en-fant-flyverdragter

Flotte og lækre flyverdragter fra En Fant

Her du se alle vores flotte og lækre flyverdragter fra danske En Fant. En Fant er kendte for at lave overtøj og flyverdragter i en høj kvalitet og holdbarhed. Så når du køber en flyverdragt fra En Fant er du sikker på at den kan holde til det slid den lille udsætter det for og at den kan holde dit barn varm i det kølige danske vintervejr. Vi har også mange andre super lækre flyverdragter fra mærker som Molo, CeLaVi, Minymo og Mikk-Line. Se hele vores store udvalg af flyverdragter til piger og drenge i alle aldre her også. Find din favorit i vores brede sortiment og slå til når du finder den helt rigtige flyverdragt til at holde dit barn varm i de kolde vintermåneder. Børnene elsker at få flyverdragterne på og bare rende rundt og lege udenfor. Det skal de selvfølgelig også have lov til og derfor er det bare at vælge den som passer bedst til dig og dit barn.

En Fant flyverdragt på tilbud

Vi får altid nye flyverdragt hjem til hver sæson og derfor kan der være nogle af de gamle styles som sælges på tilbud. Men det gælder virkelig om at holde øje og være hurtigt ud for når der er tilbud på En Fant flyverdragterne plejer der hurtigt at blive solgt ud af dem. Hold derfor øje med vores dejlige udvalg her på siden så du altid kan se om der var noget der kunne være interessant for jer og jeres barn. Vi har som regel flyverdragter hjemme til børn i str. 74, 80, 86, 92, 98, 104, 110, 116, 122, 128 og 134. Vi har også nogle gange flere i både mindre og større størrelser, men det er de mest almindelige størrelser vi har hjemme. Husk også at se både vores udsalg for mange andre super gode tilbud, men også vores flyverdragter fra alle de andre lækre mærker vi har her på shoppen. Vi håber du finder den helt rigtige flyverdragt til dit barn her hos os.

En Fant overtøj til børn i dansk design og kvalitet

Alt overtøjet fra En Fant er lavet i en super lækker kvalitet og stil i deres tøj. Det hele er lavet med et dansk design snit. De flotte flyverdragter er både varme og vandafvisende. Holdbarheden er også i top så med tøj fra En Fant bliver dit barn super tjekket samtidig med at det er komfortabelt i tøjet. Du kan få overtøj fra En Fant fra helt små spædbørn og helt op til 10 års alderen. Og du kan se hele vores store udvalg fra En Fant her. Vi har samlet et bredt udvalg af deres flyverdragter til dig her så du kan søger for at dit ban eller dine børn kan holde varmen i vintermånederne. Find den style, farve eller det design som passer til dig og dit barn. Vælg i mellem vores store udvalg her på siden og husk vi også har alt i huer og elefanthuer samt handsker og luffer til at hjælpe med at holde børnene varme.

Få gratis fragt når du køber en En Fant flyverdragt

Du får gratis fragt når du køber din flyverdragt fra En Fant her på Lillepip.dk (så længe pakken leveres i Danmark). Så det er både nemt og billigt at få fingrene i en ny dejlig og flot flyverdragt fra En Fant til dit barn. Ta endelig fat på os hvis du har spørgsmål vi kan hjælpe dig med. Og husk vi har alt i overtøj til børn uanset hvornår på året det handler om. Vi håber du finder lige præcis det du er på udkig efter så dit barn er klædt rigtigt på til årstiden.