flotte produkter fra skønne danske Filibabba. Deres design er enkel og stilren med mange klassikkere i mellem. Det er helt sikkert produkter der vil passer ind på børneværelset i mange år. I vores udvalg finder du alt fra tallerkener, skåle og hele spisesæt til babynest, bamser og tøjdyr, sengetøj og stofbleer. Alle produkter er nøje udvalgte i smukke farver og simple elegante designs. De er lavet i bæredygtige og miljørigtige materialer så du både kan glæde dig over de smukke designs og at du er god ved miljøet samtidig med at du ikke udsætter dit barn for sundhedsskadelige kemi. Det er da en win-win situation.

Stort udvalg af Filibabba

I blandt vores sortiment af produkter fra Filibabba har vi for eksempel hvalen Christian som er en fin lille børnelampe, sengetøj, toilettasker, ammepuder, puslepuder, nattehimmel og badehåndklæder. Der er masser af lækkerier at vælge i mellem i vores store udvalg. Vi får løbende nye varer hjem så hold øje med vores nyheder så du kan få fingrene i det sidste nye udvalg. Du kan også se om du kan finde et godt tilbud på vores udsalg. Det er forskelligt hvornår og hvilke tilbud du kan finde på udsalget, men det er en god chance for at få fat i nogle lækre produkter til en billig pris. Du kan også finde mange andre mærker hos os end kun Filibabba. Se hele udvalget af alle vores mærker her.

Bæredygtighed på børneværelset

Der er mange Filibabba produkter at vælge i mellem og de fås i mange forskellige modeller, størrelser og farver. De er alle sammen produkter som kan være med til at forskønne børneværelset uanset om det er et drenge eller pige børneværelse. Stilen på Filibabba er minimalistisk og derfor passer produkterne ind på ethvert børneværelse. De er både flotte og funktionelle så barnet kan både lege med dem samtidig med at de flotte design produkter er med til at indrette barnets værelse.

Økologisk interiør til børneværelset

Danske Filibabba fremstiller elegante interiør i 100% organisk GOTS godkendt bomuld og økologiske materialer. Det er den høje kvalitet og stærke grafiske identitet der kendetegner Filibabba. Stilen er en blanding af dansk og skandinavisk design og alle Filibabba produkterne er lavet med stor kærlighed og den største respekt for miljøet og de mennesker, som de arbejder med produktionen. Produkterne er altid funktionelle så de udover kvalitet og design også tilføjer praktisk værdi til hverdagen. Og så lægger Filibabba stor fokus på bæredygtighed og social ansvarlighed. Mere konkret er produkterne fyldt med kærlighed og kvalitet. Så har du først prøvet Filibabba produkterne vil du helt sikkert vende tilbage til mærket igen og igen.