badebluser

Badebluser og bade t-shirts til børn og baby

Hos Lillepip.dk har vi et stort udvalg af badebluser og bade t-shirts til børn og baby. Vi har et bredt sortiment af badebluser og t-shirts fra mærker som for eksempel Soft Gallery, THE NEWSmall Rags. Du finder mange forskellige badebluser og bade t-shirt i alverdens farver, designs og prints til både drenge og piger. Der er helt sikkert også en badebluse eller en bade t-shirt til dit barn eller dine børn uanset hvad han eller hun kan lide. Her du fundet den badebluser du gerne vil have fingrene i kan du også se vores udvalg af badetøj, badebukser og badedragter igennem for at se om der er noget der passer til i farve og stil som I skal have med i samme omgang.

UV-badebluser og UV-bade t-shirts til børn

Du kan bruge UV-badebluser og UV-bade t-shirts til at skåne dit barns eller dine børns hud i mod solens skadelige UV-stråler. Badebluserne giver en beskyttende effekt på samme måde som solcreme. Så hvis du har givet dit barn en UV-badebluse eller UV-bade t-shirt på så er det kun der hvor huden på barnet stadig er udsat for solen stråler at du behøver at smøre solcreme på. Børn elsker jo at lege uden for i solen når det er dejligt sommervejr og endnu mere hvis det er på en lækker strandtur med vandplaskerig og sand i mellem tæerne. Men her er det vi voksne som skal passe på vores børn og beskytte dem fra solen farlige stråler. Derfor er det så godt med en badebluse der er UV-beskyttende.

Find den perfekte UV-badebluse til dit barn hos os

Vi tilbyder et bredt udvalg af stilfulde og beskyttende UV-badebluser, der sikrer, at dit barn kan nyde solen uden bekymringer. En UV-badebluse er et vigtigt tilbehør til strandture, poolparties og udendørs leg. Vores udvalgte badebluser er specielt designet til at blokere skadelige UV-stråler og beskytte dit barns sarte hud mod solskoldning. De er alle fremstillet af høj kvalitet og et solbeskyttende materiale, der er behageligt at have på og tørrer hurtigt. Vores udvalg af UV-badebluser omfatter mange forskellige farver, mønstre og størrelser, så du kan finde den perfekte pasform til dit barn. Vores badebluser er både praktiske og trendy med deres moderne designs, der vil få dit barn til at skille sig ud på stranden. Når det kommer til solbeskyttelse, går vi ikke på kompromis. Vores UV-badebluser er testet og opfylder de højeste standarder for UV-beskyttelse. Du kan trygt lade dit barn lege og svømme i solen med vores pålidelige UV-badebluser. Gør dig klar til sjov i solen med vores UV-badebluser. Beskyt dit barn mod solens skadelige stråler og lad dem nyde en bekymringsfri tid ved vandet. Uanset om det er til stranden, poolen eller vandlandet, har vi den perfekte UV-badebluse til dit barn. Køb nu og gør strandturen til en sikker og stilfuld oplevelse!

T-shirt og bluser med solbeskyttende

Vi har masser af badebluser og t-shirts med solbeskyttelse til børn og baby'er. Vores udvalg variere i både farver, designs, modeller og prints så der er masser af badebluser og bade t-shirts til både drenge og piger. Find også en badebluse eller t-shirt til dit barn eller dine børn i størrelserne: 68, 74, 80, 86, 92, 98, 104, 110, og 116. Vi får løbende nye størrelser, styles og sæsonvarer ind af døren så sortimentet udvides hele tiden. Se de nyeste nyheder under vores kategori af nyheder i topmenuen eller hold evt. øje med vores store udsalg og se om ikke der også er en badebluse eller bade t-shirt til dit barn eller dine børn der. Så kan du være heldig at finde det nye badetøj til dit barn til en billig pris.

UV-beskyttende badetøj

Hos Lillepip.dk kan du finde masser af UV-beskyttende badebluser og badetøj. UV-badetøj kaldes også for soltøj fordi det er tøj der kan bruges i solen og som beskytter i mod solens skadelige UV-stråler. UV-badetøj angives i Ultraviolet Protection Factor (UPF) fra 15 (god beskyttelse) til 50+ (meget god bedskyttelse). Og tilsvarer nogenlunde solcremens faktor. Husk derfor at brug solcreme der hvor UV-badeblusen ikke dækker og brug evt. en solhat når barnet er i direkte sol. Husk også at det er bedst at søge skygge i mellem kl. 12-15 på meget solrige dage. Så beskytter du dit barn bedst muligt i mod solens skadelige stråler.