celavi-regntoj

CeLaVi regntøj til børn

Hos Lillepip.dk har vi masser af lækkert regntøj til børn fra det danske mærke CeLaVi. CeLaVi producerer masser af lækkert regntøj til børn i alle aldre fra 0-13 år. Vi elsker at se de små størrelser af det godt både ude og inde. Og når de skal ud i regnen er det virkelig dejligt at man kan være sikker på det kan holde sig tørre og varme. CeLaVi har lavet både regntøj og termotøj i mange år og regntøj er perfekt til at tage udenpå et godt termosæt. Så kan barnet holde varmen med termotøjet og holde sig tør med regntøjet. Det er en god løsning for alle og en bekymring mindre at tænke på. Så kan barnet komme ud og lege i slud, regn og blæst og stadig undgå at blive våd eller kold. Se alt vores lækre regntøj fra CeLaVi her på siden. Vi udvider løbende vores sortiment så du altid kan finde masser af regntøj i både sæsonens farver og i de klassiske eller neutrale farver der altid kan bruges.

CeLaVi regntøj tilbud

Der kan være stort forskel på hvilken farve børn vil have deres regntøj i. Der er jo forskel på drenge og piger og derfor vil børnene tit gerne have både regntøj og deres almindelig børnetøj i deres yndlingsfarve. Derfor har vi udvalgt et stort og bredt sortiment hvor der er regntøj i alverdens forskellige farver, styles og designs. Så kan I selv vælge hvilket sæt der passer bedst til jer og jeres barn uanset om det er til en dreng eller til en pige. Der er masser af forskellige valgmuligheder og mange gode regnsæt at vælge i mellem. Når du skal købe regntøj fra CeLaVi er udvalgt stort og mulighederne mange. Derfor kan du vælge masser af forskellige farver til både drenge og piger. Du finder også super fine produkter som overtræksfutter og handsker i samme PU kvalitet som regntøjet. Så kan du være sikker på at den lille kan holde sig tør uanset hvor dårligt og vådt vejret udenfor er.

Køb CeLaVi regntøj

Med det danske vejr kan man være sikker på der kommer masser af regn og når det regner er det vigtigt at barnet kan holde sig tørt for ikke at blive våd, kold og syg. CeLaVi har mange forskellige regntøjssæt at vælge i mellem. Der er både med og uden for og forskellige styles, designs og kvaliteter samt masser af farver at vælge i mellem. Så skal du bruge regntøj til dit barn eller dine børn er der helt sikkert til enhver smag, stil og pungepung i mellem vores udvalg. Vælg det rigtige regntøj til jer og vær klar med regntøjet når vejret bliver til det. Så kan barnet alligevel godt få lov til at komme udenfor og lege, selv når det øser ned. CeLaVi er kendte for at lave lækkert regntøj der både har et flot design og samtidig har en ekstrem god og holdbar kvalitet. Det gør at du altid kan være sikker på at kvaliteten er i top og at barnet der skal have det på kommer til at se godt ud i det flotte sæt.

CeLaVi regntøj med fleece

Det kan være både nemt og billigt at gøre den lille klar til det våde regnvejr med et godt sæt regntøj fra danske CeLaVi. Du kan vælge et sæt med og uden hætte, gode lommer, med og uden for, almindelig eller eksklusiv kvalitet. Kig også egenskaberne som vandtæt-, vindtæt- og åndbarhed. De tekniske specifikationer kan du se under hvert enkelt regnsæt. Uanset hvad der er det rigtige for jer kan I helt sikkert også finde noget regntøj imellem udvalget fra CeLaVi her på siden. CeLaVi er mest kendt for deres lækre regntøj, men er også stor på både gummistøvler, flyverdragter og komplette regnsæt til børn i alle aldre. Du kan finde hele vores store udvalg af produkter fra CeLaVi her. Uanset hvad du er ude efter kan vi varmt anbefale produkterne fra CeLaVi som altid er lavet i en ekstrem holdbar kvalitet der er lavet lige præcis til børn og deres aktive liv. Derfor er du altid sikker på at når du køber noget fra CeLaVi så holder det også i lang tid.

CeLaVi regntøj og vandsøjletryk

Når du køber regntøj så er det regntøjets vandsøjletryk der beskriver hvor vandtæt det er. Det betyder jo højere et vandsøjletryk et sæt regntøj har jo mere vandtæt er det. Jo mindre et vandsøjletryk et regnsæt har jo mindre vandtæt er det. Det er tommelfingrereglen. Men der er meget mere i et sæt regntøj. Skal barnet kunne holde varmen i det kan det være det skal være med fleece. Skal barnet kunne ånde godt i det skal du også kigge på åndbarheden af regntøjet. Og det er individuelt fra barn til barn hvad der passer bedst til barnet. Nogle børn sveder hurtigt og har derfor bruge for en høj åndbarhed i regntøjet. Imens andre børn hurtigt fryser og derfor måske skal have et fleece sæt så det får hjælp til at holde varmen.