bukser

Bukser til børn

Hos Lillepip.dk finder du et stort udvalg af bukser til børn. Vælg mellem mange forskellige farver til dit barn, børn eller baby. Find masser af bukser til både drenge og piger i mange forskellige styles og designs. Vi har både alm. bukser, sweatpants, veloursbukser, smækbukser, leggings, bomuldsbukser og mange flere at vælge i mellem. Vi har bukser fra mærker som Müsli, Small Rags og Minymo og mange andre og vi udvider løbende vores sortiment og udvalg af super gode mærker. Vælg de bukser der passer til dit barn og jeres stil. Vores udvalg kan bruges både til hverdag og fest og du kan mixe i mellem de mange forskellige mærker, farver og styles. Giv barnet et matchende sæt eller sammensæt din egen stil med forskellige farver eller styles. Kun fantasien sætter grænser! Vi har nok af bukser at vælge i mellem så også dit barn kan få sig et par lækre nye bukser. Hos os kan du også finde lækre leggings til børn eller måske noget flot undertøj og masser af andet lækkert børnetøj som skønne bodystockinger til drenge og piger.

Bukser til baby

Vi har nøje udvalgt vores leverandør af bukser så du er sikret den bedste kvalitet og bæredygtige materialer. F.eks. er alle vores bukser fra Müsli lavet i 100% økologisk bomuld. De er også både GOTS certificeret og Oekotex 100 certificeret så du er sikker på du kan bruge bukserne med god samvittighed. De fleste bukser har enten en elastisk talje eller også har den bindebånd i tajlen så de i en given periode kan tilpasse sig barnets størrelse. Udvælg de bukser som passer bedst til jeres krav om kvalitet, design og materialevalg. Det er op til dig at vælge standarden for dit barn og derfor er bukserne i vores sortiment nøje udvalgt. Vi har også et specifikt udvalg af bukser i baby størrelser. Definitionen på baby bukser er når udvalget rammer børn i alderen 0 til max 2 år. Derefter er det mere bare bukser til børn man snakker om. Skal din helt lille nyfødte baby i et par bukser skal du vælge de absolut mindste størrelser som størrelse 50 og derfra. Er det en for tidlig født skal du måske endda kigge efter et speciel udvalg hos nogle af vores gode kollegaer som kan hjælpe dig med en mini størrelse til din baby.

Busker der matcher dit barns stil

Hos Lillepip.dk forstår vi, hvor alsidige bukser kan være i dit barns garderobe. Med utallige muligheder for at sammensætte forskellige outfits, er bukser en nøglekomponent til enhver lejlighed og sæson. Fra klassiske valg til mere trendy og unikke styles - vi har det hele. Når det kommer til at matche bukser, er valgmulighederne uendelige. Du kan nemt kombinere dem med bluser, t-shirtscardigans og meget mere. Klassiske valg er altid et sikkert hit, men hvorfor ikke eksperimentere? Prøv at style bukserne med en børnekjole for et unikt twist eller tilføj en bodystocking under for ekstra lag og varme. Vi ved, at det danske vejr kan være uforudsigeligt, derfor er lag på lag nøglen til den perfekte garderobe. Med vores bukser, der er designet til at give plads til strømpebukser eller leggings indenunder, samt muligheden for at tilføje en t-shirt, en sweatshirt og en børnejakke, kan du altid tilpasse dit barns outfit til enhver situation. Uanset om det er til leg udenfor eller hygge indenfor på sofaen, er vores udvalg af bukser det ideelle valg til at holde dit barn både stilfuldt og komfortabelt. Gå på opdagelse i vores sortiment og skab den perfekte garderobe til dit barn hos Lillepip.dk!

Billige bukser til børn

På Lillepip.dk kan du vælge i mellem et stort udvalg af bukser til børn. Se vores store sortiment til både drenge og piger fra 0-6 år. Vi har både nyheder fra årets nyeste kollektioner og vi har også flotte og smarte bukser på udsalg. Så der er mange muligheder for at få fingrene i et godt tilbud uanset om det er den nyeste børnemode eller den bedste pris du går efter. Vi har samlet det bedste udvalg af bukser til børn. Skal du bruge en god gave idé eller et par helt traditionelle hverdags bukser der kan bruges til enhver lejlighed så finder du her de mest populære modeller og mærker samlet på ét sted. Vælg i mellem et væld af styles og brands og find præcis de bukser der passer bedst til dig og dit barn. Hos os finder du et bredt udvalg af bukser helt fra sæsonens sidste nye model til billige bukser som for eksempel kan være fra sidste år. Vi kører også nogle gange kampagner med et udvalg af billige bukser og så er det bare med at slå til. Når bukserne er sat ned i pris og er billige går det hurtigt med de flyver afsted til søde små børn rundt omkring. Så tøv ikke men slå til så hurtigt som muligt hvis du finder et par lækre billige bukser der passer til dit barn.

Bukser børn udsalg

Uanset om dit barn skal bruge hverdagsbukser, smækbukser, leggings, pæne bukser eller lækre bløde bukser så finder du her et bredt udvalg til enhver lejlighed. Der er praktiske og trendy bukser til alle børn op til 6 år og du kan mixe din helt egen stil så dit barn får sit helt eget og personlige udtryk. Kombiner de forskelige bukser med en enkel top eller bluse og få et personligt og lækkert look. Vi har også udsalg et par gange om året hvor du kan købe buskerne til nedsat pris. Det er meget forskelligt hvilke bukser der kommer med på udsalget. Men udsalget ligger fat 2 gange om året. Det første udsalg er helt i starten af året og det andet ligger omkring sommerferien. De præcise datoer svinger lidt fra år til år. Men det er deromkring du skal holde øje hvis du skal gøre en ekstra god handel og fange nogle af de lækre bukser til børn på udsalg.