sutter

Sutter til baby og børn

Her hos Lillepip.dk elsker vi små børn og det liv som det fører med sig. Og en af de ting som er obligatorisk ved småbørn er deres sutter. Derfor har vi et stort udvalg af sutter som passer til børn i alle aldre, størrelser og køn. Du kan finde sutter i de typiske drenge farver som blå, sort og grå og de typiske pige farver som rosa, rød og lilla. Og så er der selvfølgelig alle de farver lige midt i mellem. Der er også forskellige størrelser at vælge i mellem så du kan finde en sut der passer til dit barn og barnets udvikling. Sutter er meget individuelle så det handler meget om at finde en suttemodel som barnet kan lide og så holde sig til den. Det er jo en af barnets første vaner der følger med valget af sutten.

Sut til nyfødt

Der er mange forskellige typer af sutter som passer til forskellige udviklingssteder for barnet. Som nyfødt er det vigtigt at få en god start med brugen af sut. Sutten følger dem tit i tykt og tyndt. De bruges både når barnet skal beroliges og når det skal sove. Det er helt naturligt og sutten hjælper også barnet med at kunne udvikle sin mund og tunge til at kunne drikke godt fra sin mors barm. Men det er ikke til at vide hvilken type eller model som er den rigtige for dit barn. Der bliver man nødt til at prøve sig frem indtil at man kan se og mærke at her er en der fungere for barnet. Og så vil det oftest være sådan at det er det mærker eller den model af sut man skal holde fast i for at barnet vil bruge sutten.

Baby sutter til drenge og piger

Hvilken sut der er den helt rigtige for dit barn er ikke til at sige. Der er mange forskellige mærker, typer, modeller, designs og farver at vælge i mellem. Hos os kan du heldigvis vælge i mellem mange forskellige sutter til dit barn. Og vi har masser af forskellige farver til både drenge og piger. Så kan du vælge efter smag og behag. Vores udvalg udvikles også løbende så du kan vælge de sidste nye sutter fra vores lækre mærker. Hos os finder du for eksempel de super lækre og meget populære sutter fra de danske mærker Bibs, Filibabba og FRIGG. De lækre sutter fra Bibs er blevet så populære at der mange gange er udsolgt af bestemte farver og modeller. Vores store udvalg af Filibabba sutter er lavet under bæredygtige forhold og er fremstillet af silikone og polypropylen, der gør dem 100% fri for skadelige stoffer.

Sut til baby og børn

Der kan være forskel på hvilken sut dit barn vil bruge når det er en lille helt nyfødt baby og når det er blevet et større barn. Det er igen meget forskelligt og individuelt. Men du kan få sutter til nyfødte som typisk passer bedst fra 0-6 måneder. De næste holder typisk fra enten helt nyfødt eller 6 måneder og så til ca. 18 måneder. Og så er de største sutter typisk til børn over 18 måneder. Men nogle børn hopper på den mellemste størrelse med det samme og holder sig til den hele vejen igennem. Igen er det individuelt så der må I prøve jer frem. I finder oftest hurtigt ud af om en sut passer til jeres barn ved om barnet tager i mod sutten når den får sutten i munden. Bliver den gentagende gange spyttet ud igen så er det ikke lige den type af sut som passer til jeres barn.

Sut nyfødt

Leder du efter en sut til din nyfødte så kan du se vores udvalg af sutter i størrelse 1. Det er den størrelse der passer bedst til alderen 0-6 måneder. Det kan også være dit barn hellere vil gå direkte til størrelse 2 som passer bedst til børn i alderen 0-18 måneder. Men nogle børn vil hellere have denne størrelse fra starten af. Det er meget forskelligt fra barn til barn. Prøv jer frem og se om jeres lille nyfødte helt vil have den ene eller den anden størrelse. Det er den sutte størrelse som jeres barn tager i mod og begynder at sutte på og beholder i munden som er den rigtige for lige netop jeres barn. Alle børn er forskellige og det er deres valg af sut også. Så er det barn nummer to eller tre kan det være det er anderledes end ved barn nummer et. Det er helt normalt.

Nyfødt sut

Når barnet er nyfødt skal det vende sig til en sut. Mange jordemødre anbefaler at man venter med at give barnet sut indtil efter en måneds tid så barnet bliver bedre til at amme ved moderen. Uanset om man venter eller ej så er det individuelt hvad der fungere bedst. Vil du begynde med sutter hurtigt mulig kan det være en fordel at gå efter en sut i str. 1 som passer bedst til børn fra 0-6 måneder. Er barnet i forvejen lille i størrelsen kan det være den bedst løsning. Men nogle børn vil hellere hoppe på sut i str. 2 som typisk passer til børn i alderen 6-18 måneder. Nogle bruger heller ikke andet og hopper aldrig over på str. nr. 3. Men igen det er forskelligt fra barn til barn.

Bedste sutter til nyfødte

Vi har markedets bedste sutter til nyfødte og større børn. Se for eksempel vores udvalg fra danske Bibs og Filibabba. De er meget populære også uden for landets grænser. Hele vores udvalg af sutter er 100% fri for skadelige stoffer så barnet trygt og sikkert kan komme sutten i munden. Det er vigtigt at den første sut som dit barn kommer i munden også er en sut der ikke indeholder skadelig stoffer. Derfor kan du trygt købe dine sutter hos os da alle sutterne i vores sortiment er nøje udvalgt og de alle sammen er godkendte til at være fri for skadelig stoffer. Det giver tryghed at vide at barnet ikke kan tage skade af sin sut. Og der kan du være helt tryg i vores udvalg af sutter til nyfødte og større børn. Så er det bare med at finde den helt rigtige model og den rigtige farve.

Sut til spædbørn

Når du skal købe sutter til spædbørn er det godt at have et stort udvalg at vælge i mellem. Hos os finder du kun sutter der er godkendte der ikke har sundhedsskadelige stoffer i sig. Så kan du være sikker på at barnet får en god start på tilværelsen og ikke som det først får noget skadeligt i munden at sutte på. De mange forskellige modeller og designs giver dig mange muligheder for at finde lige præcis den suttetype som dit barn er til. Og der kan være stor forskel. Så hvis ikke lige den første type var en succes er det bare med at prøve en anden. For den ro som en sut kan give barnet er uundværligt. Der er ikke noget hårdere end hvis den lille græder hele tiden og ikke kan finde ro. Så det er bare med at finde en sut der kan passe den lille. Sutter er perfekte til pusletid og sovetid til de små størrelser. De hjælper med at berolige det lille barn så far og mor forhåbentlig kan få lidt fred og ro.