uroer-og-ophaeng

Uroer og ophæng til børneværelset

Her finder du vores udvalg af uroer og ophæng til børneværelset. Uroer og ophæng bruges typisk på børneværelset for eksempel over puslebordet, i loftet eller hængende over babysengen. Du kan finde en uro eller et ophæng i mange forskellige størrelser hvor de mindste typisk bruges i toppen af barnevognen eller aktivitetsstativet. Vi har et stort sortiment af uroer og ophæng til din baby, dit børn eller dine børn. Se de mange forskellige farver, designs og modeller her på siden og find den helt ideelle uro eller ophæng til at underholde dit barn eller give en hyggelig, tryg og god atmosfære til dit barn. Børn elsker de super hyggeligt og flotte uroer og ophæng som kan være med til at dekorerer børneværelset og give en hyggelig og børnevenlig stemning på værelset. Det kan hjælpe de små med at synes bedre om at være på deres værelse. Så indsatsen kan bestemt være det hele værd.

Uro med musik til børn

Du kan finde mange forskellige slags uroer som kan bruges mange forskellige steder. Hvis det er en uro til ophæng i vuggen eller tremmesenden når babyen eller dit lidt større barn skal sove kan du vælge en uro med musik. Musikuroerne er et stort hit når barnet skal sove da de kan spille en stille, hyggelig og beroligende melodi der hjælper barnet med at finde ro og falde i søvn. Børn elsker at ligge og følge de flotte uroer med øjnene. Og er det en flot musikuro som spiller en dejlig og hyggelig melodi så giver det bare en ekstra dimension til oplevelsen for den lille. Om det er en lille baby eller et lidt større barn der bor på værelset så skal det nok blive et hit. De flotte musikuroer fra Filibabba er ret populære og er simpelthen så søde og dejlige. En flot uro med musik til børn kan bruges af både drenge og piger så de er også super gode som gave til et barn.

Uroer til baby og børn

Der er mange forskellige typer, modeller og designs af uroer og ophæng. Nogle uroer er strikket eller hæklet og andre er syet. Nogle er store og nogle er små og nogle har søde motiver, som ugler og flyvemaskiner, som taler til barnets sanser. Og andre kan for eksempel spille musik. Men uanset hvilken baby uro, du vælger, hjælper uroen med at stimulere og aktivere dit barn. Om du placerer din baby uro over dit barns seng, om den skal hænge over puslebordet eller i kravlegården, eller om den skal hænge i barnevognen, er helt op til dig selv. Baby uroerne kan ophænges de fleste steder, så brug den der hvor I synes den virker bedst for jer. Uanset om uroen er hæklet, strikket, syet eller om du har lavet en DYI uro, så pynter den og er med til at skabe en tryghed og en hyggelig stemning for barnet.

En musikuro er den perfekt gave til en baby

En uro til den lille nye baby er en perfekt gaveidé. Uanset om I som forældre selv køber den imens I venter den lille nye, om den lille nye er kommet til verden og I bare gerne vil lave de flotteste og hyggeligste soveomgivelser til babyen eller om du mangler en gave til en barnedåb. Så er en uro til babyen den perfekte gave, da den både beskæftiger og beroliger barnet til glæde for både barnet selv, men også samtidige dens forældre. Uroer er beregnet til at hænge ved vugger og tremmesenge samt over pulsebordet. Når det er en musikuro kan de udover at hænge og skabe noget seværdighed for børnene også give noget lyd som barnet kan følge opmærksomt med i. Det kan hjælpe dem med at slappe af og er perfekte til når barnet skal sove. Derfor er det et hit i blandt børn og de elsker når de spiller en dejlig og stille og beroligende melodi.

Baby uro luftballon fra Filibabba

I vores udvalg af flotte uroer og ophæng finder du blandt andet de super lækre baby uro luftballoner fra danske Filibabba. Filibabba er meget kendte for det flotte luftballoner som du finder her på siden. Du kan købe dem i mange forskellige farver, modeller og størrelser så de kan tilpasses ethvert børneværelser. Det er altid super hyggeligt at skulle indrette børneværelset til den lille nye baby og med de super flotte luftballoner fra Filibabba bliver det både en leg at indrette værelset, men også super flot med det kreative univers luftballonerne kan være med til at skabe. Mix for eksempel lufballonerne med andre flotte uroer så skaber dit helt eget unikke univers på dit barn eller din babys værelse. Se også alle de andre uroer vi har her på siden og giv nyt liv eller en ekstra dimension til jeres barns børneværelse.