cardigans

Cardigans til store og små børn

Stort udvalg af flotte strik og sweat cardigans til både store og små børn. Vi har korte og lange ærmede cardigans til både drenge og piger. Find tynde strik cardigans, sweat cardigans eller fine velourcardigan til de lidt koldere dage. Se de flotte cardigans fra alle de kendte mærker som f.eks. Small Rags. Hold øje med siden her da vi løbende udvider vores sortiment så du kan finde masser af forskellige cardigans der kan passe lige netop jeres barn og jeres ønsker til stil, takt og tone. Vi har som udgangspunkt cardigans til børn mellem 0-6 år og i størrelserne 50, 56, 62, 68, 74, 80, 86, 92, 98, 104 og 110. Vi får flere og flere størrelser og der går ikke længe får du kan finde flere størrelser til børn mellem 6-12 år. Se vores udvalg igennem og find det som passer bedst til dig og dit barn.

Stort udvalg af cardigans

Cardigans kan have mange forskellige detalljer og designs. De kan have forskellige lukkemeganismer som f.eks. lynlås, trykknapper eller almindelige knapper. Nogle cardigans er også helt åbne så uanset hvad du er ude efter så kan en cardigan være et super supplement til t-shirten eller den almindelige bluse barnet har på. Så det begynder at blive køligere kan cardiganen bruges så barnet kan holde varmen. Der findes et stort udvalg af cardigans til enhver lejlighed uanset om det er til hverdag, fest, afslapning eller fint arrangement. Der findes cardigans i alverdens størrelser og farver så man kan altid finde noget der passer til jeres eller barnets stil. Vælg i mellem mange lækre styles, detaljer og farver når du udvælger din cardigan og find netop din favorit som passer til dig og dit barn.

Must have til børn og baby

En cardigan er perfekt til både børn og baby når vejret bliver lidt køligt. Så er det på med cardiganen så barnet kan holde varmen og ikke får træk og bliver syg. Cardigans er super gode til netop det formål da de ikke fylder så meget og kan tages med over alt. Den er nem og hurtig at finde frem og få den lille i når vejret lige pludselig skifter og det bliver koldt. Vi har prøvet at samle et bredt sortiment i mange forskellige lækre farver, design og styles så der er lidt at vælge i mellem til både drenge og piger. En cardigan kan fint stå alene til et sæt tøj der ikke er helt det samme i stilen. Men du kan også gå efter at matche din cardigan i farve, stil eller materiale til resten af det sæt som barnet har på. Det er helt op til jer og jeres stil.