uroer-og-ophaeng

Uroer og ophæng til børneværelset

Her finder du vores udvalg af uroer og ophæng til børneværelset. Uroer og ophæng bruges typisk på børneværelset for eksempel over puslebordet, i loftet eller hængende over babysengen. Du kan finde en uro eller et ophæng i mange forskellige størrelser hvor de mindste typisk bruges i toppen af barnevognen eller aktivitetsstativet. Vi har et stort sortiment af uroer og ophæng til din baby, dit børn eller dine børn. Se de mange forskellige farver, designs og modeller her på siden og find den helt ideelle uro eller ophæng til at underholde dit barn eller give en hyggelig, tryg og god atmosfære til dit barn.

Uro med og uden musik

Du kan finde mange forskellige slags uroer som kan bruges mange forskellige steder. Hvis det er en uro til ophæng i vuggen eller tremmesenden når babyen eller dit lidt større barn skal sove kan du vælge en uro med musik. Musikuroerne er et stort hit når barnet skal sove da de kan spille en stille, hyggelig og beroligende melodi der hjælper barnet med at finde ro og falde i søvn.

Uroer til babyer og børn

Der er mange forskellige typer, modeller og designs af uroer og ophæng. Nogle uroer er strikket eller hæklet og andre er syet. Nogle er store og nogle er små og nogle har søde motiver, som ugler og flyvemaskiner, som taler til barnets sanser. Og andre kan for eksempel spille musik.

Men uanset hvilken baby uro, du vælger, hjælper uroen med at stimulere og aktivere dit barn. Om du placerer din baby uro over dit barns seng, om den skal hænge over puslebordet eller i kravlegården, eller om den skal hænge i barnevognen, er helt op til dig selv. Baby uroerne kan ophænges de fleste steder, så brug den der hvor I synes den virker bedst for jer. Uanset om uroen er hæklet, strikket, syet eller om du har lavet en DYI uro, så pynter den og er med til at skabe en tryghed og en hyggelig stemning for barnet.

Perfekt gave til den lille baby

En uro til den lille nye baby er en perfekt gaveidé. Uanset om I som forældre selv køber den imens I venter den lille nye, om den lille nye er kommet til verden og I bare gerne vil lave de flotteste og hyggeligste soveomgivelser til babyen eller om du mangler en gave til en barnedåb. Så er en uro til babyen den perfekte gave, da den både beskæftiger og beroliger barnet til glæde for både barnet selv, men også samtidige dens forældre.