bibs-colour-sutter

Bibs colour sutter til baby og børn

Her hos Lillepip.dk har vi et stort udvalg af de super flotte og populære Bibs colour sutter til både baby og lidt større børn. Bibs laver de lækreste sutter og så er det jo bare fantastiske at de er et dansk mærke. Og endnu mere fantastisk at sutterne er blevet så populære som de er over det meste af verden. De bedst sælgende sutter fra Bibs er de super flotte og traditionelle colour sutter. Designet på colour sutten er over 50 år gammel og holder stadig 100% den dag i dag. Bibs colour sutterne findes i 3 forskellige størrelser. Str. 1, str. 2 og str. 3. Str. 1 har et suttehoved der er 26 mm langt, str. 2 har et suttehoved der er 29 mm langt og str. 3 har et suttehoved på 33 mm langt. Str. 1 anbefales til børn under 6 måneder, imens str. 2 anbefales til børn mellem 6-18 måneder og str. 3 anbefales til børn over 18 måneder.

Colour sut fra Bibs

Den super lækre colour sut fra Bibs passer virkelig til enhver lejlighed. Den kan bruges uanset om du er på udkig efter en sut til hverdagsbrug eller om det er en sut der skal passe til et lækkert outfit. For eksempel til barnedåben eller familie fødselsdag. Du kan få colour sutten i et vælg af farver der kan matches til ethvert outfit. Vi har et stort udvalg af de flotte Bibs colour farver og vi udvider løbende vores sortiment så vi hele tiden har både de mest populære farver generelt, men også de enkelt sæsonfarver der er forskellige fra sæson til sæson. Derfor vil du altid kunne finde de smukke colour sutter i masser af farver til både drenge og piger. Og når du køber Bibs sutter køber du faktisk også et godt gammelt dansk mærke som virkelig har fået sin renæssance de sidste år.

Enkelt colour sut eller 2-pak Colour sutter

Colour sutterne fås både som enkeltstyk eller i de populære 2-pak sutter fra danske Bibs. Så uanset om du selv vil vælge alle farverne du bestiller eller om du kan bruge de flotte sammensatte 2-pakker så kan du finde dem i vores store udvalg af Bibs sutter til både baby og lidt større børn. Når du bestiller sutterne enkeltvis pakker vi dem i mindre poser til dig så de bliver beskyttet bedst muligt under fragten til dig. Sutterne har det bedst når de bevares i lukket emballage indtil de skal bruges. Derfor pakker vi altid sutterne i små poser så du får lige præcis de sutter som du har bestilt på den bedst beskyttede måde. Colour sutterne i 2-pak er i forvejen pakket ind i emballage så de sendes blot som de kommer fra Bibs. Vi anbefaler altid at du koger sutterne inden brug.

Bibs colour sut og sutter på udsalg og tilbud

De super populære colour sutter er fra tid til anden på udsalg eller tilbud. Og når de er sat ned i pris gælder det bare om at være hurtig for de bliver virkelig revet væk. Derfor skal du være hurtig hvis du vil have en colour sut når den er på udsalg eller tilbud. De bedste tilbud ryger selvfølgelig først, men da der er så mange forskellige farver at vælge i mellem kan du altid finde en lækker sut uanset om det er til en dreng eller en pige. Du kan se alle vores gode tilbud på Bibs sutter på vores store Bibs udsalg. Når du er ude efter et godt tilbud så finde du dem på vores udsalg. Her sættes prisen ned alt efter om det er et sæson produkt eller om det er de store udsalgsperiode omkring jul/nytår og sommerferien. Det er forskelligt hvad du skal spare på udsalget, men sutterne er så populære at det er sjældent at de er på tilbud længe af gangen.