celavi-gummistovler

CeLaVi gummistøvler til børn

Hos Lillepip.dk finder du masser af gummistøvler fra danske CeLaVi. De flotte CeLaVi gummistøvler er meget populære i de danske børnefamilier. Støvlerne er skabt til de små størrelser og er super gode til at holde børnenes fødder tørre når det er vådt udenfor. Du kan få CeLaVi gummistøvlerne i mange forskellige modeller som alm. længde, korte i længden eller som for eksempel termogummistøvle. Så uanset hvilken årstid du skal bruge gummistøvler til så har vi et stort og bredt udvalg du kan vælge i mellem i mange forskellige flotte farver til både drenge og piger. Se hele vores dejlige udvalg her på siden hvor vi løbende udvider vores sortiment. CeLaVi er et velkendt danske børnetøjsmærke som har mange års erfaring med at klæde vores kære små på. Derfor kan du være sikker på det er et velprøvet produkt du køber når du vælge det dejlige danske mærke.

Køb CeLaVi termostøvler online her

Vi har et stort udvalg af CeLaVi gummistøver heriblandt også det dejlige varme og tørre termostøvler. Med et par CeLaVi termogummistøvler er du sikker på dit barn kan holde varmen i fødderne samtidig med at de ikke bliver våde. Kombinere termogummistøvlerne med et varmt sæt termotøj fra CeLaVi eller et af de super flotte regnsæt. Så kan dit barn både holde varmen på kroppen og fødderne og forblive tør så det ikke begynder at fryse. Du kan også finde mange andre lækre CeLaVi produkter hos os. Vi har alt fra hagesmækker, overtræksfutter, uldtøj og maget meget mere. Hos os kan du handle i ro og mag når det passer dig. Vi har åbent på webshoppen 24 timer i døgnet hele året rundt. Så uanset om du sidder på sofaen eller er på farten og lige kommer i tanke om hvad du mangler at handle til den lille kan du købe de fleste ting til børn her hos os. Vores udvalg spænder fra 0 til ca. 12 år så der er masser af forskellige ting at vælge i mellem. Vi har både tøj, sko, legetøj og interiør som går det at være forældre til en leg når det hele er samlet ét sted. Så find alt hvad du skal bruge til dine børn her hos os.

CeLaVi gummistøvler tilbud

Er du på udkig efter de lækre CeLaVi gummistøvler på tilbud så har vi et stort udvalg med mange gode tilbud her på siden. Vi har også udsalg et par gange om året hvor du virkelig kan spare mange penge på dine nye gummistøvler. Når gummistøvlerne fra CeLaVi er på tilbud får du ikke noget meget billigere da prisen i forvejen er lav på de skønne gummistøvler. Men det er jo altid rart at spare lidt på indkøbene til de små. De vokser jo hurtigt så deres garderobe skal ofte skiftes ud. Så er det rart at CeLaVi gummistøvlerne ikke er den dyreste post på tøjregningen. Ser du CeLaVi gummistøvlerne på tilbud er det bare med at slå til da prisen ikke bliver billigere. Hold øje med de gode tilbud her på siden og find dit barns nye gummistøvler i vores skønne udvalg fra danske CeLaVi. Vil du finde flere gode tilbud kan du se mere på vores store udsalg fra CeLaVi

CeLaVi gummistøvler med glimmer

CeLaVi laver masser af lækre gummistøvler til børn. De har også flere modeller med glimmer i farven som er super flotte. Vi har et bredt udvalg af CeLaVi gummistøvler med glimmer som du finde i mellem vores store udvalg af CeLaVi gummistøvler her på siden. Vi har masser af gummistøvler fra andre lækre mærker som for eksempel Bundgaard, En Fant, Mikk-Line og Bisgaard. Du kan finde utrolig mange forskellige lækre gummistøvler til børn, men CeLaVis gummistøvler med glimmer er klart nogle af de mest populære. Børnene elsker glimmer udtrykket og funktionen og er jo i forvejen vilde med det våde vejr. Hvorfor så ikke også give dem et par lækre gummistøvler på som de selv synes er fantastiske at gå udenfor i. Se hele vores store og dejlige udvalg af CeLaVi gummistøvler med og uden glimmer her på siden.

Gummistøvler fra danske CeLaVi til drenge og piger

Find masser af gummistøvler fra danske CeLaVi i massevis af forskellige flotte farver til både drenge og piger. Udvælg et par gummistøvler så de for eksempel passer til det flotte regntøj fra CeLaVi. CeLaVi gummistøvlerne sidder godt på fødderne og er lavet præcis til børns måde at bevæge sig på og til deres udendørs aktiviteter. De har en unik pasform og med en blød og affjedrende bund er de gode til de fleste børns fødder. De er smalle bagtil og derfor sidder de utrolig godt på fødderne så barnet ikke har besvær med at komme rundt i dem. De er også perfekte til at have et regnsæt udover så barnet kan klare udfordringerne udenfor i vådt vejr. Der er altid et stort udvalg at vælge i mellem uanset om du er på udkig efter gummistøvler til drenge eller til piger. Vi har masser af lækre pigefarver at vælge i mellem og mange skønne flotte drengefarver og print som gør CeLaVi til et populært valg også hos de mindste selv.

Gummistøvler til børn fra CeLaVi

Når du skal bruge gummistøvler til dit barn eller dine børn kan du med fordel kigge på de flotte gummistøvler fra danske CeLaVi. Hos os finder du et bredt udvalg af gummistøvler til børn fra CeLaVi i mange forskellige lækre farver. CeLaVi er specielt kendte for deres flotte gummistøvler i naturgummi og for deres skønne, sjove og skøre AOP (All Over Print) med flotte blomster, traktor eller lignende. Gummistøvlerne laves i et væld af farver som kan matche de flotte regnsæt også i de mere vilde prints. Men du kan også sammensæt forskellige farver i sættet som giver et mere farverigt udtryk. Mulighederne er mange og med CeLaVi er du sikker på at prisen også er overkommelig. Derfor er CeLaVi et af de foretrukne børnebrands når det handler om udepåklædning til børn. Vi udvider og udskifter løbende vores sortiment så du altid har et skarpt sortiment fra det danske mærke at vælge i mellem.

CeLaVi glimmer gummistøvler i mange farver

CeLaVi laver mange flotte gummistøvler og nogle af de populære modeller er lavet med glimmer i farven. Vi har også mange af de flotte glimmer gummistøvler til både drenge og piger i vores udvalg. Glimmer gummistøvler er utrolig populære hos de små så se endelig efter om ikke du kan finde et par der passer til dit barn i vores sortiment. Se alle de smarte styles, modeller og farver her på siden i vores store udvalg af gummistøvler fra danske CeLaVi. Når du har fundet dit barns nye CeLaVi gummistøvler er det bare at bestille her på shoppen. Så sørger vi for at pakke dem så hurtigt som muligt så dit barn kan have dem på lige om lidt. Vi sender hver dag og kan både sende til en pakkeshop i nærheden af dig eller direkte hjem på din hjemmeadresse. Det er op til dig. Uanset hvad og hvornår du skal bruge dine nye CeLaVi gummistøvler hjælper vi dig hjertens gerne på vej igennem hele købsprocessen. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.