bibs

Bibs sutter til børn og baby

Hos Lillepip.dk finder du et stort og bredt udvalg af de fantastiske og mega populære Bibs sutter til børn og baby. Det danske sutte mærke har flere årtier på banen og mange af os voksne kan huske mærket fra vores egen barndom. Sutterne har fået en renæssance de seneste år og er det bedst sælgende sutte mærke i både Danmark og Norden i dag. Bibs laver deres sutter i 3 forskellige størrelser. Størrelse 1, 2 og 3 hvor størrelse 1 bruges til helt små og nyfødte babyer fra ca. 0-6 måneder, størrelse 2 bruges fra ca. 6 måneder og til omkring 3 års alderen. I mens størrelse 3 bruges af de større børn før de smider sutten. Den mest brugte er helt klar størrelse 2 og den kan for de flestes vedkommende bruges hele perioden igennem. Om dit barn har brug for den helt lille eller den helt store er individuelt og forskelligt fra barn til barn.

Bibs sutter på tilbud

Er du på udkig efter Bibs sutter på tilbud har vi fra tid til anden gode tilbud som du kan få fingrene i. Men du skal være hurtig hvis du vil have de bedste tilbud for det går hurtigt når prisen på Bibs sutterne er sat ned. Den billige pris på Bibs sutterne gør dem attraktive for alle børnefamilier. For selvom Bibs sutterne er lavet i den højeste kvalitet er de faktisk ikke særlig dyre. Så alle kan være med og alle kan bruge de fantastiske sutter. Når de er på tilbud er de endda nogle gange endnu billigere end ukendte mærkers priser. Så hold øje med udvalget her på siden og se hele vores store udvalg af Bibs sutter her. Vi har både de nyeste modeller, de klassiske modeller og dem der er på tilbud til en billig pris. Du vælger selv i mellem de mange forskellige farver der passer perfekt til både drenge og piger. Vores udvalg udvides løbende, men her på siden kan du altid finde hele vores store udvalg af de fantastiske Bibs sutter til børn og baby.

Masser af produkter fra Bibs

Vi har mange forskellige produkter fra Bibs. Vi har alle de forskellige sutter i både enkeltstyks og i 2-pak og så har vi de super flotte og dejlige loops i mange forskellige farver. Bibs udvikler hele tiden deres sortiment så vi prøver at følge så godt med vi kan og tilbyder dig så mange af deres fantastiske produkter som muligt. Vi har altid et stort og godt udvalg du kan vælge i mellem til både de helt små babyer og de noget større børn som kan bruge de dejlige Bibs produkter. Hold øje med hele udvalget her på siden og se alle de forskellige sutter og loops fra Bibs. Der kommer hele tiden nye sutter, farver og designs at vælge i mellem. Vi har alle de kendte colour, supreme og de lux sutter og find dem stykvis eller i 2-pakker. Du finder masser af lækre farver til både drenge og piger i vores sortiment her på siden.