babynest

Babynest eller babyrede til din baby

Hos Lillepip.dk finder du et bredt udvalg af de populære babynests eller babyreder som de også kaldes. Vi har flere forskellige modeller, styles og farver til både drenge og piger at vælge i mellem. De er praktiske når du ikke kan have den lille i dine arme og du stadig gerne vil have barnet stadig får nogle trygge rammer at ligge i. En god babynest omkranser din baby eller barn og giver det tryghed og sikkerhed så det ikke ruller nogen steder. Barnet vender sig lynhurtigt til duften fra sin babynest så snart er det også det eneste sted som den lille baby eller det lille barn vil sove. Men barnet kan også trygt falde i søvn her når det er omgivet af de bløde sider eller kanter.

Dit barn sover trygt og godt i en badynest

En babynest er skabt til at give din baby tryghed og varme. Ligesom når det ligger i dine arme eller som da det stadig lå i maven på sin mor. Mange babynests har derfor bløde og høje kanter rundt om babyen så det føler sig trygt og falder til ro. Bunden består af en blød madras som på nogle modeller kan tages ud og skiftes. Selve betrækket kan ofte tages af og maskinvaskes. I den ene ende hvor enderne samles er der som regel et bindebånd så babynesten kan tilpasses alt efter barnet størrelse. Det gør at babynesten har en længere levetid og kan bruges helt ind til barnet skal sove i sengen hos mor og far eller i sin egen lille tremmeseng.

Let at flytte rundt og have med på farten

Det gode ved en babynest eller babyrede er at de er designet til at blive flyttet rundt og have med på farten. Det er nemmere end en hel babyseng og så ligger barnet trygt og godt uanset om det er ved spisebordet, på sofaen eller alle mulige andre steder. Derfor er det tit en ting man køber på forhånd når man har en lille baby på vej. Men ligegyldigt hvornår man køber sin babynest eller babyrede bruges den typisk fra barnet er nyfødt til omkring 6 måneders alderen hvorefter barnet simpelthen vokser sig ud af nesten eller reden. Al erfaring med babyneste og babyreder viser at barnet falder mere til ro i en babynest. Der er mange fordele ved at købe en babynest eller babyrede og derfor har vi her på siden samlet et stort og flot udvalg så du kan vælge den kollektion, model, styles eller farve der passer til dig og dit barn. Vi har et stort udvalg af babyneste til både drenge og piger og fra mærker som for eksempel Müsli og Filibabba.