ballerinasko

Ballerinasko til børn

Hos Lillepip.dk har vi et stort udvalg af ballerinaer børn i masser af forskellige farver. Skoen er den perfekte sko til den pigede pige. Skoen har et sødt og feminint look der passer godt til det meste tøj uanset stilen. Ballerinaer kan bruges både indendørs og udendørs pga. den hårde sål. Skoen sidder godt fast om foden og kan bruges til både leg, dans og hverdagsbrug. Der findes mange forskellige udformninger og farver af ballerinaskoen så der er helt sikkert en god mulighed for at finde et par som også din datter vil elske.

Ballerinaer - Den klassiske balletsko

Ballerinaskoen har oprindelse fra den klassiske bløde balletsko man kender fra balletdanserne. Ballerinaer er en perfekt sko til den feminine pige der gerne vil have noget let på fødderne. En ballerinasko er nem at komme i og ud af og så er dejlig let så den er god til både leg, dans og hverdagsbrug. Vi har ballerinasko til piger i alderen fra ca. 0-8 år i størrelserne 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 og 32. Så der burde også være en størrelse af skoen som passer din datter. En ballerinasko kan typiske både bruges indendørs og udendørs. Det er sålen der bestemmer det. De tynde små ballerinaer er mest til indendørs brug lige som en hjemmesko. Og ballerinaskoen med de lidt tykkere såler kan fint bruges til udendørs brug.

Børn elsker de lette ballerinasko

Ballerinaskoen er meget populære ved de små piger som synes de er pigede i udtrykket, behaglige at have på og dejligt lette at gå, løbe og lege i. Har din pige også lyst til et par ballerinaer er du havnet det helt rigtige sted. Vi har mange forskellige farver, modeller og detaljer at vælge i mellem. Vælg jeres yndlings og bestil dem her på shoppen. Så afsender vi senest næste hverdag. Ballerianer komplimenteres super godt med en for eksempel en flot og lækker sommerkjole og vil få den heldige pige til at føle sig som en ægte ballerina. Skoene kan dog også kombineres med helt almindelig jeans eller bukser med en t-shirt da de er meget afslappede i stilen og looket. Så er ballarinasko kan absolut bruges til det meste tøj.

De rigtige mål på din ballerina

Vi anbefaler at du køber dine ballerinasko i en størrelse, der er omkring 1-1,5 cm større end barnets fod. Så er der både plads til sokker og/eller indlæg samtidig med at foden kan vokse i skoen. Det er vigtigst for barnet fødder så de har plads til at udvikle sig. Køb ballerinasko her på Lillepip.dk eller se vores mange andre sko til børn her. Vi hjælper dig med at vælge det rigtige fodtøj til dit barn. Er du i tvivl så ta endelig fat på os.