regntoj

Regntøj til børn og baby

Regntøjet er en af de bedste investeringer til dit barn. Med det våde danske vejr er det helt sikkert at der bliver brug for det et regnsæt. Alle børn har det sjovt med vand, og børnene elsker at lege ude i det våde vejr. Og det er bare med at udnytte at børnene gerne vil ud og røre sig. Så et godt sæt af kvalitets regntøj er et must, så de ikke bliver gennemblødte. Med regntøjet og evt. et termosæt når det bliver lidt koldere er børnene klar til at hoppe i vandpytter, være ude i regnvejret eller lege med vådt sand og mudder. Det er sjovt for alle børn, små som store og det skal da være sjovt at lege i vandpytterne eller hygge sig udenfor i regnvejret for de små størrelser en gang i mellem. Og for børn er der ikke noget der hedder dårligt vejr - det handler bare om at være klædt rigtigt på og det er her regntøj og et godt regnsæt gør sig så godt.

Regntøj, regnsæt, regnbukser og regnjakke i lækker PU kvalitet

Her på Lillepip.dk kan du finde et bredt sortiment af regntøj til børn og unge, drenge som piger. Vi har forskellige mærker af kvalitets regntøj til børn og til hver en pengepung om det skal være billigt eller lidt dyrere. Find regntøjet i mange forskellige farver og med mange fine detaljer som f.eks. reflekser, aftagelig hætte, elastiske fodstropper, lynlås og trykknapper og spændende prints. Se vores udvalg af regntøj fra mærker som En Fant og CeLaVi. Vi har mange forskellige regnsæt at vælge i mellem hvor du får både regnjakke og matchende regnbukser til. Se om ikke også der er et regnsæt der passer til jer og jeres barn. Vælg i mellem de nyeste nyheder eller måske vil du se om du kan finde et på vores udsalg. Vi har sæt til enhver pungepung fra dyr til billig og på vores udsalg finder du alle vores nedsatte regnsæt. Så du kan være heldig at finde et lækkert sæt til en billig pris. Se også vores udsalg igennem for at se om der er noget for dig og dit barn der.

Regntøj til børn med og uden foer

Når du alligevel er på jagt efter regntøj til din dreng eller pige, er det vigtigt også at huske et par lækre og gode gummistøvler der evt. matcher det nye regntøj eller regnsæt. Til et fuldendt sæt regntøj hører nemlig bare et par gode og evt. varme termogummistøvler. Lige her finder du: Regntøj, regnsæt, regnjakker, regnbukser til børn. Men kig også efter vores udvalg af gummistøvler, termogummistøvler og dejligt varme termotøj til at have under regntøjet. Så er dit barn klædt godt på til det våde og kolde efterårs og forårs vejr. Sammensæt selv et sæt af regntøj og gummistøvler så dit barn kan holde sig tør og samtidig se helt moderigtig ud i de flotte regnsæt fra mærker som En Fant og CeLaVi. Alle børn har brug for et sæt regntøj og så gør det jo ikke noget at sætte matcher med gummistøvlerne så det hele går op i en højere enhed.