bodystockings

Bodystocking til baby'er og børn

Noget af det mest populære babytøj er en body. Dem kan man ikke få for mange af da de er helt essentielle i barnets garderobe. Hos Lillepip.dk kan du finde bodystockings og body'er fra bl.a. Müsli, Pippi og Minymo. Skal du bruge en body til dit barn eller dine børn kan du finde masser af forskellige farver, prints og størrelser til både drenge og piger lige her. Se de mange flotte print og tryk der giver body'en et smart og lækker udtryk. Så kan dit barn også komme til at være helt skarp i tøjstilen. En body er et trygt og sikkert valg til baby'en og langt de fleste bodystockings i vores udvalg er økologisk certificeret så kvaliteten er helt i top.

Bluse eller undertøj - Brug en body

En bodystocking er et praktisk valg og kan bruges både som bluse eller undertøj til dit barn. Bruger du din body som undertøj skal den sidde godt til på barnet krop. Den skal ikke stramme, men sidde godt til omkring f.eks. halsen, så barnet ikke bliver for koldt. Du kan fint bruge en body i stedet for en bluse. Her kan du med fordel vælge en med et flot print eller andre flotte detaljer på. Du kan vælge en langærmet body så barnet er sikker på at kunne holde varmen. Er det den varmere tid på året så kan du vælge den med korte ærmer og i stedet for en t-shirt. Det bedste ved en bodystocking er, at den altid holder bleen på plads, og den aldrig ryger op af bukserne. Det giver barnet den bedste mulighed for fuld bevægelse og leg uden tøjet bliver en hindring.

Den rigtige størrelse til dit barn

Bodystockings til baby'er kan fås med eller uden tryk og i mange forskellige styles, typer og farver. Men noget af det vigtigste når du vælger en body til din baby er størrelsen. Body'en skal nemlig sidde til, men ikke sidde stramt. Sidder den helt stramt så det er svært at få den på barnet eller at knappe den med trykknapperne bliver det ubehageligt for barnet at have den på. Så vælg heller en størrelse større så barnet kan vokse sig ind i den ny body. De fleste body'er har trykknapper i bunden som gør det nemt at skifte ble på barnet. De fås også med både korte og lange ærmer. Vælg den rigtige type alt efter hvad det er body'en skal bruges til. Du kan finde helt vores sortiment af bodystockings og body'er lige her. Vi tilføjer løbende nyheder til udvalg så hold øje her og se også vores udsalg for at se om der er nogle gode tilbud du ikke vil gå glip af.