celavi-termotoj

Flot termotøj fra CeLaVi

Hvis dit barn skal holde varmen i det kølige vejr kan vi virkelig anbefale det lækre termotøj fra CeLaVi. Termotøjet kan bruges indenunder både overtøj, skitøj og regntøj da det giver barnet varmen indefra. Det er perfekt i kombination med regntøj, da det giver varmen, mens regntøjet holder vandet ude. Så kan barnet både holde varmen og holde sig tør samtidig. Termotøjet fra CeLaVi er kendt for sin holdbarhed og de gode priser. Du kan vælge i mellem flere forskellige kvaliteter, men ens er at holdbarheden er ganske høj.

CeLaVi termosæt med både bukser og jakke

De lækre termosæt fra CeLaVi består af både et par dejlige termobukser og en flot termojakke. Både buskerne og jakken kan bruges hver for sig så de kan både bruges som overgangstøj og når det begynder at blive lidt koldere. Når det bliver rigtig koldt og vinter vil det stadig være anbefalelsesværdigt at vælge en rigtig vinterjakke eller flyverdragt. Men termotøjet er perfekt i tiden op til det vinterkolde vejr. Vælger du termotøj med forstærkning på knæ og numse forlænger det tøjets levetid ganske betydeligt.

Termotøj til børn i alt slags vejr

Der findes mange forskellige kvaliteter af termotøj. Nogle har en overfladebehandling så de er vandafvisende (ikke vandtætte), vindtætte og foret med for eksempel fleece imens andre blot har en mild vandafvisning. Se specifikationerne for hvert enkelt sæt under produktbeskrivelserne. Termotøj bliver typisk anvendt i forår og efterårsmånederne og er perfekt til det omskiftelige vejr hvor der både kan være tørt og varmt samt koldt og vådt inden for kort tid. Mange drenge og piger bruger også jakken for sig selv når det er for varmt til også at have bukserne på. Bliver det for koldt alligevel er de smarte matchende bukser heldigvis nemme og hurtige at få på så man er sikker på at barnet ikke behøver at gå og fryse.

Flotte termosæt til både drenge og piger

Se vores store udvalg af termotøj og termosæt fra CeLaVi til både drenge og piger. Hos os kan du vælge i mellem mange forskellige farver, designs og modeller så du kan være sikker på vi også har et sæt til dit barn. Her hos Lillepip.dk har vi samlet til bredt udvalg af termotøj og termosæt fra CeLaVi. Det er noget super lækkert termotøj som gør barnet kan være sikker på at holde varmen uanset om det blot har en termojakke, et par termobukser eller en termodragt på. Mange vælger at bruge specielt termojakken i overgangstiden mellem sommer og vinter da jakken går fint for sig selv. Både sættet og jakken kan kombineres med for eksempel en hue, luffer eller handsker eller lignende til at holde varmen endnu bedre. Så er du helgarderet og sikker på dit barn kan holde varmen i det ustadig danske vejr.