sweatshirts

Lækre sweatshirts til børn

Vi elsker at finde lækkert nyt tøj til børn og vi elsker at se de små klædt fedt på fra top til tå. Med en smart sweatshirt kan dit barn se både godt ud og holde varmen når det bliver køligt. Nogle sweatshirts sidder tæt, andre mere baggy med plads til flere lag tøj under, nogle er oversize i størrelsen og nogle har hætte på. Der er et kæmpe udvalg at gå på opdagelse i når man snakker sweatshirts. Sweatshirts er nemlig en uundværlig del af ethvert barns garderobe. Både til at fuldende tøjstilen, holde varmen og for at have en behagelig trøje ved hånden. Det kan være svært at vælge med så mange muligheder, men sweatshirts er et must for alle børn.

Sweatshirts til både drenge og piger

Hos Lillepip.dk finder du sweatshirts og trøjer til både drenge og piger i alle mulige farver og størrelser fra 0-6 år. Vores sortiment består som regel altid af størrelser som 56, 62, 68, 74, 80, 86, 92, 98, 104, 110 og 116. Vi har sweatshirt med og uden hætte, med knapper eller lynlås og med og uden print, motiver og for. Nogle er ensfarvede andre har et vælg af farver, prints og motiver. Vi har altid sweatshirts i de klassiske farver som grå, sort, blå og rød. Og sortimentet udvides løbende så holde øje med alle de nyeste nyheder her på siden. Find den style eller det design som passer til dig og dit barn og vælg i mellem et stort udvalg af mærker. Du kan bl.a. finde sweatshirts fra Small Rags. Vi har både sweatshirts udelukkende af bomuld, eller bomuld iblandet en lille smule elastisk stof eller veloursweatshirts. Det er behageligt tøj, som giver barnet plads til at lege og boltre sig i. Og så kradser tøjet selvfølgelig ikke.

Køb bluser og trøjer online til dit barn her

Sæt dig tilbage og kig vores store udvalg af bluser, trøjer og sweatshirts til dit barn igennem. Vi har et kæmpe udvalg af sweatshirts til både drenge og piger i de smarteste og flotteste farver, designs og prints. Vælg i mellem de mest trendy mærker i den lækreste kvalitet og sørg for at dit barn også er med på den seneste mode. Vores sortiment er udvalgt så du kan finde de seneste nye tendenser og det aller nyeste udvalg af bluser, trøjer og sweatshirts til børn her. Så er det bare at udvælge præcis den sweatshirt som er den rigtige for dig og dit barn.

Find jeres egen stil

Sammensæt jeres egen stil og lad dit barns personlighed komme til udtryk. Brug designet, stilen eller farven i jeres nye sweatshirt til at give stilen et spark med masser af personlighed, stil og holdning. Find en lækker sweatshirt og kombinere den med et par smarte leggings eller flotte bukser fra nogle af vores mange lækre mærker som for eksempel Müsli by Green Cotton eller Minymo. Husk også at der skal strømper til at fuldende et sæt og vi har masser af strømper fra for eksempel MP Denmark.