celavi

CeLaVi regntøj og termotøj til børn

CeLaVi laver både regntøj og termotøj til børn i et stort udvalg af størrelser og farver til både drenge og piger. Hos Lillepip.dk har vi samlet et bredt udvalg af både lækkert regntøj, varmt termotøj og flotte gummistøvler. Endda også masser af forskellige hagesmækker og smarte overtræksfutter og hansker. Du kan helt sikkert finde noget regntøj, overtøj eller fodtøj her som passer netop til dit barns behov. Vi har både de seneste styles og modeller samtidig med du kan finde nogle af de klassiske sæt og farver. Du vælger selv om det er nødvendigt med et regnsæt da meget af termotøjet er vandafvisende. Men med et regnsæt og et sæt termotøj er dit barn helt sikkert klar til de kølige og regnvåde overgangstider.

Gummistøvler og termotøj fra CeLaVi

Blandt gummistøvlerne og termotøjet fra CeLaVi er der de populære basis varer samt de årlige kollektioner hvor der er lidt mere gang i mønstre, farver og motiver. Hos Lillepip.dk har vi en blanding af regnsæt, termotøj, gummistøvler, hagesmække og overtræksfutter så du kan vælge i mellem en bred vifte af produkterne fra CeLaVi. Det er prisvenlige produkter hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Det meste af tøjet er Oeko-Tex 100 certificeret, hvilket betyder, at det ikke indeholder skadelige stoffer og kemikalier, som kan skade dit og dit barns sundhed. Danske CeLaVi er kendt for deres gode kvalitet og holdbare materialer. Børnefamilierne ved at hvis du vælger de lækre produkter fra CeLaVi så har de nogle varer der er skabt til at holde til børns aktive livsstil. Det er også missionen for mærket hvor du finder alt til de små størrelser fra baby til ung teen.

Regntøj og gummistøvler fra CeLaVi

CeLaVi regntøjet er kendetegnet ved at kunne modstå et højt vandsøjletryk, er åndbart, slidstærkt og komfortabelt. Flere af CeLaVis sæt regntøj har vundet priser for deres god kvalitet og holdbarhed. Samtidig laver firmaet flotte matchende gummistøvler med god pasform og en solid bund i naturgummi, der holder barnets fødder 100% tørre. Både regntøjet og gummistøvlerne er kvalitetstestet af Dansk Teknologisk Institut for at sikre en høj kvalitet, som kan holde til hverdagssituationer. Det lækre regntøj er også lavet til at holde til børns aktive brug af sættet. Det gør der både er plads til at barnet kan bevæge sig samt at materialerne holder til barns brug af regntøjet. Det samme gælder gummistøvlerne og så er den lækre PU kvalitet helt vandtæt og fås i mange forskellige lækre farver til både drenge og piger.

CeLaVi udendørstøj, uldtøj og hagesmækker

For børn er det vigtigt at komme ud i naturen og føle sig fri og have plads at boltre sig på og gerne i alt slags vejr. Derfor er CeLaVi skabt til at hjælpe børnene med at være klædt til enhver lejlighed. For der er ikke noget der hedder dårligt vejr så længe barnet er klædt ordentlig på. CeLaVi er specialister i udendørstøj og specielt regntøj og termotøj. Her er fokus på en høj kvalitet til enhver pengepung. Det skal være muligt for alle at have råd til et godt regnsæt eller andet overtøj til deres børn. Og stilen må gerne skubbe til de traditionelle og kedelige farver, så derfor fornyes designet hele tiden. Målet er at lave nogle kreative og farvestrålende print som matcher den seneste nye mode. Her på siden finder du hele vores lækre udvalg af de fantastiske produkter fra CeLaVi. Sortiment bliver løbende udvidet så det er her du kan få det store overblik.

CeLaVi hagesmækker til børn

CeLaVi laver masser af forskellige hagesmækker til både baby og børn. Vi har et stort udvalg i alverdens farver så du kan finde en hagesmæk der passer godt til dig og dit barn. CeLaVi laver også lækre spisesmække som er lavet af samme gode og vandtætte kvalitet som deres regntøj. Derfor er kan du være sikker på at dit barn ikke bliver våd eller fugtig under spisesmækkene når I bruger dem. Vi har et stort udvalg af de flotte og super praktiske almindelige hagesmækker fra CeLaVi. I de almindelig hagesmække er der en membran i mellem stoffet på hver side som sikre at barnet ikke bliver våd under hagesmækken. Der er masser af farver at vælge i mellem til både drenge og piger. Brug filteret i toppen af siden til at søge efter præcis den størrelse eller det produkt du er ude efter. Der kommer løbende nyheder fra CeLaVi så hold øje med udvalg her på siden hvor du altid vil finde hele vores store sortiment fra det danske mærke.