en-fant

Regntøj og overtøj til børn fra En Fant

En Fant er et dansk kvalitetsmærke af bl.a. lækkert regntøj og dejligt varmt overtøj. Hos Lillepip.dk finder du et udvalg af bl.a. regnsæt, softshell dragter, termotøj og dragter, varme flyverdragter og super gode vinterjakker fra En Fant. Stilen er moderne med skandinaviske afdæmpede farver til både drenge og piger. Find den størrelse der passer dit barn eller dine børn bedste lige her og shop online når det passer dig. Det flotte En Fant En Fant termotøj er af højeste kvalitet og er også vandafvisende. Så med sådan et termo sæt og et sæt regntøj er dit barn godt klædt på til det danske forårs- og efterårsvejr.

Dansk termotøj, flyverdragter og jakker

En Fant laver en super lækker kvalitet og stil i deres tøj. De flotte flyverdragter, termosæt og jakker er både varme og vandafvisende. Holdbarheden er også i top så generelt er En Fant som tøjmærke et rigtig godt mærke. Og så er det dansk. Med tøj fra En Fant bliver dit barn super tjekket samtidig med at det er komfortabelt i tøjet. Selvom det innovative design er i top er der ikke blevet svækket på kvaliteten. Du kan få overtøj fra En Fant fra helt små spædbørn og helt op til 10 års alderen.Vi har samlet et bredt udvalg af deres overtøj til dig her så du kan søger for at dit ban eller dine børn kan holde varmen i vintermånederne. Find den style, farve eller det design som passer til dig og dit barn. Vælg i mellem vores store udvalg her på siden. En Fant laver også flotte sko, futter og hjemmesko og støvler som vi også gerne snart vil give dig mulighed for at få fingrene i her på Lillepip.dk.

Historien om En Fant

En Fant er et dansk mærke der siden 2012 har lavet sko under koncernen UTOFT KIDS GROUP A/S. Fra foråret 2015 har En Fant også produceret deres egen tøjkollektion under samme navn. Designet hos En Fant er klassisk og originalt og kollektionerne er skabt ud fra konceptet om "The enfanted world" hvor der bor en lang række dyr, som er med til at skabe historien om en helt fortryllet verden, hvor det kun er fantasien der sætter grænser. Og netop fantasien bruges meget i den fortryllende verden som En Fant skaber.