badetoj

Lækkert badetøj til børn og baby

Her kan du se vores udvalg af badetøj til børn og baby. Vi har badetøj i mange forskellige farver, designs og størrelser til både drenge og piger. Se vores sortiment igennem og se om ikke også der er noget der passer til lige præcis dit barn eller dine børn her. Så kan I nyde en god gang vandplaskerig eller svømmetur med den lille i noget smart og lækkert badetøj for vores leverandør som for eksempel Soft Gallery, Melton, Minymo og Small Rags. Børn elsker jo at lege i vand så hvorfor ikke sørger for at de har noget godt badetøj der både ser flot ud og kan være UV-beskyttende så barnet ikke bliver solbrændt. Vi har badetøj til alle størrelser fra baby til de ældre børn. Find hele vores udvalg her på siden.

Stort udvalg af badetøj

Badetøj til børn er en vigtig del af at beskytte og holde dit barns hud sund mens de leger og svømmer i vandet. Der er mange forskellige typer badetøj til børn at vælge imellem, fra badebukser til bikinier, og det kan være svært at vælge det rigtige. Det er vigtigt at vælge badetøj, der passer til dit barns alder, kropstype og svømmeniveau for at sikre komfort og beskyttelse. Vælg for eksempel en badedragt med UV-beskyttelse til små børn, der leger i poolen eller på stranden. Eller vælg en badebuks eller bade shorts med net i for børn, der er aktive svømmere.

Vedligeholdelse af badetøj er også vigtigt for at sikre, at det holder længere. Sørg for at vaske det i koldt vand efter hver brug og undgå at bruge blegemiddel eller tørretumblere. I vores kategori "Badetøj til børn" kan du finde et stort udvalg af badetøj til børn i alle aldre og størrelser. Vi har et stort udvalg af badedragter, bikinier, badebukser, bade shorts, og meget mere. Gennemse vores sortiment og find det perfekte badetøj til dit barn i dag.

UV-badetøj til drenge og piger

Hos Lillepip.dk finder du masser af UV-badetøj i mange forskellige farver, styles og designs til både drenge og piger. UV-badetøj beskytter mod solens farlige UV-stråler af både UVA og UVB. Så kan dit barn sikkert lege i solen samtidig med at badetøjet beskytter huden der hvor badetøjet dækker. Husk dog altid at bruge solcreme der hvor barnet ikke er dækket af UV-badetøjet. Ellers bliver barnet stadig solbrændt. Udover solcreme kan det være en god idé at kombinere UV-badetøjet med en solhat. Så har barnet den optimale beskyttelse når det opholder sig i en bagende sol.

Badebukser, badebluser og badedragter til børn

Vi har et stort sortiment af badetøj til børn som for eksempel flotte badebukser, dejlige badebluser og smukke badedragter. Alle typer af badetøjet kan fås i både drenge og pige farver og modeller. Så der er helt sikkert også noget flot badetøj til jeres barn uanset om det er en dreng eller pige. Vores udvalg går helt fra de små baby størrelser og til de lidt større børn op til ca. 6 år. Her på siden finder du hele vores samlede sortiment og alle de nyeste og mest populære styles og kollektioner. Du kan også være heldig at finde noget badetøj på tilbud under vores kategori med udsalg. Her finder du altid de bedste og billigste priser på vores badetøj og andre gode tilbud. Så hold øje med begge steder hvis du vil finde det nyeste nye badetøj eller det bedste tilbud og udsalg af badetøj. Husk også at find en dejlige sommerhat til de mindste størrelser når barnet skal være meget ude i solen.

Husk badetøjet når det er sol og sommer

Mangler dit barn badetøj kan du helt sikkert finde noget badetøj der kan bruges i vores store udvalg. Vi har både badetøj og UV-badetøj som badebukser, badebluser og badedragt at vælge i mellem og vi har størrelser fra baby til større børn op til omkring 6 år. Du finde vores udvalg i masser af forskellige farver badetøj til både drenge og piger og du kan købe det hele online her på shoppen så sender vi det til dig. Det er da nemt og bekvemt og til at undgå at få solstik af. Vi udvider løbende vores sortiment så du altid har en masse lækkert badetøj at vælge i mellem fra skønne mærker som Soft Gallery, Minymo og Melton. Der er altid mange skønne designs og farver at vælge i mellem uanset om du skal bruge badetøj til en dreng eller en pige.

Baby badetøj fra skønne danske mærker

Det er altid mega lækkert når solen står højt på himlen og kan varme både os og vandet så varmt at vi har lyst til at hoppe i poolen eller havet. Og så er det godt at man kan finde det helt rigtige badetøj frem. Vi har badetøj til både store og små og til både drenge og piger. Når du skal bruge noget til den helt lille baby så er det de mindste fra str. 56 og str. 62 du skal kigge efter. Vi har et stort udvalg fra netop de størrelser og i str. 68, str. 74, str. 80, str. 86, str. 92, str. 98, str. 104, str. 110, str. 116 og højere fra tid til anden. Vi prøver at have badetøj hjemme til alle aldre fra str. 0 år og til omkring 12 års alderen. Hos os har vi et stort udvalg fra masser af lækre danske børnetøjsmærker som Molo, Soft Gallery, Minymo og Melton. Men vi får løbende nye mærker ind så hold øje med udvalget her på siden hvis du vil finde vores store udvalg af badetøj til baby og børn.

Badetøj til børn på udsalg og tilbud

Er du på udkig efter et godt tilbud på badetøj til børn? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et stort udvalg af badetøj til børn på udsalg, så du kan få det perfekte badetøj til dit barn til en god pris. Vores udsalgssektion indeholder et stort udvalg af badedragter, bikinier, badebukser, bade shorts og meget mere til børn i alle aldre og størrelser. Alle vores badetøj er af høj kvalitet og er designet til at beskytte og holde dit barns hud sund mens de leger og svømmer i vandet.

Vi har også et stort udvalg af badetøj til børn med UV-beskyttelse, så dit barn kan være sikker på at være beskyttet mod solen, mens de leger i poolen eller på stranden. Så hvis du er på udkig efter et godt tilbud på badetøj til børn, så tjek vores udsalgssektion. Du vil helt sikkert finde det perfekte badetøj til dit barn til en fantastisk pris. Og husk at tjekke regelmæssigt, da vores tilbud og udsalg ændrer sig ofte.

Find det bedste badetøj til børn

Badetøj til børn er en vigtig del af at beskytte og holde dit barns hud sund mens de leger og svømmer i vandet. Der er mange forskellige typer badetøj til børn at vælge imellem, fra badebukser til bikinier, og det kan være svært at vælge det rigtige. I vores blogindlæg "Sådan finder du det perfekte badetøj til dit barn" giver vi tips og råd til, hvordan du kan vælge det bedste badetøj til dit barns alder, kropstype og svømmeniveau, samt hvordan du kan vedligeholde det for at sikre at det holder længere. Læs mere om dette emne og få hjælp til at finde det perfekte badetøj til dit barn i vores blogindlæg.