regntoj

Regntøj til børn og baby

Regntøjet er en af de bedste investeringer til dit barn. Med det våde danske vejr er det helt sikkert at der bliver brug for det et regnsæt. Alle børn har det sjovt med vand, og børnene elsker at lege ude i det våde vejr. Og det er bare med at udnytte at børnene gerne vil ud og røre sig. Så et godt sæt af kvalitets regntøj er et must, så de ikke bliver gennemblødte. Med regntøjet og evt. et termosæt når det bliver lidt koldere er børnene klar til at hoppe i vandpytter, være ude i regnvejret eller lege med vådt sand og mudder. Det er sjovt for alle børn, små som store og det skal da være sjovt at lege i vandpytterne eller hygge sig udenfor i regnvejret for de små størrelser en gang i mellem. Og for børn er der ikke noget der hedder dårligt vejr - det handler bare om at være klædt rigtigt på og det er her regntøj og et godt regnsæt gør sig så godt.

Regntøj, regnsæt, regnbukser og regnjakke i lækker PU kvalitet

Her på Lillepip.dk kan du finde et bredt sortiment af regntøj til børn og unge, drenge som piger. Vi har forskellige mærker af kvalitets regntøj til børn og til hver en pengepung om det skal være billigt eller lidt dyrere. Find regntøjet i mange forskellige farver og med mange fine detaljer som f.eks. reflekser, aftagelig hætte, elastiske fodstropper, lynlås og trykknapper og spændende prints. Se vores udvalg af regntøj fra mærker som En Fant og CeLaVi. Vi har mange forskellige regnsæt at vælge i mellem hvor du får både regnjakke og matchende regnbukser til. Se om ikke også der er et regnsæt der passer til jer og jeres barn. Vælg i mellem de nyeste nyheder eller måske vil du se om du kan finde et på vores udsalg. Vi har sæt til enhver pungepung fra dyr til billig og på vores udsalg finder du alle vores nedsatte regnsæt. Så du kan være heldig at finde et lækkert sæt til en billig pris. Se også vores udsalg igennem for at se om der er noget for dig og dit barn der.

Regntøj til børn med og uden foer

Når du alligevel er på jagt efter regntøj til din dreng eller pige, er det vigtigt også at huske et par lækre og gode gummistøvler der evt. matcher det nye regntøj eller regnsæt. Til et fuldendt sæt regntøj hører nemlig bare et par gode og evt. varme termogummistøvler. Lige her finder du: Regntøj, regnsæt, regnjakker, regnbukser til børn. Men kig også efter vores udvalg af gummistøvler, termogummistøvler og dejligt varme termotøj til at have under regntøjet. Så er dit barn klædt godt på til det våde og kolde efterårs og forårs vejr. Sammensæt selv et sæt af regntøj og gummistøvler så dit barn kan holde sig tør og samtidig se helt moderigtig ud i de flotte regnsæt fra mærker som En Fant og CeLaVi. Alle børn har brug for et sæt regntøj og så gør det jo ikke noget at sætte matcher med gummistøvlerne så det hele går op i en højere enhed.

Bedst i test regntøj til børn

Hvis du er ude efter prisvindende sæt regntøj til dit barn kan du for eksempel gå efter CeLaVi's prisvindende basis regntøj. Det er kåret som bedst i test i Tyskland og er et lækkert og skønt sæt regntøj som kan bruges af børn i alle aldre. Her hænger en god kvalitet, billig pris og flot design sammen og af den grund er det også et af de mest populære og bedst sælgende produkter fra det danske mærke. CeLaVi laver både regntøj med og uden fleece og du kan også finde lækre overtræksfutter og luffer i samme PU kvalitet som regntøjet. Endvidere laver CeLaVi nogle meget populære gummistøvler så i princippet har mærket alt hvad du skal bruge for at dit barn kan holde sig tørt når det er vådt og der er regn i luften.

Regntøj med fleece

Hos Lillepip.dk kan du finde masser af lækkert regntøj med fleece så barnet både kan holde sig varm og tør i det køligere vejr. Når du køber regntøj med fleece får du et almindeligt regntøjs kvaliteter samtidig med at det holder noget mere på varmen end et almindeligt sæt regntøj. Det vil sige at regnjakken og regnbukserne har fleece indvendigt. Fleece er et inderfoer som hjælper med at holde på varmen så barnet ikke bliver kold og begynder at fryse. Det gør at det sæt regntøj med fleece som du køber kan holde til at blive brugt længere hen i efteråret og før i foråret end et almindelig sæt regntøj. Dog er det ikke vintertøj så det kan ikke stå alene hele vinteren over, medmindre det er en meget mild vinter. Så regntøj med fleece er altså til når det ikke længere er sommer og vejret lige har taget en drejning til det koldere vejr så der er brug for mere for at holde varmen end man kan med et almindelig sæt regntøj.

Regntøj fra CeLaVi, Mikk-Line, Molo og En Fant

Vi har massevis af lækkert regntøj fra fantastiske mærker CeLaVi, Mikk-Line, Molo og En Fant. Alle de danske mærker er kendte for deres super gode og holdbare kvalitet som både kan bruges derhjemme og i institutionen. Det lækre CeLaVi regntøj har vundet flere priser. Det skønne Mikk-Line regntøj er en klassiker i de danske hjem. Det super lækre og flotte regntøj fra Molo er af den høje kvalitet og mode. I mens det fine En Fant regntøj både holder godt og ser så fint ud i mode og stil. Der kommer hele tiden nye styles, modeller og farver til i vores udvalg fra de lækre mærker. Så når du er her på siden kan du få et overblik over hele vores dejlige udvalg. Er der nogle specielle modeller fra enten CeLaVi, Mikk-Line, Molo eller En Fant som du er ude efter og vi ikke har dem på lager er du velkommen til at tage fat på os. Så vil vi meget gerne prøve at se om det er noget vi kan skaffe hjem til dig. Husk vi også har en masse andet lækkert overtøj til børn du kan vælge i mellem hvis det ikke lige er regntøj du er ude efter.