bidedyr-rangler

Bidedyr og rangler til baby'er og børn

Hos Lillepip.dk finder du masser af bidedyr, bideringe, badedyr og rangler til små børn og babyer. Vi har samlet et stort udvalg i den bedste kvalitet uden farlig kemi. Så kan dit barn eller dine børn sikkert og trygt bide og tygge i legetøjet. Du kan finde mange gode gaveidéer her. Både bidedyr og badedyr er en populære gaveidé til baby'en eller det lille barn med ømme gummer. Legetøjet hjælper både fordi barnet kan bide i det, men også til at stimulere og udvikle barnets finmotoriske færdigheder. Og alt vores legetøj er lavet i miljøvenlige materialer og helt uden brug af skadelige kemi så det er helt ufarligt for børnene at lege med og bide i.

Kvaliteten i legetøjet

I dag laver de fleste mærker legetøj i miljørigtige og bæredygtige materialer og vi har prøvet at samle det bedste og mest sikre udvalg. For os er det vigtigt at de små børn kan tygge, gumle og bide i legetøjet uden vi som forældre skal tænke over om der nu sker barnet noget. Derfor er består vores sortiment hovedsageligt af produkter produceret i naturgummi og økologiske materialer. Så har vi alle én bekymring mindre. Se f.eks. de flotte og meget populære bidedyr fra Tikiri som er lavet i naturgummi og fremstillet under bæredygtige forhold. De er 100% fri for skadelige stoffer og lavet så der ikke trænger vand ind i dem hvis de bruges som badedyr. Vi har også søde bidering og rangle bamser fra Müsli som er lavet i 100% økologisk bomuld og er GOTS certificeret. Se også det flotte trælegetøj fra PlanToys som er produceret i 100% bæredygtigt træ. Der er masser af forskelligt legetøj til både de helt små baby'er og de lidt større børn.

Badedyr og legetøj til børn

Skal dit barn have noget legetøj med i badekarret så kan badedyr eller terningesæt være et hit. Så kan barnet have noget at lege og hygge sig med og i mens barnet er i bad. Det plejer at hjælpe når opmærksomheden kan klare med et badedyr som også kan bruges som bidedyr. Alt vores legetøj og eller vores badedyr og bidedyr er produceret i miljørigtige materialer og er helt uden skadelig kemi så det er alt sammen noget som er trygt og sikkert for barnet at lege med. Både rangler og bidedyr er skabt til baby'er og små børn så de kan underholde sig selv og øve deres motorik og skærpe deres hørelse. Derfor er de så populære til den nye børnefamilie med småbørn og som gaveidé til den lille nye baby i familien.