bibs-sutter

Bibs sutter

Her har du helt vores store udvalg af Bibs sutter. Vi har mange forskellige farver, størrelser og modeller at vælge i mellem i blandt Bibs store produktsortiment. Bibs populære sutter er børnenes favoritter og de absolut bedste sutter du kan finde til din lille baby eller dit barn. Om du er ude efter den klassiske runde Bibs Colour eller Bibs De Lux sutterne så har vi altid et stort udvalg af de lækre sutter. Der er selvfølgelig også den symmetriske BIBS Supreme sut som også er meget populære. Det er helt klart en smagssag om man er til den ene eller den anden type. Uanset hvilken af de fantastiske Bibs sutter du vælger så er sutten designet til at blive elsket og brugt af børn samt til at give dem tryghed. Derfor får Bibs helt klart vores bedste anbefalinger når du skal vælge din nye sut til dit barn. 

Bibs sutter tilbud

Vi har også nogle gange tilbud på de flotte sutter fra Bibs. Så vil du kunne gøre et godt kup og få Bibs sutterne til en god pris. Hold øje med vores udsalg hvis du vil have et godt tilbud på dine Bibs sutter. Det er meget forskelligt hvornår og hvilke sutter der kommer på tilbud så du må bare være hurtig og skynde dig at slå til imens de er på udsalg. Du kan se både de sutter vi får på udsalg samt resten af vores store udvalg fra Bibs her på siden. De flotte Bibs sutter er en dansk klassiker og har fået sin helt egen renæssance de seneste år. Det er fordi de slå på gode klassiske danske egenskaber som kvalitet og design. Her på siden finder du vores bedste tilbud på de danske klassiske sutter fra Bibs som er børnenes favorit når det kommer til sutter.

Bibs sutter hvilken størrelse

Der findes Bibs sutter i 3 forskellige forskellige størrelser. Størrelse nr. 1 er til den helt lille baby mellem 0-6 måneder. Størrelse nr. 2 er til den lidt større baby mellem 6-18 måneder, men denne størrelse kan også mange gange bruges helt fra start og til barnet ikke skal bruge sut mere. Den sidste størrelse nr. 3 er til de større børn der kun bruge sut til for eksempel at sove med. Det er til dem der lige skal have et sut der er lidt større end gennemsnittet og til barnet der skal have den sidste størrelse inden det stopper med at bruge sut. Hvilken størrelse man vælger er meget individuelt og kommer helt an på både smag og temperament hos både barn og forældre. Det er bare vigtigt at det fungere for jer og jeres familie.

Bibs sut str. 1

Den mindste af Bibs sutterne er den der hedder str. 1. Den anbefalede alder til Bibs sutten i størrelse 1 er 0-6 måneder. Det er sutten man bruger til den lille præmature og nyfødte baby der skal lære at bruge sut for første gang. Der findes mange forskellige anbefalinger med både størrelserne og hvilket suttemærke der er det bedste og mest rigtige. Allervigtigst er det at vide at det er meget forskelligt fra barn til barn hvordan det tager imod sutter. Nogle børn fortrækker et bestemt mærke eller en bestemt model selvom du prøve at give barnet flere forskelle sutter at vælge i mellem. Det er helt normalt og det er bare med at prøve sig frem indtil barnet vælge at tage imod en sut. Så ved du at det er den type og størrelse som er den rigtige til dit barn.

Bibs sut str. 2

Den mellemste af Bibs sutterne er den der hedder str. 2. Den anbefalede alder til Bibs sutten i størrelse 2 er 6-18 måneder. Sutterne i str. 2 kan dog nogle gange bruges som både den første sut, hvis barnet tager i mod sutten, og den sidste sut alt efter hvornår barnet stopper med at bruge sut. Det er meget individuelt så det er bare med at prøve sig frem og se hvordan dit barn reagerer. På det punkt er der ikke to børn der er ens. Alle Bibs sutterne er lavet i naturgummi og er 100% fri for skadelig stoffer så den lille trygt og sikkert kan tage sutten i munden. Bibs sutterne i størrelse 2 er den absolut mest populære størrelse af sutterne og for nogen behøver man ikke andet end denne størrelse. Denne størrelse er også den der er mest anbefalet af jordemødre og eksperter på området.

Bibs sut str. 3

Den største af Bibs sutterne er den der hedder str. 3. Den anbefalede alder til Bibs sutten i størrelse 3 er +18 måneder. Det er den allersidste periode som barnet bruger sut og er derfor den største er de 3 størrelser. Selve niplen er omkring 3,3 cm lang hvilket altså er den længste af alle størrelserne. Sutterne fra Bibs er udviklet til at understøtte barnets sutterefleks samtidig med at det giver en naturlig tryghed til barnet. Børn elsker fra naturens side at sutte, da det jo plejer at være lig med at få mad og blive mættet. Derfor giver det tryghed til barnet at kunne ligge og sutte og det kan gøre barnet falder til ro eller falder i søvn. Sutterne i størrelse 3 er til den allersidste periode med sut inden barnet skal til at være suttefri.

Bibs sut forhandler

Du kan købe Bibs sutterne mange forskellige steder. Både i butik og på diverse webshops. Vi får jævnligt nye Bibs sutter hjem og vi udvider løbende vores sortiment af det populære mærke. Sutterne fra Bibs er helt fri for BPA, PVC og ftalater så de er 100% sikre for dit barn at komme i munden. Det er derfor ikke nogen overraskelse at Bibs sutterne er børnenes absolutte favorit. De klassiske Bibs sutter har et rundt skjold af naturgummi med et smart suttehoved i en symmetrisk form af polypropylen. På skjoldet er der fine lufthuller der gør, at man undgår et fugtigt miljø og som samtidig forhindre at der bliver dannet vakuum mellem sutten og huden. Du kan få sutterne i alverdens farver så du kan matche sutterne til tøjet på barnet eller hvis du vil have sutterne i de flotte drenge eller pigefarver.

Bibs sutter størrelse

Når du skal vælge hvilken størrelse du skal købe dine Bibs sutter i kan du med fordel kigge på alderen på barnet. Derudover handler det meget om hvad barnet er til. Og det er helt individuelt fra barn til barn. Også selvom det er i samme familie. Suttehovedet på den klassiske model er rundt for at minde mest muligt om moderens bryst. Det er den absolut mest populære model. Skjoldet er designet for at mindske irritation omkring babyen eller barnets mund og mest sensitive hud lige her. Derfor kan det være man skal prøve sig frem for at finde den sut der passer bedst til ens barn. Den mindste størrelse 1 er til babyer fra 0-6 måneder og den mellemste størrelse 2 er til børn mellem 6-18 måneder og den største størrelse 3 er til de større børn på over 18 måneder som ikke vil bruge de mindre sutter, men som snart ikke skal bruge sut mere.

Billig Bibs

Vi har et stort udvalg af Bibs sutter og nogle gange har vi tilbud på sutterne så du kan få dig et godt tilbud og købe Bibs' dejlige sutter til billige priser. Det er meget forskelligt hvilke tilbud vi kører med. Det kommer an på en stor variation af ting som sæson, lagerbeholdning, kampagner og produkt. Nogle produkter kommer næsten aldrig på tilbud fordi mærket er så populært som f.eks. Bibs er. Derfor kan der selvfølgelig godt være en helt særlig årsag til at sutterne alligevel kommer på tilbud. Og så er det bare med at slå til for det er jo et helt fantastisk dansk produkt. Og alle kan huske Bibs fra deres egen barndom også. Mærket er har virkelig oplevet en renæssance og er mega populært i både ind- og udland. Og det har en fantastisk historie i og med at de fleste forældre selv kan huske mærket fra da de var små.

Hvor kan man købe bibs sutter

Du kan købe Bibs sutter mange forskellige steder. Du kan både finde dem i fysiske butikker og online på diverse webshops. Vi er super glade for at have Bibs sutter i vores udvalg. Det er absolut den mest foretrukne sut i Danmark. De klassiske sutter fra Bibs i latex er vores alletiders mest solgte sut. Det er den sut som bliver anbefalet af flest jordemødre og kiropraktor i hele landet. Sutterne er 100% danske da Bibs mærket er dansk og selve sutterne bliver produceret i Danmark. Sutterne produceres i mange forskellige farver til både drenge og piger. Og de fås fra helt nyfødt og så til når børnene skal bruge en sut for sidste gang. Vi får hele tiden flere forskellige farver, modeller og størrelser af sutter i blandt vores udvalg så holde øje med siden her for at se de sidste nye i sortimentet.

Hos Lillepip.dk hjælper vi dig hjertens gerne

Har du spørgsmål til Bibs sutter eller nogle af de andre lækre produkter fra Bibs, besvarer vi hjertens gerne dine spørgsmål på info@lillepip.dk på tlf. 60 15 73 03. Vi har også en kontaktformular på vores kontaktside som du er velkommen til at bruge. Hvis du er ude efter et specifikt produkt, som vi ikke har på shoppen, ser vi gerne om vi kan bestille varen hjem til dig. Bare kontakt os så ser vi på mulighederne.