bukser

Bukser til børn og baby

Hos Lillepip.dk finder du et stort udvalg af bukser til både drenge og piger. Vælg mellem mange forskellige farver til dit barn, børn eller baby. Vi har både alm. bukser, sweatpants, veloursbukser, smækbukser, leggings, bomuldsbukser og mange flere at vælge i mellem. Vi har bukser fra mærker som Müsli, Small Rags og Minymo. Vælg dem der passer til dit barn og jeres stil. Vores udvalg kan bruges både til hverdag og fest og du kan mixe i mellem de mange forskellige mærker, farver og styles. Giv barnet et matchende sæt eller sammensæt din egen stil med forskellige farver eller styles. Kun fantasien sætter grænser!

Økologiske bukser til dit barn

Vi har nøje udvalgt vores leverandør af bukser så du er sikret den bedste kvalitet og bæredygtige materialer. F.eks. er alle vores bukser fra Müsli lavet i 100% økologisk bomuld. De er også både GOTS certificeret og Oekotex 100 certificeret så du er sikker på du kan bruge bukserne med god samvittighed. De fleste bukser har enten en elastisk talje eller også har den bindebånd i tajlen så de i en given periode kan tilpasse sig barnets størrelse. Udvælg de bukser som passer bedst til jeres krav om kvalitet, design og materialevalg. Det er op til dig at vælge standarden for dit barn og derfor er bukserne i vores sortiment nøje udvalgt.

Stort udvalg til børn

På Lillepip.dk kan du vælge i mellem et stort udvalg af bukser til børn. Se vores store sortiment til både drenge og piger fra 0-6 år. Vi har både nyheder fra årets nyeste kollektioner og vi har også flotte og smarte bukser på udsalg. Så der er mange muligheder for at få fingrene i et godt tilbud uanset om det er den nyeste børnemode eller den bedste pris du går efter. Vi har samlet det bedste udvalg af bukser til børn. Skal du bruge en god gave idé eller et par helt traditionelle hverdags bukser der kan bruges til enhver lejlighed så finder du her de mest populære modeller og mærker samlet på ét sted. Vælg i mellem et væld af styles og brands og find præcis de bukser der passer bedst til dig og dit barn.

Lækre mærker og styles til enhver lejlighed

Uanset om dit barn skal bruge hverdagsbukser, smækbukser, leggings, pæne bukser eller lækre bløde bukser så finder du her et bredt udvalg til enhver lejlighed. Der er praktiske og trendy bukser til alle børn op til 6 år og du kan mixe din helt egen stil så dit barn får sit helt eget og personlige udtryk. Kombiner de forskelige bukser med en enkel top eller bluse og få et personligt og lækkert look.