babylegetoj

Legetøj til børn og baby

Hos Lillepip.dk finder du masser af legetøj og babylegetøj til børn og baby'er fra 0-6 år. Legetid er en vigtig tid for børn da børn som udvikler sig i gennem deres leg. Derfor er det helt essentielt med legetøj som kan hjælpe med at stimulere og udvikle barnets koordination, finmotorik, høre-, føle- og synssans. Legetøjet kan være med at til at skubbe til barnets udvikling og bidrage til den gode leg. Her kan du finde alt det legetøj vi har på siden som du og dit barn kan have brug for. Du finder bl.a. rangler, bidedyr, badedyr, trælegetøj, bideringe, putteklude samt aktivitetslegetøj. Alt sammen noget der kan med til at stimulere det lille barns sanser. Find legetøj fra mærker som PlanToys og Tikiri.

Kvaliteten er i højsædet

Vores babylegetøj er nøje udvalgt og sortimentet bliver løbende udvidet. Vi har stor fokus på at kvalitetten og legeværdi er i top og vi udvælger kun det helt rigtige babylegetøj til de helt små børn. Det betyder at legetøjet f.eks. skal være 100% sikkert og fri for skadelige stoffer osv. Vi har kun de bedste mærker som sikre dig den bedste kvalitet i legetøjet. Og vi har legetøj til børn i alle aldre så der både er til de helt små der bare skal have noget at bide i og så til de større børn som skal udfordres på både kreativitet, innovation og sociale egenskaber. Kig selv efter og gå på opdagelse i vores lækre kvalitets udvalg af babylegetøj. Vi er sikker på at du kan finde noget som også du og dit barn eller dine børn vil finde glæden ved. Og husk du kan købe online døgnet rundt når det lige passer dig!

Babylegetøj til drenge og piger

Vi har et stort udvalg af legetøj og babylegetøj til både drenge og piger. Børn elsker at lege og de er som regel ret gode til det. Men vi kan som forældre være med til at opfordre og bidrage til legen både ved selv at deltage, men så sandelig også ved udvælgelsen af det legetøj som børnene præsenteres for. Hjælp derfor gerne dit barn på vej ved at udvælge noget fantastisk legetøj som dit barn vil elske og som kan være med at til udvikle det. Kig efter alderes markeringen og vælg noget legetøj til din baby som kan stimulere og udvikle det i forhold til den alder barnet har. Ældre børn skal have en anden udfordring end de helt små baby'er. Derfor passer babylegetøj bedst til de små baby'er i mens de større børn skal have almindelig legetøj som kan give dem lidt mere udvikling. Uanset hvad du vælger har vi kun et udvalg af miljørigtigt og bæredygtigt legetøj så de små ikke bliver udsat for nogen unødvendig belastning.