gummistovler

Gummistøvler til børn

Skal de små børn ud og lege i regnen, pjaske med vand og hoppe i vandpytter er et par gummistøvler uundværlige. De findes helt simple, i alle mulige farver og med sjove mønstre og designs eller flotte figurer. Find selv eller lad dit barn vælge et par super seje gummistøvler, som kan bruges til at komme med ud og lege i regnen med. Gummistøvlerne sikre at dit barns fødder holdes tørre og hvis det er et køligt eller koldt vejr kan termogummistøvlerne også hjælpe barnet med at holde fødderne varme samtidig med.

Online køb af børnegummistøvler

Køb børnegummistøvler til dit barn eller børn online på Lillepip.dk. Så kan du slappe af mens vi får sendt pakken med gummistøvler direkte hjem til dig. Det bliver ikke nemmere. Vi sender altid inden for 1-2 hverdage. Så kan du hurtigt gøre bruge dine nye gummistøvler som nok skal gøre et godt job med at holde dit barn fødder tørre. Det er nemt og let og du finder mange forskellige gummistøvler til både drenge og piger her. Der er helt sikkert også et par gummistøvler som dit barn eller dine børn vil blive glade for her.

Gummistøvler og termogummistøvler til drenge og piger

Hos Lillepip.dk har vi et bredt sortiment af både almindelige gummistøvler og termogummistøvler til børn. Find gummistøvler til piger og drenge i både pige og drenge farver. Så kan dit barn eller baby holde fødderne tørre uanset om det er en regnvåd dag eller det bare er lidt vådt vejr. Skal barnet også kunne holde varmen i gummistøvlerne har vi også termo gummistøvler til børn her. Vi har gummistøvler fra mærker som Bisgaard og CeLaVi og der kommer løbende nye gummistøvler til vores udvalg.

Den bedste kvalitet og gode tilbud

Hos os kan du både vælge i mellem den bedste kvalitet og nyeste mode når du vælger dine nye gummistøvler. Men vi har også gode tilbud på gummistøvler til børn på vores vores lækre udsalg så du kan være sikker på at kunne finde et par uanset prisklasse. Vi har gummistøvler i mange forskellige farver som for eksempel sort, cream, rosa, mørke blå, grøn, rød og har både helt ensfarvede gummistøvler og støvler med og uden print samt med flotte detaljer, høje og lave, med og uden uld og med snor så støvlerne kan snørres ind. Og når du alligevel er på udkig efter gummistøvler kan du med fordel også matche det med vores flotte regntøj og regnsæt. Det kan også være du skal bruge noget godt og lækkert termotøj og det kan du også finde her hos os.

Vandtæt kvalitet - hvad skal jeg vælge

Gummistøvler er lavet vandtætte så de kan holde dit barns fødder tørre, men der er stort forskel på kvaliteten af gummistøvler. Hvis du vælge gummistøvler af naturgummi til dine børn er de mere åndbare end hvis de er lavet af nogle andre materialer. Derfor kan barnet godt få svedige fødder alligevel og så er det en god idé at vælge svedtransporterende strømper af uld eller polyester. Det er bedst at holde sig fra bomuldsstrømper da de holder på sved og damp fra fødderne så de altså ikke holder sig tørre.