pippi-handklaeder

Pippi håndklæder til baby og børn

Hos Lillepip.dk finder du et stort udvalg af de flotte Pippi håndklæder til både den lille baby og de større børn der for eksempel er store nok til at tørre sig selv. Der er massevis af farver at vælge i mellem til både drenge og piger. Pippi håndklæderne er perfekte til brug efter et dejligt varmt bad for eksempel inden børnene skal sove om aftenen. Så kan håndklædet være med til at skabe en hyggelig oplevelse som barnet ser frem til sker igen i morgen. De hyggelige Pippi håndklæder til børn er lavet så de både er super bløde og dejlige at tørre sig med, men også så de kan være sjove og med til at skabe tryghed for det lille barn. Det er vigtigt at give barnet en god start på livet generelt og skaber du tryghed ved hverdagens typiske gøremål som at komme i bad er du allerede kommet godt fra land. Pippi laver også mange andre lækre børnprodukter og vi har et stort udvalg fra dem som du kan vælge i mellem.

Pippi badeslag og håndklæde

Vi har masser af skønne Pippi badeslag og håndklæder du kan vælge i mellem til både store og små. Når børnene har været i bad og de skal tørres hjælper det alle hvis det er hyggeligt og børnene glæder sig til at blive tørret. Det kan de gøre med de flotte og hyggelige badeslag fra danske Pippi. Her kan du nemlig finde alverdens flotte farver og super hyggeligt modeller som for eksempel har hætte med ører som ligner forskellige hyggelige dyr. Med de skønne badeslag bliver badetiden til en leg og hyggeligt for både børn og voksne. Se hele vores store udvalg af Pippi badeslag og håndklæder her på siden og find din favorit i mellem vores dejlige sortiment. Vi har generelt et stort udvalg af badeslag og håndklæder fra mange forskellige lækre mærker som passer godt til børn alle aldre.

Pippi håndklæde med hætte til baby og junior

De flotte håndklæder fra Pippi fås i mange forskellige størrelser til både baby og junior. Du finder dem også både med og uden hætte så du kan finde præcis det håndklæde eller badeslag der passer bedst til dig og dit barn. Med et håndklæde med hætte, som de fleste også kalder et badeslag, kan du svøbe barnet godt ind og give det en masse tryghed når det er kommet ud fra et dejligt varmt bad. Det er med til at give barnet den gode og trygge start på alle de nye ting i livet som barnet skal vende sig til. Håndklæderne uden hætte er typisk til de lidt større børn som er begyndt at for eksempel tørre sig selv. Det kan være de kan være med til at udvælge hvad for et håndklæde de skal have og måske finde lige præcis den farve de gerne vil have deres nye håndklæde i. Uanset hvad har vi et stort udvalg af håndklæder og badeslag fra danske Pippi som du kan vælge i mellem her på siden.