bisgaard-sandaler

Bisgaard sandaler til børn

Er du på udkig efter nye børnesandaler eller sandaler til børn er det bestemt værd at kigge vores udvalg af sandaler fra Bisgaard igennem. Vi har samlet et stort og bredt udvalg af sandaler fra Bisgaard så du nemt og hurtigt kan få dig et overblik og vælge de smarteste og flotteste sandaler til dig og dit barn. Sandalerne er lavet i en lækker naturlig og åndbar læderkvalitet af kalveskind som er markedets bedste kvalitet. Sandaler i læder hjælper skoen med at kunne vokse fordi læderet giver sig lidt i tak med at foden vokser. Så det er et super godt valg for børns hurtigt voksende fødder. De har også en solid og fast hælkappe som hjælper barnet med at stå oprejst. Bunden af lavet af skridsikkert naturgummi så barnet står godt og solidt fast.

Børnesandaler til drenge og piger

Hos Lillepip.dk finder du masser af sandaler til børn i mange forskellige farver til både drenge og piger. Om det skal være med lækre små detajler, som for eksempel glimmer eller sommerfulge eller om det skal være nogle helt enkle og klassiske sandaler, er helt op til jer. Vi har fået en masser forskellige sandaler hjem så I selv kan vælge lige præcis den model som passer bedst til jer. Skal sandalen bruges meget til at gå rundt kan det være den skal have en ekstra blød eller tyk sål. Eller er det vigtigere at den holder foden så kølig som muligt så har vi også en model der klare det. Find alle vores sandaler fra Bisgaard her på siden.

Sommer, sol og sandaler

Når solen bryder igennem og sørger for en masse dejlige solskinstimer og et godt og varmt vejr, er det tid til at vælge noget fodtøj som passer godt til denne årstid. Og det gør sandaler i særdeleshed. Sandaler sørger for en masse luft til fødderne så de undgår at blive alt for indelukkes og svedige i det varme vejr. Et par gode børnesandaler hjælper meget på humøret når man er på solferie og det er brandvarmt vejr. Sandalerne fra Bisgaard er også dejligt nemme og hurtige at komme i og ud af, da de alle spændes fast med velcro. Så bliver det ikke nemmere at få luft til fødderne.

Et klassisk danske børnesko mærke

Bisgaard har lavet sko og sandaler siden 2005 og er kendte for deres lækre og høje kvalitet. Alle sko og sandaler fra Bisgaard er lavet i original og første klasses læder, alt imens de er produceret under miljørigtige forhold. Bisgaard producere børnesko ud fra devisen: God pasform, gode materialer og nytænkt design. Mærket er i dag meget anerkendt i både Danmark og udlandet og er lige nu et af Europas hurtigst voksende børnesko mærker.