sengetoj

Sengetøj til baby'er og børn

Hos Lillepip.dk finder masser af sengetøj, sengesæt, sengelinned, dyner og puder til små børn og baby'er. Du finder mange forskellige farver til både drenge og piger og vi har både baby og junior sengetøj til de små størrelser. Find for eksempel lækkert økologisk sengetøj fra Filibabba og Müsli. Vi har kun sengesæt i bæredygtige og miljørigtige materialer i den højeste kvalitet. Sengetøj skal være rart, blødt og lækkert at ligge på samtidig kan det være at farven, stilen eller printet på sengetøjet skal matche eller passe til børneværelset. Derfor er det individuelt hvilket sengetøj eller sengesæt der er det rigtige for dit barn eller dine børn. Vi har samlet et bredt sortiment så du i ro og mag kan sidde og vælge det helt rigtige sengetøj til jer. Køb det online her på Lillepip.dk så skynder vi os at sende det til jer så I kan sove trygt og godt om natten i det lækre nye sengetøj.

Sover dit barn godt om natten 

Hvis dit barn skal sove godt om natten er det vigtigt at give barnet de mest optimale betingelser for en god søvn. Selvfølgelig skal barnet have en god seng og madras. Derudover skal omgivelserne være i orden så dit barn føler sig tryg og tilpas. Herefter er sengetøjet det vigtigste. For en blød og lækker dyne og pude er nemlig med til at højne søvnniveauet. Derfor er det vigtigt at du nøje udvælge dig det sengetøj, du føler vil være bedst for dit barn. Og sengetøj kan fås i mange forskellige materialer, kvaliteter og farver og vi har samlet et udvalg af de allerbedste sengetøj på markedet så du i ro og mag kan udvælge det sengesæt som er det rigtige for dig og dit barn eller dine børn.

Stort udvalg af økologisk kvalitets sengetøj

Se vores store udvalg af sengetøj og sengesæt til din baby eller dit barn her på siden. Så er du sikker på at det er kvalitetsprodukter fra mange forskellige mærker. Vi har gjort det dejligt let for dig. Du skal bare vælge hvilke farver og materialer, der skal pynte børneværelset og som dit barn skal puttes i. Så skal barnet nok få en tryg og god søvn.

Sengesæt til børn - Både baby eller junior størrelser

I vores sortiment af sengetøj og sengesæt har vi både baby og junior størrelser. Så er du sikker på du også kan finde noget sengetøj til dit barn her. Sengesættene lukkes på forskellige måder som for eksempel med knapper, lynlås eller snor. Se nærmere på hvert enkelt sengesæt. Alt vores sengetøj er beregnet til at kunne maskinvaskes så dit barn hurtigt og nemt kan få et nyt sengsæt på sengen igen.