celavi-hagesmaekker

CeLaVi hagesmækker til børn og baby

Hos Lillepip.dk finder du et stort udvalg af de lækre og populære hagesmækker til børn og baby fra danske CeLaVi. Vi har masser af forskellige lækre CeLaVi hagesmække til børn i alle aldre. Typisk bruger barn hagesmæk fra de er helt små og nyfødte, hvor de savler meget, og til de bliver omkring 5 år hvor de efterhånden kan spise så pænt at de ikke behøver en hagesmæk. Vi har hagesmække i alverdens forskellige farver og der kommer hele tiden nye til. Vi udvider løbende vores sortiment så hold øje med siden har hvis du vil have de sidste nye farver eller bare vil se hele sortimentet af hagesmække fra danske CeLaVi. Hos os finder du både små og store hagesmække og hagesmække til både spisetid, legetid og for eksempel til maletid. Find både hagesmække, spisesmække og savlesmække i mellem vores store udvalg.

CeLaVi hagesmæk i mange farver

Vi har et stort udvalg af CeLaVi hagesmækker i alverdens farver størrelser, designs og materialer. Du kan vælge i mellem et masse forskellige drenge og pige farver så du kan finde en hagesmæk der passer godt til dig barn uanset om det er en dreng eller pige. Hos os kan du vælge hagesmække i alle de klassiske farver som for eksempel sort, grå, blå, grøn og lyserød. Men der kommer hele tiden nye farver til som for eksempel rosa, karrygul, mørkeblå, lilla, gul, lysegrøn og mange mange flere. Hold øje med siden har hvis du vil finde en hagesmæk i den sidste nye moderne farve eller du er på udkig efter en helt specifik farve der passer til dig og dit barn. Vi er sikre på der også finde en hagesmæk der passer til dit barn i mellem vores udvalg her. Skulle det ikke være tilfældet er du også velkommen til at kontakte os så skal vi se om vi kan hjælpe dig med at få bestilt lige præcis den farve hagesmæk hjem som du er ude efter.

CeLaVi hagesmæk lang i PU materiale

Er du ude efter en super godt og kvalitets hagesmæk til spisetid så skal du se det store udvalg fra danske CeLaVi her på siden. Her finder du masser af CeLaVi hagesmække i alle mulige former og størrelser. Blandt andet de lækre PU hagesmække der sikre at barnet ikke bliver våd når det spiser. Få dem i både lang og kort og med for eksempel en lille opsamling foran. De lækre hagesmække fra danske CeLaVi i PU kvalitet er lavet i det samme super flotte og meget holdbare materiale som CeLaVi fantastiske regntøj. Derfor kan du være sikker på at hagesmækkerne i PU både er 100% vandtætte, men også at de er yderst holdbare i deres kvalitet og derfor er perfekte til børn i alle aldre. Find alle de lækre CeLaVi hagesmække i PU kvalitet her på siden og hold øje med udvalget som løbende bliver udvidet.

CeLaVi hagesmæk med ærmer

Du kan finde alle mulige typer, former og designs af hagesmække hos os. Blandt andet de super flotte hagesmække fra danske CeLaVi. Skal du bruge en lækker hagesmæk med ærmer har CeLaVi et stort udvalg at vælge i mellem. Find CeLaVi hagesmække med ærmer til både drenge og piger. Vi har et bredt sortiment med masser af forskellige lækre farver at vælge i mellem. Så kan du vælge barnet yndlings farve eller den farve som passer bedst til barnet køn. Vi har masser af hagesmække både med og uden ærmer. Vælger du en hagesmæk med ærmer er de helt fantastiske til at beskytte barnet for at blive våd eller beskidt når det for eksempel spiser, maler eller leger med noget der kan smitte af. Vælg CeLaVi hagesmækkene hvis du vil være sikker på en super kvalitet som kan holde til det meste og som bare ser super godt ud.