puslepuder

Puslepuder til børn og baby

Hos Lillepip.dk finder du et bredt udvalg af puslepuder, puslehynder og pusleunderlag til børn og baby i flotte farver og mønstre til både drenge og piger fra mærker som Müsli og Filibabba. Når du skal pusle den lille baby eller det lidt større barn er det vigtigt det ligger blødt og behageligt så pusletiden går som en leg. Vi har samlet et stort udvalg fra de bedste mærker i bæredygtige og miljørigtige materialer. Find og udvælg den puslepude som du føler passer bedst til dig og dit barn eller børn. Vi hjælper meget gerne med råd og vejledning hvis du har brug for det.

Underlag til pusletiden

En puslepude er helt uundværlig når du skal give dit barn, baby eller børn en tør ble på. Som regel placeres puslepuden på et puslebord i børneværelset eller hvor man nu vil pusle og skifte den lille baby eller barnet. Puslepuden hjælper så baby'en eller barnet kan ligge blødt og rart på et godt underlag der også sørger for at barnet ikke falder ned. Så er du klar til at pusle baby'en eller barnet. Vælg i mellem mange forskellige farver, designs og mærker af puslepuder her hos Lillepip.dk. Vi har samlet et bredt udvalg af puslepuder til børn så du i ro og mag kan finde lige præcis den puslepude der passer godt til dig og dit barn.

Rengøring af puslepuden

Du kan vælge en puslepude, puslehynder og pusleunderlag til børn og baby i mange forskellige materialer, designs og kvaliteter. Mange puslepuder er lavet i 100% økologisk bomuld så dit barn eller baby kun får den absolut bedste kvalitet at ligge på. Selve puslepuden er oftes coated med en smuds- og vandafvisende behandling så betrækket og puden ikke bliver våd. Denne overfalde på puslepuden er ganske let at rengøre. Du tager bare en klud eller lignende og tørre puden af. Er det en større omgang kan betrækket pilles af og vaskes med vrangen ud ved 40 grader. Så har du et helt rent betræk til puslepuden igen.

Pusletiden er vigtig for din baby

Pusletiden med din baby er en ganske vigtig tid. Den betyder meget for din baby eller dit barn og børn. Derfor er det både vigtigt at bruge en god puslepude når man pusler og skifter den lille ligesom det er vigtigt at nyde tiden og skabe nogle gode stunder og en god connection med sit barn. Det giver barnet er tryghed som betyder utroligt meget i den første tid i mens barnet er allermest skrøbelig. Indret derfor puslebordet så det er rart for både baby eller barnet og dig så det bliver så komfortabelt for alle parter som muligt. Hos Lillepip.dk kan du købe mange forskellige typer, farver og designs af puslepude, puslehynder og pusleunderlag til børn og baby. Se hele udvalget her på siden.