badebukser

Badebukser til børn og baby

Her hos Lillepip.dk finder du masser af badebukser og UV-badebukser til børn og baby. Vi har masser af forskelligt badetøj at vælge i mellem og i denne kategori har vi samlet alle vores badebukser til børn. Der er mange forskellige kollektioner, styles, farver og designs at vælge i mellem til både drenge og piger. Du finder mange modeller af badebukser fra masser af forskellige mærker som for eksempel Small Rags. Der er helt sikkert også et par flotte badebukser som matcher godt til dit barn uanset om det er en dreng eller pige. Kig på udvalget her på siden og se alle vores nyeste badebukser som lige er kommet hjem på hylderne eller find hele vores samlede sortiment af badebukser. Vi hjælper dig gerne hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Badeshorts og UV-badebukser til både drenge og piger

Børn elsker at lege i vand og det skal de selvfølgelig have lov til når solen og det varme vejr kommer om sommeren. Men det er vigtigt at beskytte børnene mod solens farlige UV-stråler og her er UV-badebukser helt perfekte. Vores udvalg af badebukser har alle UV 50-beskyttelse i sig så du kan være sikker på at dit barn er dækket godt ind hvor badebukserne dækker. Så skal du kun sørger for at bruge solcreme og eventuelt solhat på resten af kroppen hvor huden er ubeskyttet. Alle vores badebukser og UV- badebukser kan sammensættes med en flot eller matchende badebluse så du får et super flot badesæt der passer perfekt til en tur på stranden, i poolen, svømmehallen eller hvor der nu en gang skal bades.

Mange størrelser, styles og modeller af badebukser

Vi udvider løbende vores sortiment så vi får et bredt udvalg der passer alle børn og så du er sikker på du også kan finde et par nye badebukser til dit barn her på siden. Vi har masser af badebukser i størrelserne 74, 80, 86, 92, 98 og 104. Men hold øje med siden her for der kommer hele tiden nye størrelser, modeller og farver til. Så kan du altid finde et par badebukser eller badeshorts der passer til dig og dit barn.

Find de nyeste badeshorts til børn online her

Der er mange typer af beklædning til børnene når de skal opholde sig i vand. Det mest almindelig badetøj til børn er badebukser, badebluse og badedragt. Bikini kommer først til når pigerne bliver lidt ældre. Leder du efter et par smarte badebukser til dit barn eller som en gave har vi samlet et spændende udvalg her på siden til både drenge og piger. Når du kigger efter badebukser og badeshorts til børn kan du med fordel købe en matchende badebluse eller solhat med i købet. Det er en god investering hvis barnet skal opholde sig meget i solen i sine nye flotte badebukser eller badeshorts.