arthur-zoo

Arthur Zoo - Flotte plakater med dyr til børneværelset

Find alle de smukke og lækre plakater fra Arthur Zoo her på Lillepip.dk. Vi har 20 forskellige varianter med designs af en mus, løve, frø, gorilla, haj, ulv, hest, elefant, ræv, bamse, bille, kylling, regnorm, and, rokke, kat, bjørn, gris og en ko. Der er altså mange forskellige dyr at vælge i mellem så der er virkelig noget for enhver smag. Find den plakat der passer til jer og dit barn eller jeres børn. Det kan hjælpe med at give indretningen af børneværelset et lille pip eller løft om man vil så alting spille. Se hele det flotte udvalg fra Arthur Zoo her.

Plakater med design og farver til børn

Der er farver til både drenge og piger og alle andre børn og barnlige sjæle. Find din favorit og match den med resten af indretningen på børneværelset. Børnene elsker de sjove og enkel dyr på plakaterne. Og de kan bruges til at hjælpe barnet med indlæringen af hvad hvert dyr siger til de lidt større endda hvordan det staves. Hvis løven er barnets yndlings dyr så plejer plakaten med løven også at være et hit. Så det kan også være en super fin gave idé til den lille som bare ønsker sig en masse dyrevenner, men hvor de rigtige dyr må vente lidt endnu og en plakat måske kan hjælpe til en start.

Stort udvalg af børneplakater

Hos Lillepip finder du et stort udvalg af børneplakater til både små og store børn. Plakaterne kan både bruges på børneværelset, sammen med nogle af vores andre interiør produkter, eller i stuen og være med til at give en fornemmelse af børnefamilien og sige noget til og om børnene. Du kan vælge i mellem flere forskellige størrelser på plakaterne så du kan få det der passer bedst til jer. Så kan du og dit barn få præcis den plakat som I ønsker jer. Vi håber I finder lige præcis den plakat der passer til jer. Og vi får løbende nye varianter, størrelser og designs ind så hold øje med vores plakat kategori så du er sikker på at kunne finde de seneste nye styles.

Århusianske designer Martin Ejvind Arthur Weiling

Plakaterne fra Arthur Zoo er skabt af designer Martin Ejvind Arthur Weiling som udover at lave plakatkunst også ejer det lille design studie Mundfuld Studio som ligger i Århus. Martins til er legende og let og han bruger meget humor og en minimalistisk indgangsvinkel sine designs. Martin har selv børn og bruger derfor meget hans børn som inspiration og til at prøve sine idéer af inden de bliver fintegnet og færdiggjorte. Så alt hvad der ender med at blive trykt er allerede godkendt at Martins egne børn.