filibabba

Filibabba legetøj og interiør til børn

Hos Lillepip.dk er vi utrolig stolte af at kunne tilbyde dig vores flotte produkter fra skønne danske Filibabba. Deres design er enkel og stilren med mange klassikkere i mellem. Det er helt sikkert produkter der vil passer ind på børneværelset i mange år. I vores udvalg finder du alt fra tallerkener, skåle, kopper og hele spisesæt til babynest til de mindste, bamser og tøjdyr, sengetøj til både børn og baby og stofbleer i den lækreste kvalitet. Alle produkter er nøje udvalgte i smukke farver og simple elegante designs. De er lavet i bæredygtige og miljørigtige materialer så du både kan glæde dig over de smukke designs og at du er god ved miljøet samtidig med at du ikke udsætter dit barn for sundhedsskadelige kemi. Det er da en win-win situation. Vi kan på det kraftigste anbefale de fantastiske Filibabba produkter og deres super indstilling til hvordan vi skal passe på vores må størrelser.

Stort udvalg af Filibabba

I blandt vores sortiment af produkter fra Filibabba har vi for eksempel hvalen Christian som er en fin lille børnelampe, sengetøj, toilettasker, ammepuder, puslepuder, nattehimmel og badehåndklæder. Der er masser af lækkerier at vælge i mellem i vores store udvalg. Vi får løbende nye varer hjem så hold øje med vores nyheder så du kan få fingrene i det sidste nye udvalg. Du kan også se om du kan finde et godt tilbud på vores udsalg. Det er forskelligt hvornår og hvilke tilbud du kan finde på udsalget, men det er en god chance for at få fat i nogle lækre produkter til en billig pris. Du kan også finde mange andre mærker hos os end kun Filibabba. Se hele udvalget af alle vores mærker her. Hold øje med vores udvalg som vi løbende udvider så du altid kan finde en masse lækre og super skønne Filibabba produkter her hos os.

Bæredygtighed på børneværelset

Der er mange Filibabba produkter at vælge i mellem og de fås i mange forskellige modeller, størrelser og farver. De er alle sammen produkter som kan være med til at forskønne børneværelset uanset om det er et drenge eller pige børneværelse. Stilen på Filibabba er minimalistisk og derfor passer produkterne ind på ethvert børneværelse. De er både flotte og funktionelle så barnet kan både lege med dem samtidig med at de flotte design produkter er med til at indrette barnets værelse. Filibabba er et kendt dansk mærke som er blevet internationalt anerkendt for deres bæredygtige produktion af børneprodukter. Filibabba vil nemlig passe på vores børn så godt som overhovedet mulig samtidig med at de tror på vi skal være skånsomme ved miljøet så der også i fremtiden kan være en verden med plads til de små størrelser. Derfor produceres alt i 100% organisk og GOTS certificeret bomuld samt økologiske materialer i den lækreste kvalitet.

Økologisk interiør til børneværelset

Danske Filibabba fremstiller elegante interiør i 100% organisk GOTS godkendt bomuld og økologiske materialer. Det er den høje kvalitet og stærke grafiske identitet der kendetegner Filibabba. Stilen er en blanding af dansk og skandinavisk design og alle Filibabba produkterne er lavet med stor kærlighed og den største respekt for miljøet og de mennesker, som de arbejder med produktionen. Produkterne er altid funktionelle så de udover kvalitet og design også tilføjer praktisk værdi til hverdagen. Og så lægger Filibabba stor fokus på bæredygtighed og social ansvarlighed. Mere konkret er produkterne fyldt med kærlighed og kvalitet. Så har du først prøvet Filibabba produkterne vil du helt sikkert vende tilbage til mærket igen og igen. Når du køber Filibabba produkter støtter du en bæredygtig og miljøvenlig tilgang til det at producere interiør og legetøj til børn i alle aldre. Samtidig er Filibabba et anerkendt og international dansk mærke hvor du kan være sikker på at kvaliteten er i top.

Filibabba udsalg og tilbud

Vi har et stort udvalg af de lækre Filibabba produkter og fra tid til anden holder vi også udsalg med de skønne Filibabba produkter. Når vi har udsalg eller tilbud på Filibabba produkterne kan du virkelig gøre en god handel på de lækre ting til børneværelset. I Filibabba sortimentet finder du både lækkert sengetøj, puslepuder, babynest, pusletasker, sengerand, bidedyr, sutter, suttesnore, stofbleer, luftballoner, badekåber, lamper og meget meget mere. Finder du de flotte Filibabba produkter på udsalg eller tilbud er det bare med at slå til da du virkelig får meget for pengene når det er muligt at spare lidt på prisen. Filibabba er kendte for deres super gode kvalitet og eksklusive design der rammer perfekt ind i vores skandinaviske stil. Køb Filibabba produkter på udsalg og tilbud på Lillepip.dk. Vi udvider løbende vores sortiment og tilbud og udsalg køre på forskellige tidspunkter i løbet af året.

Køb Filibabba online her hos os

På Lillepip.dk kan du købe masser af lækre Filibabba produkter så du kan være sikker på at finde de nyeste nye styles, designs og farver fra Filibabba her hos os. Vi håber du kan finde det du er ude efter og at de lækre Filibabba produkter er noget som du kan bruge til noget. Vi glæder os til at sende din bestilling og til at du og dit barn få oplevelsen af de fantastiske produkter vi kun selv kan anbefale på det kraftigste. Filibabba passer perfekt ind til den danske stil med det super flotte skandinaviske design som virkelig bare er blevet mere og mere populære med årene. Så hvis du kan lide Filibabba produkterne så hold øje med vores udvalg her på siden som løbende udvides og suppleres så du altid har et stort udvalg du kan vælge i mellem her på siden. Vi håber du finde lige præcis det der passer bedst til dig og dit barn i mellem vores udvalg.