musli-sengetoej

Müsli sengetøj til børn og baby

Her på siden har vi samlet vores flotte sengetøj fra danske Müsli by Green Cotton. Alt sengetøjet fra Müsli er lavet i økologisk GOTS certificeret bomuld så du kan være sikker på at det kun er de allerbedste materialer der bliver brugt. Det betyder at sengetøjet er af højeste kvalitet og produceret af helt naturlige materialer som er godt for børns sarte hud. Skal jeres barn have sengetøj i den bedste kvalitet og design så kig vores sortiment fra Müsli igennem. Her kan du være helt sikker på du ikke går galt i byen.

Lækkert sengetøj i baby, junior og voksen størrelse

Du kan finde sengetøjet fra Müsli i alle størrelser fra baby og junior (altså børn) til voksen størrelse. Så kan både babyen, barnet og de voksne sove i det samme smarte sengetøj og matche hinanden som man lyster. Baby størrelsen måler 100 x 70 cm og junior størrelsen måler 140 x 100 cm i mens at voksen størrelserne måler 140 x 200 cm. Du kan finde sengetøj til hele familien, den lille baby eller de lidt større børn. Her er et stort udvalg til enhver uanset alder og størrelse.

Økologisk GOTS certificeret kvalitet

Når du vælger sengetøj fra Müsli kan du være tryg og sikker på at både materialet er økologisk samt at sengetøjet er produceret under miljørigtige forhold. Sengetøjet er nemlig GOTS certificeret, hvilket betyder at bomulden er certificeret økologisk, og at der i alle andre processer som farvning, strikning og syning er taget de strengeste hensyn til miljøet. GOTS er internationalt anerkendt som den førende standard for forarbejdning af tekstiler af økologisk bomuld. Derudover tages der også hensyn til arbejdsforholdene, hos dem der producerer tøjet.

Flot dansk design til børn

Müsli sengetøjet er danske designet og er typiske lavet i meget enkle og afslappende farver som gør man kan slappe af og falde hurtigt i søvn når man bruger sengetøjet. Til sengetøjet laver Müsli også flotte sengerande i matchende designs. Og hvis du er i ammeperioden kan du også finde smarte ammepuder der passer til. Du kan endda finde lækre matchende puslepuder så du kan fuldende et ens look på børneværelset. Derudover kan du finde smarte stofbleer, bideringe, bamser, pusletasker, babynest, sengelommer og tæpper der kan gøre børneværelset til det sted som barnet elsker at lege, sove og være i.