sengetoj

Sengetøj til børn

Hos Lillepip.dk finder masser af sengetøj, sengesæt, sengelinned, dyner og puder til små børn og baby'er. Du finder mange forskellige farver til både drenge og piger og vi har både baby og junior sengetøj til de små størrelser. Find for eksempel lækkert økologisk sengetøj fra Filibabba og Müsli. Vi har kun sengesæt i bæredygtige og miljørigtige materialer i den højeste kvalitet. Sengetøj skal være rart, blødt og lækkert at ligge på samtidig kan det være at farven, stilen eller printet på sengetøjet skal matche eller passe til børneværelset. Derfor er det individuelt hvilket sengetøj eller sengesæt der er det rigtige for dit barn eller dine børn. Vi har samlet et bredt sortiment så du i ro og mag kan sidde og vælge det helt rigtige sengetøj til jer. Køb det online her på Lillepip.dk så skynder vi os at sende det til jer så I kan sove trygt og godt om natten i det lækre nye sengetøj.

Sengetøj til baby 

Hvis dit barn skal sove godt om natten er det vigtigt at give barnet de mest optimale betingelser for en god søvn. Selvfølgelig skal barnet have en god seng og madras. Derudover skal omgivelserne være i orden så dit barn føler sig tryg og tilpas. Herefter er sengetøjet det vigtigste. For en blød og lækker dyne og pude er nemlig med til at højne søvnniveauet. Derfor er det vigtigt at du nøje udvælge dig det sengetøj, du føler vil være bedst for dit barn. Og sengetøj kan fås i mange forskellige materialer, kvaliteter og farver og vi har samlet et udvalg af de allerbedste sengetøj på markedet så du i ro og mag kan udvælge det sengesæt som er det rigtige for dig og dit barn eller dine børn. Vi har masser af sengetøj du kan vælge i mellem i både baby og junior størrelse. Se alt vores sengetøj til babyer her og alt vores sengetøj til junior her.

Økologisk sengetøj til børn

Se vores store udvalg af sengetøj og sengesæt til din baby eller dit barn her på siden. Så er du sikker på at det er kvalitetsprodukter fra mange forskellige mærker. Vi har gjort det dejligt let for dig. Du skal bare vælge hvilke farver og materialer, der skal pynte børneværelset og som dit barn skal puttes i. Så skal barnet nok få en tryg og god søvn. Hos os kan du vælge masser af forskellige kvaliteter som f.eks. økologisk sengetøj. Så er du sikker på dine børn kan ligge trygt og sikkert uden at tage skade. Når vi snakker økologisk sengetøj er det produceret helt uden skadelig stoffer så du slet ikke skal bekymre dig om at dit barn skal bruge det. Det er også lavet på en miljørigtige og bæredygtig måde så vi sikre os at naturen ikke tage skade i produktionen. Det støtter vi meget op om her hos Lillepip og de fleste af vores produkter er økologiske eller certificeret så der er lavet på en måde der ikke skader naturen. Det er vores holdning til en børedygtig fremtid for vores børn og planet.

Sengetøj til børn udsalg - Både baby eller junior størrelser

I vores sortiment af sengetøj og sengesæt har vi både baby og junior størrelser. Så er du sikker på du også kan finde noget sengetøj til dit barn her. Sengesættene lukkes på forskellige måder som for eksempel med knapper, lynlås eller snor. Se nærmere på hvert enkelt sengesæt. Alt vores sengetøj er beregnet til at kunne maskinvaskes så dit barn hurtigt og nemt kan få et nyt sengsæt på sengen igen. Fra tid til anden finder du vores sengetøj på udsalg og her har du mulighed for at spare mange penge på sengetøjet. Hos os finder du både de aller nyeste styles, designs og prints samt de sidste stk. fra sidste sæson. Vi har både tilbud og udsalg i løbet af året. Udsalget er typisk omkring starten på det nye år og så henover sommerferie perioden. Så her skal du holde øje hvis du er på tilbudsjagt. Ellers kører vi fra tid til anden kampagner med god tilbud og billige priser. Bare hold øje med siden her så finder du hele vores store udvalg af sengetøj til børn på ét sted.