celavi-overtraeksfutter

CeLaVi overtræksfutter og overtrækssko til børn

Her finder du vores udvalg af de super lækre og praktisk CeLaVi overtræksfutter og overtrækssko til både drenge og piger. Vi har mange forskellige farver af overtræksfutter at vælge i mellem i både flotte drenge farver og skønne pige farver. De smarte overtrækssko er super gode til at komme uden på fødderne når de små skal udenfor, men stadig ikke er begyndt at bruge rigtige begyndersko eller helt almindelig sko endnu. Det kan være barnet bare har et par futter eller hjemmesko på og så overtræksfutterne ovenpå. Så er fodtøjet beskyttet mod alt blive beskidte eller våde og barnet kan lege frit rundt udenfor uden at ødelægge fodtøjet. Vi har mange lækre farver du kan vælge i mellem og et stort og bredt udvalg til de små størrelser. Se alle vores dejlige CeLaVi overtrækssko og overtræksfutter her på siden.

Vandtætte overtræksfutter fra CeLaVi

Overtræksfutter eller overtrækssko (som de også hedder) er lavet til de mindste børn som stadig sover i barnevogn eller skal sidde udenfor i for eksempel en sandkasse eller lignende. Hvis barnet stadig ikke bruger rigtige sko så kan du bruge overtræksfutterne til at beskytte barnets fødder mod vind og vejr. De er nemlig vind- og vandtætte og super nemme at få på og af. Vi har overtræksfutter fra både Mikk-Line og CeLaVi. Du kan bruge overtrækssko til både baby og lidt større børn og de findes i et væld af farver så du kan matche dem med det overtøj barnet har på. Uanset om overtræksfutterne er til noget lækkert regntøj, noget varmere termotøj eller det er til de store flyverdragter så kan du vælge i mellem en masse forskellige i vores store udvalg. Vi har også en masse andre lækre produkter fra både CeLaVi og mange andre skønne mærker. Så se endelig også vores store udvalg af brands igennem på vores mærkeoversigt.

CeLaVi overtræksfutter i str. 1, str. 2 og str. 3

Uanset hvilken størrelse af CeLaVi overtræksfutter du skal bruge så har vi den som passer netop dit barn. CeLaVi har lavet deres overtræksfutter i str. 1 til de helt små børn fra 0-1 år og str. 2 til de lidt større børn fra 1-2 år og en str. 3 til de store børn mellem 2-3 år. Når børnene er heromkring skifter de i stedet til små gummistøvler der kan bruges til at gå i. Vi har også et stort udvalg af gummistøvler til børn i alle aldre. Ligesom med overtræksskoene kan du hos os finde en masse lækre farver af vores store sortiment af gummistøvler. Derfor vil du altid kunne holde dit barns fødder tørre ved at vælge enten det flotte CeLeVi overtræksfutter til de mindste børn eller de skulle korte og lange gummistøvler til de større børn. Udover de lækre overtræksfutter fra CeLaVi har vi også andre skønne overtrækssko fra mange andre mærker.