gummistovler

Gummistøvler til børn

Se hele vores udvalg af lækre gummistøvler til børn her på siden. Skal de små børn ud og lege i regnen, pjaske med vand og hoppe i vandpytter er et par gummistøvler uundværlige. De findes helt simple, i alle mulige farver og med sjove mønstre og designs eller flotte figurer. Find selv eller lad dit barn vælge et par super seje gummistøvler, som kan bruges til at komme med ud og lege i regnen med. Gummistøvlerne sikre at dit barns fødder holdes tørre og hvis det er et køligt eller koldt vejr kan termogummistøvlerne også hjælpe barnet med at holde fødderne varme samtidig med. Du kan med fordel kigge vores udvalg af det lækreste regntøj til børn samtidig med at du kigger efter gummistøvler. Så er du sikker på at barnet ikke bliver gennemblødt næste gang det skal ud og lege i det våde vejr.

Online køb af børnegummistøvler

Køb børnegummistøvler til dit barn eller børn online her på Lillepip.dk. Så kan du slappe af mens vi får sendt pakken med gummistøvler direkte hjem til dig. Det bliver ikke nemmere. Vi sender altid inden for 1-2 hverdage. Så kan du hurtigt gøre bruge dine nye gummistøvler som nok skal gøre et godt job med at holde dit barn fødder tørre. Det er nemt og let og du finder mange forskellige gummistøvler til både drenge og piger her. Der er helt sikkert også et par gummistøvler som dit barn eller dine børn vil blive glade for her. Vi har et stort udvalg af gummistøvler til børn i alderen 0-9 år. Vælg i mellem størrelserne 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 og 33. Vi udvider løbende vores sortiment og får hele tiden nye styles, farver og modeller hjem på hylderne.

Termogummistøvler er gummistøvler med for

Hos Lillepip.dk har vi et bredt sortiment af både almindelige gummistøvler og termogummistøvler til børn. Find gummistøvler til piger og drenge i både pige og drenge farver. Så kan dit barn eller baby holde fødderne tørre uanset om det er en regnvåd dag eller det bare er lidt vådt vejr. Skal barnet også kunne holde varmen i gummistøvlerne har vi også termo gummistøvler til børn her. Vi har gummistøvler fra mærker som Bisgaard, Bundgaard, CeLaVi, En Fant, Mikk-Line og Pom Pom og der kommer løbende nye gummistøvler til vores udvalg. Så du finder både sæsonens nyeste styles og de klassiske modeller og farver hvor du aldrig går galt i byen. Skal du bruge gummistøvler til dit barn har vi helt sikkert også et par der passer godt til jer uanset om det er til en dreng eller en pige. Og husk du også kan finde masser af gode tilbud på vores lækre gummistøvler til børn her i mellem vores dejlig udvalg.

Gummistøvler børn tilbud

Hos os kan du både vælge i mellem den bedste kvalitet og nyeste mode når du vælger dine nye gummistøvler. Men vi har også gode tilbud på gummistøvler til børn på vores vores lækre udsalg så du kan være sikker på at kunne finde et par uanset prisklasse. Vi har gummistøvler i mange forskellige farver som for eksempel sort, cream, rosa, mørke blå, grøn, rød og har både helt ensfarvede gummistøvler og støvler med og uden print samt med flotte detaljer, høje og lave, med og uden uld og med snor så støvlerne kan snørres ind. Og når du alligevel er på udkig efter gummistøvler kan du med fordel også matche det med for eksempel vores flotte regntøj fra CeLaVi. Det kan også være du skal bruge noget godt og lækkert termotøj og det kan du også finde her hos os.

Gummistøvler børn - hvad skal jeg vælge

Gummistøvler er lavet vandtætte så de kan holde dit barns fødder tørre, men der er stort forskel på kvaliteten af gummistøvler. Hvis du vælge gummistøvler af naturgummi til dine børn er de mere åndbare end hvis de er lavet af nogle andre materialer. Derfor kan barnet godt få svedige fødder alligevel og så er det en god idé at vælge svedtransporterende strømper af uld eller polyester. Det er bedst at holde sig fra bomuldsstrømper da de holder på sved og damp fra fødderne så de altså ikke holder sig tørre. Er det de køligere tider på året kan du med fordel kigge efter de lækre termogummistøvler som er foret indvendig og derfor giver fødderne varme samtidig med at støvlerne holder fødderne tørre. Det er perfekt med sådan et par når det er regnvådt efterårs eller forårsvejr hvor det stadig er koldt udenfor. Mange af vores gummistøvler fås i både en almindelig gummistøvle version og i en termogummistøvle. Så er det bare op til dig at vælge den helt rigtige for dig og dit barn.

Gummistøvler fra Mikk-Line, CeLaVi, Bundgaard m.fl.

Vi har et kæmpe udvalg af gummistøvler i massevis af lækre farver og modeller fra mange forskellige lækre mærker. Prøv for eksempel de super lækre Bundgaard gummistøvler og oplev en af de bedste kvaliteter af gummistøvler til børn. Eller hvad med de skønne Mikk-Line gummistøvler som bare passer super godt til barnet fødder og fås i en lækker og holdbar kvalitet. Det kunne også være at de super populære CeLaVi gummistøvler der virkelig bare er allemands eje er det rigtig for jer. Og så er der de seje Pom Pom gummistøvler som virkelig er moderigtige og tidssvarende. Men selvfølgelig også de mega lækre Bisgaard gummistøvler som jo bare er blevet et super populært varemærke for Danmark. Uanset hvilket mærke I er ude efter så har vi et stort og bredt udvalg af gummistøvler i både kort og lang udgave og til både drenge og piger. Vi har også de varmere termogummistøvler som er perfekte til at holde fødderne tørre og varme i de kolde vintermåneder. Se hele vores store udvalg af gummistøvler til børn i alle aldre her på siden.

Gummistøvler på udsalg

Skal du bruge nogle billige gummistøvler til dine børn så kan du med fordel kigge vores super lækre gummistøvle udsalg igennem. Vi elsker også selv et godt tilbud så på vores udsalg af gummistøvler finder du de absolut billigste priser på vores store udvalg af gummistøvler til børn. Husk også at kigge hele vores store sortiment af gummistøvler igennem inden du vælger. Vi har jo massevis af skønne og dejlige farver til både drenge og piger. Og der er virkelig mange modeller at vælge i mellem. Nogle er korte, andre er lange. Nogle er med super skønne prints og andre har bare lige yndlingsfarven. Uanset hvad så kan du finde en super lækker gummistøvle eller støvler til dit barn eller børn her hos os. Husk at se alle vores skønne mærker igennem når du er ude efter nogle nye gummistøvler. For nogle gange bliver man overrasket over et andet mærke end dem man er vant til. Uanset så håber vi du finder lige præcis de gummistøvler som er de rigtige for jer her hos os.