badedragter

Badedragter til børn og baby

Skal du på sommerferie med de små eller bare en tur til vandet i det danske sommervejr. Så kan en badedragt være det helt rigtige for dig og dit barn. Her finder du vores udvalg af badedragter til børn og baby'er i alle aldre og størrelser fra 0-6 år. Vi har mange forskellige designs, styles, modeller og farver af badedragter at vælge i mellem til både drenge og piger. Vi har badedragter fra mærker som for eksempel Small Rags. Vi har også andet badetøj som for eksempel badebukser og badebluser. Husk badedragterne skal sidde tæt uden at sidde stramt. Køber du badedragten i starten af sæson kan du med fordel købe en model der er nummeret større end hvad dit barn skal bruge lige nu og her. Så har barnet tid og mulighed til at vokse ind i badedragten og undgå at gro ud af den inden sæsonen er færdig.

UV-badedragter til drenge og piger

Skal dit barn eller din børn have nyt UV-badetøj kan en UV-badedragt være et godt alternativ til almindelige UV-badebukser og UV-badebluse. En UV-badedragt dækker nemlig barnet krop endnu bedre da det er en og samme dragt der dækker. Det betyder solen har endnu sværere ved at komme igennem og ramme huden med sine skadelige UV-stråler. Du kan både finde og få UV-badedragter til drenge som piger. En UV-badedragt kan evt. kombineres med en solhat og solcreme på huden der hvor badedragten ikke dækker. Så kan dit barn godt opholde sig i solen det meste af dagen. Dog anbefales det stadig at søge skygge fra kl. 12-15 hvor solen UV-stråler er allerværst.

En badedragt tørre hurtigt

Hvis du lige har været i vandet og badedragten derfor er våd behøver du ikke at skynde dig at få badedragten af og få noget tørt tøj på. For alle vores badedragter tørre nemlig ret hurtigt. Din kropsvarme og solen kan tørre badedragten på ganske kort tid. Du kan også vikle dig ind i et stort håndklæde eller en badekåbe. Så bliver din kropsvarme isoleret rundt om badedragten og så tørre den på ganske kort tid.

UV-beskyttende heldragter i topkvalitet

Med en badedragt til børn får dit barn mulighed for fuld bevægelighed samtidig med at du kan vælge badedragten i en UV-beskyttende version så barnet er beskyttet i mod solens skadelige UV-stråler der hvor dragten dækker. Vores badedragter har en UV-faktor på 50 så du kan være barnet er godt beskyttet i mod solens skadelige ståler. Husk også at brug en solhat og masser af solcreme. Det kan også være I skal finde jer nogle lækre solbriller eller et dejligt stort badehåndklæde. Så er både du og dit barn ved at være klar til det dejlige solskinsvejr. God sommer!