ammepuder

Ammepuder til mor og baby

Hos Lillepip.dk finder du masser af skønne ammepuder fra kendte mærker som Filibabba og Müsli. Ammepuder er et helt essentielt produkt til børnefamilien. Vi har samlet en masse forskellige farver, mønstre og prints til både drenge og piger. Find den ammepude der passer bedst til dig og dit barn og shop online når det passer dig. Du finder nemt en ammepude der passer til dit behov og dit barn i mellem vores udvalg. Der er masser af flotte ammepuder som kan hjælpe dig med at amme eller give flaske. Og stilen kan du selv bestemme. Der er både helt neutrale og farverige puder at vælge i mellem. De super lækre ammepuder fra Filibabba er meget populære og fås i mange forskellige flotte print, designs og farver. Puderne er lavet i en super god kvalitet der holder til lidt af hvert så de kan virkelig anbefales.

Ammepuder fra Filibabba

Hvad skal jeg med en ammepude? Ammepuden er helt essentiel i en familie med en lille baby. Den er en kæmpe hjælpe, når den lille baby kommer, uanset om man er amme-mor eller flaske-mor. Ammepuden hjælper med at give barnet den optimale støtte under måltidet, så barnet får de bedste og mest rolige omgivelser under maden. Køber du en ammepude, giver du dig selv og din baby de bedste forudsætninger for en behagelig amning og dermed en super god start på tilværelsen for den lille. Husk vi afsender inden for 1-2 hverdage og giver dig 30 dages fuld returret så du roligt og sikkert kan få byttet ammepuden hvis den alligevel ikke lige er dig. Husk vi har et stort udvalg så der er helt sikker også en ammepude der passer til dig og dit barn. Og hold øje for der kommer hele tiden nye ammepuder hjem.

Økologiske ammepuder til børn

Se vores udvalg af ammepuder fra mærker som Filibabba, Müsli og flere andre. De fleste ammepuder er produceret i materialer såsom velour og bomuld og mange af dem er også økologiske certificerede. Puderne er typisk fyldt med polyester, imens de økologiske produkter oftes fås med allergivenligt fyld. Der er mange muligheder for at finde lige præcis den ammepude, der matcher dig og din baby bedst muligt. Men er økologiske materialer vigtige for dig kan du helt sikkert finde en pude til dit behov her i vores udvalg. Du kan med fordel købe ammepuden allerede inden den lille er kommet til verden. Ammepuden kan nemlig være en stor hjælp og bruges til at ligge mellem benene og støtte op omkring maven. Det kan give en bedre og mere rolig søvn i graviditeten så den bliver mere behagelig. Puden kan også bruges som støtte til lænden når man sidder og læser eller flader ud i sofaen. Der er mange muligheder, men som sagt kan den allerede bruges inden den lille nye ankommer. Brug ammepuden til baby'ens spisetid og se også vores mange andre kategorier indenfor spisetid som eksempel flotte og praktiske hagesmække eller smarte hele spisesæt.